inga.mm Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jeny, znowu zgubiłam dzień????? Wczoraj w moim kalendarzu był 5.10. Dziś mam już czwartek. Urlopu! urlopu! urlopu!!!!! Albo psychiatryka.... Quote
Florentynka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Eeee, lepiej urlop ;) Czwartek będzie za 40 minut, więc w sumie nie tak strasznie Ci się poprzesuwało, ale z tego co zrozumiałam Dunia ma zabieg w piątek i jedzie w piątek bladym świtem do Warszawy. Quote
barb Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='inga.mm']Jeny, znowu zgubiłam dzień????? Wczoraj w moim kalendarzu był 5.10. Dziś mam już czwartek. Urlopu! urlopu! urlopu!!!!! Albo psychiatryka....[/QUOTE] Inga dziś jest 5.10. środa - do pólnocy ;) naprawdę odpocznij.:evil_lol: Quote
inga.mm Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='barb']Inga dziś jest 5.10. środa - do pólnocy ;) naprawdę odpocznij.:evil_lol:[/QUOTE] nie ma czasu, nie ma czasu, nie ma czasu.... Mam tela do Jaszy! Spróbuje jutro sie czegoś dowiedzieć, ale przy necie będę dopiero koło południa i nie wiem jak będę mogła gospodarować czasem Quote
barb Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='inga.mm']nie ma czasu, nie ma czasu, nie ma czasu....[/QUOTE] Wiem. Kojarze Twoje piękne bazarki :lol: ale Becia znowu nas opieprzy za bleblanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Florentynka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='barb']Wiem. Kojarze Twoje piękne bazarki :lol: ale Becia znowu nas opieprzy za bleblanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To my Becię też za coś opieprzymy, a co... Quote
inga.mm Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='barb']Wiem. Kojarze Twoje piękne bazarki :lol: ale Becia znowu nas opieprzy za bleblanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Za reklamowanie bazarków jestem zapunktowana Quote
majuska Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nie opieprzy, nie opieprzy, tylko o główny boguchwalski chodzi wątek, żeby był zwarty i przejrzysty, bo tam sporo ludzi zagląda i chodzi nam o to, żeby ważne informacje nie ginęły w gąszczu bleblania :) Po innych wątkach można bleblać do woli :) Quote
Florentynka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ufff, to mi ulżyło ;). Barb, a Ty masz ewentualnie jakąś koncepcję przerzucenia Mimi do Krakowa? Quote
barb Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Florentynka']Ufff, to mi ulżyło ;). Barb, a Ty masz ewentualnie jakąś koncepcję przerzucenia Mimi do Krakowa?[/QUOTE] A ten Krakow by was urządzal ? Ale to nie byloby jutro. To jeszcze nic pewnego i niestety nie jutro i wolalam bym zapytać po akceptacji Beci. I bylby to raczej tylko pociąg. Quote
Florentynka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No jak nie jutro, to by urządzał tylko o tyle, że może łatwiej znaleźć transport z Krakowa do Warszawy, niż z Rzeszowa. Może się co innego wykluje. W każdym razie, gdyby pojawiła się opcja transportu z Krakowa do Warszawy, to ja się mogę włączyć, gdyby trzeba było małą przez chwilkę przechować czy coś, albo w Krakowie i okolicach dostarczyć z punktu A do punktu B. Quote
inga.mm Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 na miau jest taki wątek transportowy. Może tam się wpisać? Quote
barb Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='inga.mm']na miau jest taki wątek transportowy. Może tam się wpisać?[/QUOTE] A czemu nie wstawilyscie tego na transportowy na Dogo ? Bo nie znalazłam? Quote
Becia66 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Jutro u moich znajomych będą ich znajomi którzy w przyszłym tygodniu mają jechać do Warszawy. Mają ich zapytać czy wezmą Mimi ze sobą. Jak nie, to najbliższy raczej pewny transport mam na przyszłą niedzielę rano, tj.16.10. Barb - wszystkie transporty na dogo są z reguły płatne, nie mamy ani grosza, tydzień to znowu nie tak długo, tym bardziej , że ją pieścimy i kochamy. Quote
barb Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Rozumiem, ale moze mimo wszystko watek na transportowym na Dogo zalożyć ? A nuz trafi sie cos okazyjnie? A na Facceboku na transportowym pisalyscie, bo juz nie ogarniam.;) Quote
Becia66 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Mam nadzieję że coś jednak wcześniej sie wykroi ..... Quote
barb Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dzieki za cieple slowa. Tak bardzo znowu wam nie pomagam. Z ogloszeniami stanelam, bo zaangazowalam sie sprawę Kamy, ale to z Twego powodu bo Ty mi ją nadalaś, ja nie sledzilam jej wątku na bieżaco. Ale ten wątek na transportowym mozesz na wszelki wypadek zrobić i napisać że chodzi o transport bezplatny /przy okazji. Najwyzej nic z tego nie bedzie, co Ci szkodzi? Ja nadal nie umiem zakladać wątkow. Wiem, że generalnie o bezplatny transport bardzo trudno. Transport Kamy kosztowal ok.350 zł, ale jest juz w domu. I Mimi tez w końcu będzie. Ja bym ja wziela na dt do 16-go ale to ja tylko oddali od Warszawy zamiast przyblizyć. Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Też bym chciała, żeby Mimuśka grzała już dupkę w ciepłym domku a nie w ciemnym przytulisku, dobrze, że ma towarzyszkę, ale obie siedzą i płaczą w tym boksie, a mnie się serce kraje...:( Quote
figa33 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 troszkę przypomina mi Myszkę z tą łapinką.. Quote
Agula99 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Mimi to taki mały aniołek, uwielbiam ją!!!! A ona kocha wszystkie psiaki, taka jest do nich przymilna...cudowna!! Quote
Becia66 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Miałam transport na jutro ale Andzike nie da rady przetrzymać małej aż do soboty bo wtedy Państwo mogą odebrać ją najszybciej. Pewnie nam jednak przyjdzie czekać do przyszłej niedzieli bo wtedy znowu mam transport w godzinach wczesnorannych i Państwo będą mogli odebrać ją osobiście w Warszawie około południa. Przejeżdżałam dzisiaj w nocy przez Boguchwałę i serce mi się kroiło, że one tam biedne, same, i tak zimno.....:shake: Quote
barb Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Becia66']Miałam transport na jutro ale Andzike nie da rady przetrzymać małej aż do soboty bo wtedy Państwo mogą odebrać ją najszybciej.....:shake:[/QUOTE] Szkoda, na Dogo jest tyle ludzi z Warszawy mozna było probować nawiązać kontakt. Inga.m tez byla gotowa do pomocy. Quote
Becia66 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='barb']Szkoda, na Dogo jest tyle ludzi z Warszawy mozna było probować nawiązać kontakt. Inga.m tez byla gotowa do pomocy.[/QUOTE] Nie rób ze mnie takiej ofiary :cool3:. Niestety telefon z wiadomością zastał mnie poza domem, byłam kilkadziesiąt kilometrów od Rzeszowa i wróciłam w nocy / zobacz wpis/. Majuskę prosiłam telefonicznie o skontaktowanie się z Andzike czy da radę przyjąc jutro psiaka czy nie. Nie miałam żadnego pola manewru będąc u znajomych na dużej uroczystości. Żałuję tylko , że nie ,,zabezpieczyłam'' sobie drugiego domu w razie czego ale przecież Inga.m pisała, że u niej tylko awaryjnie. No i w sumie awaryjnie było i nie wiadomo czy też miałaby możliwość przetrzymania małej aż do soboty. Quote
Recommended Posts