Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwa dni mnie nie było na dogo i widzę, że była jakaś możliwość.
Jakby co piszcie smsa na 605 05 75 35.
Niestety, na ogół nie odbieram telefonów, ale oddzwaniam, jeśli dostanę wiadomość.

Posted

No i mam teraz wyrzuty sumienia :(

Przepraszam, że nie mogłam przyjąć małej wczoraj - po pierwsze wróciłam z działki dopiero późno wieczorem, a po drugie przez cały ten tydzień jestem sama, z Szagim, który ma ADHD - nie jestem w stanie mieć trzech psów dłużej niż 2-3 dni przy moim trybie pracy i sąsiadach :(

Posted

Andzike daj spokój, no przeciez to jest zrozumiałe, absolutnie nie miej żadnych wyrzutów sumienia. Ja wiem jak to jest z trzema psami w bloku, rozumiem, że się nie da :) Już tylko parę dni i Mimi opuści przytulisko, nie dajmy się zwariować ;)

Posted

[quote name='Andzike']No i mam teraz wyrzuty sumienia :(

Przepraszam, że nie mogłam przyjąć małej wczoraj - po pierwsze wróciłam z działki dopiero późno wieczorem, a po drugie przez cały ten tydzień jestem sama, z Szagim, który ma ADHD - nie jestem w stanie mieć trzech psów dłużej niż 2-3 dni przy moim trybie pracy i sąsiadach :([/QUOTE]

Andzike nic sie nie dzieje bo mala na 99% pojedzie w niedzielę i pewnie trafi bezpośrednio do swoich wlaścicieli którzy już bedą na nią w Warszawie czekali. Takie niedzielne przerzucenie do ciebie na niewiele by sie zdało bo i tak musiałaby czekać do soboty, a przecież jej w przytulisku krzywda sie nie dzieje, oprócz tego że się ochłodziło. Ale nie panikujmy bo przecież mrozów nie ma i gdyby nie to, że siedzi z małą szczeniorką w boksie i jej matkuje, już byłaby u mnie i czekała na transport.

Posted

[quote name='majuska']Ja wiem jak to jest z trzema psami w bloku, rozumiem, że się nie da :)[/QUOTE]
A wiesz ja to jest z sąsiadami przy czterech psach i pięciu kotach?

Posted

Dzięki, dziewczyny, bo jakoś tak mnie prześladowała wizja Mimi marznącej w boksie, nooo :( :( :(

[quote name='inga.mm']A wiesz ja to jest z sąsiadami przy czterech psach i pięciu kotach?[/QUOTE]

Nawet sobie nie wyobrażam... ;) chyba, że masz normalnych sąsiadów, bo moim daleko do normalności :( Wszystko co jest złe na klatce, nawet jak pijane dzieciaki zostawią butelki po piwie lub ktoś zarzygają klatkę jest zawsze na mnie :(
Marzy mi się wyprowadzka :)

Posted

No i co z tym transportem?? Jest już zaklepany??? I czy państwo się nie rozmyślili??? Mimi jest cudna, uwielbiam ją, taka kochana, tylko na rączkach by chciała siedzieć, lubi się z Ritką, tak się ślicznie bawią!!! Dziewczynki no, już hopajcie do domków, na podusie, na kołderki, do głaskania i przytulania!!!

Posted

[quote name='Becia66']Agula, wszystko dograne. Mimi jedzie w niedzielę o świcie do Warszawy i stamtąd zostanie odebrana bezpośrednio do swojego domku.[/QUOTE]

To trzymamy mocno kciuki za Mimi.

Posted

Dziewczyny jak tam MIMI???? Bo przychodzę dziś do przytułku a jej nie ma, zdenerwowałam się trochę, dzwonię do Magdy a ona mi mówi że pojechała!!! A tu nic nie napisane!!! No jak to jest, gdzie jest już MIMUSIA???

Posted

spała ze mną w łóżku do 9 rano, cichutko jak myszka, wkopana w polarowy kocyczek, że tylko łepek wystawał. Cudna malizna, taka grzeczna, ułożona, po prostu nie mogę pojąć jak ktoś miał serce się jej pozbyć. Chyba nie miał serca. :shake:

Posted

[quote name='Becia66']spała ze mną w łóżku do 9 rano, cichutko jak myszka, wkopana w polarowy kocyczek, że tylko łepek wystawał. Cudna malizna, taka grzeczna, ułożona, po prostu nie mogę pojąć jak ktoś miał serce się jej pozbyć. Chyba nie miał serca. :shake:[/QUOTE]
Moja Tośka jest takim pieskiem, że też nie potrafię pojąć jak głupia spadkobierczyni mogła ją wyrzucić.
Chyba, że Tośka poznała się na niej i nie polubiła.
Natomiast mój pudelek Fido, jest aniołkiem. Znaleziony na Pradze, błąkał się bez celu zdołowany kompletnie.
Jest cudowny, cudowny i jeszcze raz cudowny.
I ktoś go wyrzucił.

Posted

Ależ to jest słodziaczek :D :D :D Beciu, fantastycznie, że malizna już u Ciebie i nie marznie jej doopina w schronisku :)

Florentynka, to nie Ty napisałaś na którymś wątku, że psy zdolność do barłożenia mają w genach ? ;)

Posted

Dzisiaj też pojechała do domku jej koleżanka z boksu, szczeniorka Rita, ale żeby nie było za kolorowo, to mamy kolejne psiaki w przytulisku , nawet ta nowa sunia Funia bardzo Mimi przypomina, jest jednak odrobinę większa, jakby kto pytał, to polecajcie naszą Funię: