inga.mm Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Dwa dni mnie nie było na dogo i widzę, że była jakaś możliwość. Jakby co piszcie smsa na 605 05 75 35. Niestety, na ogół nie odbieram telefonów, ale oddzwaniam, jeśli dostanę wiadomość. Quote
Andzike Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No i mam teraz wyrzuty sumienia :( Przepraszam, że nie mogłam przyjąć małej wczoraj - po pierwsze wróciłam z działki dopiero późno wieczorem, a po drugie przez cały ten tydzień jestem sama, z Szagim, który ma ADHD - nie jestem w stanie mieć trzech psów dłużej niż 2-3 dni przy moim trybie pracy i sąsiadach :( Quote
majuska Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Andzike daj spokój, no przeciez to jest zrozumiałe, absolutnie nie miej żadnych wyrzutów sumienia. Ja wiem jak to jest z trzema psami w bloku, rozumiem, że się nie da :) Już tylko parę dni i Mimi opuści przytulisko, nie dajmy się zwariować ;) Quote
Becia66 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Andzike']No i mam teraz wyrzuty sumienia :( Przepraszam, że nie mogłam przyjąć małej wczoraj - po pierwsze wróciłam z działki dopiero późno wieczorem, a po drugie przez cały ten tydzień jestem sama, z Szagim, który ma ADHD - nie jestem w stanie mieć trzech psów dłużej niż 2-3 dni przy moim trybie pracy i sąsiadach :([/QUOTE] Andzike nic sie nie dzieje bo mala na 99% pojedzie w niedzielę i pewnie trafi bezpośrednio do swoich wlaścicieli którzy już bedą na nią w Warszawie czekali. Takie niedzielne przerzucenie do ciebie na niewiele by sie zdało bo i tak musiałaby czekać do soboty, a przecież jej w przytulisku krzywda sie nie dzieje, oprócz tego że się ochłodziło. Ale nie panikujmy bo przecież mrozów nie ma i gdyby nie to, że siedzi z małą szczeniorką w boksie i jej matkuje, już byłaby u mnie i czekała na transport. Quote
inga.mm Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='majuska']Ja wiem jak to jest z trzema psami w bloku, rozumiem, że się nie da :)[/QUOTE] A wiesz ja to jest z sąsiadami przy czterech psach i pięciu kotach? Quote
Andzike Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dzięki, dziewczyny, bo jakoś tak mnie prześladowała wizja Mimi marznącej w boksie, nooo :( :( :( [quote name='inga.mm']A wiesz ja to jest z sąsiadami przy czterech psach i pięciu kotach?[/QUOTE] Nawet sobie nie wyobrażam... ;) chyba, że masz normalnych sąsiadów, bo moim daleko do normalności :( Wszystko co jest złe na klatce, nawet jak pijane dzieciaki zostawią butelki po piwie lub ktoś zarzygają klatkę jest zawsze na mnie :( Marzy mi się wyprowadzka :) Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 No i co z tym transportem?? Jest już zaklepany??? I czy państwo się nie rozmyślili??? Mimi jest cudna, uwielbiam ją, taka kochana, tylko na rączkach by chciała siedzieć, lubi się z Ritką, tak się ślicznie bawią!!! Dziewczynki no, już hopajcie do domków, na podusie, na kołderki, do głaskania i przytulania!!! Quote
Becia66 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Agula, wszystko dograne. Mimi jedzie w niedzielę o świcie do Warszawy i stamtąd zostanie odebrana bezpośrednio do swojego domku. Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 No to super!!! Już się nie mogę doczekać kiedy będzie grzała te swoje kosteczki w domciu!!! Quote
malagos Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Uff, aż milo przeczytać dobre wiesci :) Quote
barb Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Becia66']Agula, wszystko dograne. Mimi jedzie w niedzielę o świcie do Warszawy i stamtąd zostanie odebrana bezpośrednio do swojego domku.[/QUOTE] To trzymamy mocno kciuki za Mimi. Quote
Agula99 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Dziewczyny jak tam MIMI???? Bo przychodzę dziś do przytułku a jej nie ma, zdenerwowałam się trochę, dzwonię do Magdy a ona mi mówi że pojechała!!! A tu nic nie napisane!!! No jak to jest, gdzie jest już MIMUSIA??? Quote
majuska Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 U Beci jest :) Już jej doopsko nie marznie :) Becia pewnie dlatego nie pisała, bo ma nowego kompa i jeszcze jej wszystko nie hula jak należy chyba Quote
Becia66 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Mimisia już u mnie :loveu:, słodycz, rozkosz - cóż więcej mogę napisac :loveu: Quote
Becia66 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 spała ze mną w łóżku do 9 rano, cichutko jak myszka, wkopana w polarowy kocyczek, że tylko łepek wystawał. Cudna malizna, taka grzeczna, ułożona, po prostu nie mogę pojąć jak ktoś miał serce się jej pozbyć. Chyba nie miał serca. :shake: Quote
inga.mm Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Becia66']spała ze mną w łóżku do 9 rano, cichutko jak myszka, wkopana w polarowy kocyczek, że tylko łepek wystawał. Cudna malizna, taka grzeczna, ułożona, po prostu nie mogę pojąć jak ktoś miał serce się jej pozbyć. Chyba nie miał serca. :shake:[/QUOTE] Moja Tośka jest takim pieskiem, że też nie potrafię pojąć jak głupia spadkobierczyni mogła ją wyrzucić. Chyba, że Tośka poznała się na niej i nie polubiła. Natomiast mój pudelek Fido, jest aniołkiem. Znaleziony na Pradze, błąkał się bez celu zdołowany kompletnie. Jest cudowny, cudowny i jeszcze raz cudowny. I ktoś go wyrzucił. Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ależ to jest słodziaczek :D :D :D Beciu, fantastycznie, że malizna już u Ciebie i nie marznie jej doopina w schronisku :) Florentynka, to nie Ty napisałaś na którymś wątku, że psy zdolność do barłożenia mają w genach ? ;) Quote
majuska Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Dzisiaj też pojechała do domku jej koleżanka z boksu, szczeniorka Rita, ale żeby nie było za kolorowo, to mamy kolejne psiaki w przytulisku , nawet ta nowa sunia Funia bardzo Mimi przypomina, jest jednak odrobinę większa, jakby kto pytał, to polecajcie naszą Funię: Quote
Agula99 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Mimi jak ty pięknie wyglądasz na tym kocyku!!! :) Quote
figa33 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 fajnie ,że I Mimi i Rita już bezpieczne:multi: Quote
Recommended Posts