Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='barb']Spróbowalam uzupelnić informacje o Mimi na watek mikropieskow. Poprawcie ewentualnie i wstawcie to co brakuje Ciotki.

Imię: Mimi
Plec: suczka
Waga: 6 kg ale jest leciutka jak piórko, można utrzymać ją bez problemu na jednej ręce.
Miejsce: Przytulisko w Boguchwale kolo Rzeszowa
Sterylizacja: nie
Stosunek do dzieci: lubi dzieci, ale ze względu na swą kruchość i maleńkie gabaryty polecana do
domu ze starszymi dziećmi.
Stosunek do psow : lubi psy, jest lubiana przez psy i tolerowana (lubiana) przez suczki. Wzbudza w nich uczucia opiekuńcze,
Stosunek do kotow: nie sprawdzono
Dodatkowe informacje: Bardzo lubi towarzystwo czlowieka, lubi siedzieć na kolanach, przytulać się.
Charakter: jest bardzo kochana, spokojniutka, cichutka jak myszka, kocha każdego, prawdziwy z niej
aniolek.
Kontakt:tel. 606262450 mail: [email protected]
Wątek:http://www.dogomania.pl/threads/215222-Pomocy!!!-Ratlerka-ze-zlamaną-łapą-przerzucona-przez-płot-przytuliska-!!!l

Moze po dzisiejszym dniu beda jeszcze jakieś spostrzeżenia. To sie ewentualnie uzupelni i wstawi na mikropsy.

Posted

[quote name='barb']W dodatkowych informacjach trzeba chybanapisać o łapce maleństwa?

my w zasadzie mamy domek dla Mimi ale aż w Ostródzie, czyli tam gdzie pojechał nasz Nero i Rambo. Odległość dla nas nie do przebycia, prosimy wszystkich o pomoc tj. odebranie i przetrzymanie suni dosłownie na chwilę w Warszawie skąd Państwo mogliby odebrać małą. Jeśli taki domek w W-wie znajdziemy, to będziemy szukać po znajomych transportu grzecznościowego do Warszawy tzn. darmowego i takiego przy okazji.
Na razie musimy sprawdzić domek ale jestem jak najlepszej myśli, jest tam już jeden pies z dogomanii i oczekuję pw od osoby która tego psiaka wyadoptowała. Więcej napiszę kiedy MARCHEWA potwierdzi że domek oki.
A Mimi była dzisiaj cudowna, oczywiście na rączkach większość czasu przesiedziała wzbudzając zainteresowanie i czułość ze strony innych psiaków.

Mimi i Jetta.

Posted

Agula99 napisał(a):
Malutka jest cudowna, jestem tak z nią zżyta, że ......................

Rezczywiście jest cudowna i wszystkie psiaki ja lubią sądząc po fotkach.

Posted

[quote name='inga.mm']U mnie tylko awaryjnie domek, bo mnie ostatnio wiecej nie ma w domu niz powinnam być

poczekamy, może ktoś się jeszcze odezwie. Nie chodzi nam o tymczas tylko o króciutkie przetrzymanie suni do czasu odbioru. Z Państwem zgrać tego nie możemy bo nie wiemy kiedy nam się transport do Warszawy trafi.
A póki co czekam na MARCHEWĘ bo domek jeszcze niepotwierdzony, tylko tak sobie gdybam.

Posted

[quote name='Becia66']poczekamy, może ktoś się jeszcze odezwie. Nie chodzi nam o tymczas tylko o króciutkie przetrzymanie suni do czasu odbioru. Z Państwem zgrać tego nie możemy bo nie wiemy kiedy nam się transport do Warszawy trafi.
A póki co czekam na MARCHEWĘ bo domek jeszcze niepotwierdzony, tylko tak sobie gdybam.
Gdybaj, gdybaj, jakby co - prosze o kontakt

Posted

[quote name='Florentynka']No no, fajnie się sytuacja rozwija. A w sprawie przetrzymania - może Andzike coś wymyśli?[/QUOTE]

W sprawie chwilowego przetrzymania - Andzike coś wymyśli ;)

Posted

[quote name='Andzike']W sprawie chwilowego przetrzymania - Andzike coś wymyśli ;)[/QUOTE]
Wiedziałam :loveu: Mam nadzieję, że nie czujesz się wrabiana? W końcu na kogoś trzeba móc liczyć, nie? I zawsze vice versa, jakby co ;)

Posted

[quote name='Florentynka']Wiedziałam :loveu: Mam nadzieję, że nie czujesz się wrabiana? W końcu na kogoś trzeba móc liczyć, nie? I zawsze vice versa, jakby co ;)[/QUOTE]

Ależ oczywiście, że nie czuję się wrabiana ;) Czekam na wieści :)

Posted

[quote name='Andzike']Ależ oczywiście, że nie czuję się wrabiana ;) Czekam na wieści :)[/QUOTE]

czyżbym miała rozumieć, że w razie transportu do Warszawy możemy na ciebie liczyć ?

Posted

[quote name='Becia66']czyżbym miała rozumieć, że w razie transportu do Warszawy możemy na ciebie liczyć ?[/QUOTE]

Jeśli malizna przyjedzie do Warszawy to może u mnie poczekać aż przyjadą po nią jej Państwo ;)

Tak jak Florentynkowa Balbina:loveu:

Posted

[quote name='Andzike']Jeśli malizna przyjedzie do Warszawy to może u mnie poczekać aż przyjadą po nią jej Państwo ;)

Tak jak Florentynkowa Balbina:loveu:[/QUOTE]

Bardzo, bardzo kochana dziękujemy, nawet nie wiesz jak jesteśmy ci wdzięczne :Rose::buzi:

Posted

Andzike to kochana ciotka:loveu::loveu: Pamiętaj, że jakbyśmy jakoś mogły się odwdzięczyć to wal śmiało. Mimi jest spokojna, nakolankowa, nakanapowa, na smyczy chodzi, bo wczoraj z nią chwilkę byłam na spacerku :)