barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='barb']Spróbowalam uzupelnić informacje o Mimi na watek mikropieskow. Poprawcie ewentualnie i wstawcie to co brakuje Ciotki. Imię: Mimi Plec: suczka Wiek: max. 1,5 - 2 lata Waga: 6 kg ale jest leciutka jak piórko, można utrzymać ją bez problemu na jednej ręce. Miejsce: Przytulisko w Boguchwale kolo Rzeszowa Sterylizacja: nie Stosunek do dzieci: lubi dzieci, ale ze względu na swą kruchość i maleńkie gabaryty polecana do domu ze starszymi dziećmi. Stosunek do psow : lubi psy, jest lubiana przez psy i tolerowana (lubiana) przez suczki. Wzbudza w nich uczucia opiekuńcze, Stosunek do kotow: nie sprawdzono Dodatkowe informacje: Bardzo lubi towarzystwo czlowieka, lubi siedzieć na kolanach, przytulać się. Charakter: jest bardzo kochana, spokojniutka, cichutka jak myszka, kocha każdego, prawdziwy z niej aniolek. Kontakt:tel. 606262450 mail: [email protected] Wątek:http://www.dogomania.pl/threads/215222-Pomocy!!!-Ratlerka-ze-zlamaną-łapą-przerzucona-przez-płot-przytuliska-!!!l Moze po dzisiejszym dniu beda jeszcze jakieś spostrzeżenia. To sie ewentualnie uzupelni i wstawi na mikropsy. Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 W dodatkowych informacjach trzeba chybanapisać o łapce maleństwa? Quote
Becia66 Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 [quote name='barb']W dodatkowych informacjach trzeba chybanapisać o łapce maleństwa? my w zasadzie mamy domek dla Mimi ale aż w Ostródzie, czyli tam gdzie pojechał nasz Nero i Rambo. Odległość dla nas nie do przebycia, prosimy wszystkich o pomoc tj. odebranie i przetrzymanie suni dosłownie na chwilę w Warszawie skąd Państwo mogliby odebrać małą. Jeśli taki domek w W-wie znajdziemy, to będziemy szukać po znajomych transportu grzecznościowego do Warszawy tzn. darmowego i takiego przy okazji. Na razie musimy sprawdzić domek ale jestem jak najlepszej myśli, jest tam już jeden pies z dogomanii i oczekuję pw od osoby która tego psiaka wyadoptowała. Więcej napiszę kiedy MARCHEWA potwierdzi że domek oki. A Mimi była dzisiaj cudowna, oczywiście na rączkach większość czasu przesiedziała wzbudzając zainteresowanie i czułość ze strony innych psiaków. Mimi i Jetta. Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Czyli niepotrzebnie sie tyle nakombinowalam? Juz nigdzie nie trzeba wstawiać maleństwa :lol: Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 U mnie tylko awaryjnie domek, bo mnie ostatnio wiecej nie ma w domu niz powinnam być Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Malutka jest cudowna, jestem tak z nią zżyta, że ...................... Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Agula99 napisał(a):Malutka jest cudowna, jestem tak z nią zżyta, że ...................... Rezczywiście jest cudowna i wszystkie psiaki ja lubią sądząc po fotkach. Quote
Becia66 Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 [quote name='inga.mm']U mnie tylko awaryjnie domek, bo mnie ostatnio wiecej nie ma w domu niz powinnam być poczekamy, może ktoś się jeszcze odezwie. Nie chodzi nam o tymczas tylko o króciutkie przetrzymanie suni do czasu odbioru. Z Państwem zgrać tego nie możemy bo nie wiemy kiedy nam się transport do Warszawy trafi. A póki co czekam na MARCHEWĘ bo domek jeszcze niepotwierdzony, tylko tak sobie gdybam. Quote
Florentynka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 No no, fajnie się sytuacja rozwija. A w sprawie przetrzymania - może Andzike coś wymyśli? Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A czy to już będzie przetrzymanie po tym zabiegu??? Quote
inga.mm Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Becia66']poczekamy, może ktoś się jeszcze odezwie. Nie chodzi nam o tymczas tylko o króciutkie przetrzymanie suni do czasu odbioru. Z Państwem zgrać tego nie możemy bo nie wiemy kiedy nam się transport do Warszawy trafi. A póki co czekam na MARCHEWĘ bo domek jeszcze niepotwierdzony, tylko tak sobie gdybam. Gdybaj, gdybaj, jakby co - prosze o kontakt Quote
Becia66 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='inga.mm']Gdybaj, gdybaj, jakby co - prosze o kontakt już nie mam co gdybać bo domek przez MARCHEWĘ jak najbardziej polecony. :lol::multi: Quote
inga.mm Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Becia66']już nie mam co gdybać bo domek przez MARCHEWĘ jak najbardziej polecony. :lol::multi: mówie o gdybaniu w sprawie domku przelotowego Quote
Andzike Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Florentynka']No no, fajnie się sytuacja rozwija. A w sprawie przetrzymania - może Andzike coś wymyśli?[/QUOTE] W sprawie chwilowego przetrzymania - Andzike coś wymyśli ;) Quote
Florentynka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Andzike']W sprawie chwilowego przetrzymania - Andzike coś wymyśli ;)[/QUOTE] Wiedziałam :loveu: Mam nadzieję, że nie czujesz się wrabiana? W końcu na kogoś trzeba móc liczyć, nie? I zawsze vice versa, jakby co ;) Quote
Andzike Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Florentynka']Wiedziałam :loveu: Mam nadzieję, że nie czujesz się wrabiana? W końcu na kogoś trzeba móc liczyć, nie? I zawsze vice versa, jakby co ;)[/QUOTE] Ależ oczywiście, że nie czuję się wrabiana ;) Czekam na wieści :) Quote
Becia66 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Andzike']Ależ oczywiście, że nie czuję się wrabiana ;) Czekam na wieści :)[/QUOTE] czyżbym miała rozumieć, że w razie transportu do Warszawy możemy na ciebie liczyć ? Quote
Andzike Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Becia66']czyżbym miała rozumieć, że w razie transportu do Warszawy możemy na ciebie liczyć ?[/QUOTE] Jeśli malizna przyjedzie do Warszawy to może u mnie poczekać aż przyjadą po nią jej Państwo ;) Tak jak Florentynkowa Balbina:loveu: Quote
Becia66 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Andzike']Jeśli malizna przyjedzie do Warszawy to może u mnie poczekać aż przyjadą po nią jej Państwo ;) Tak jak Florentynkowa Balbina:loveu:[/QUOTE] Bardzo, bardzo kochana dziękujemy, nawet nie wiesz jak jesteśmy ci wdzięczne :Rose::buzi: Quote
majuska Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Andzike to kochana ciotka:loveu::loveu: Pamiętaj, że jakbyśmy jakoś mogły się odwdzięczyć to wal śmiało. Mimi jest spokojna, nakolankowa, nakanapowa, na smyczy chodzi, bo wczoraj z nią chwilkę byłam na spacerku :) Quote
Agula99 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No to teraz tylko nam transport potrzebny!!!! Quote
inga.mm Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 no patrz, wczoraj chciałam ten wątek wykasować jako martwy. Czy cos wiadomo o Malutkiej w nowym domu? Quote
Recommended Posts