What May NN Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 pokazujcie sie psy!! prosimy o wsparcie.. Quote
What May NN Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 dzięki wpłacie supergogi i Ancyk Sauron ma 100zł na plusie :-) dzięki wielkie! Quote
Ajula Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 What May NN napisał(a):dzięki wpłacie supergogi i Ancyk Sauron ma 100zł na plusie :-) na ten miesiąc na plusie, a nie wiadomo, jak długo posiedzi Quote
What May NN Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Ajula napisał(a):na ten miesiąc na plusie, a nie wiadomo, jak długo posiedzi dokładnie!! nieustannie będę prosić o wsparcie i robić bazarki! jeśli ktoś miałby czas to podrzucę cosik na bazarki dla saurona, caromina także oferowała fanty na bazar... plizzz chętnie przyjmiemy tez smaczki, gryzaki, zabawki psie dla Saurona!! Quote
ania z poznania Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jestem cały przyszły tydzień w domu, mogę to wszystko wystawić, i tak będę mój wystawiała. Quote
What May NN Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 ania z poznania napisał(a):Jestem cały przyszły tydzień w domu, mogę to wszystko wystawić, i tak będę mój wystawiała. a ciuszki tez możesz wystawic? Quote
.blueberry. Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ja pierdziele... Sauronek.... :( Podeślijcie nr konta to coś puszczę. Quote
What May NN Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 .blueberry. napisał(a):Ja pierdziele... Sauronek.... :( Podeślijcie nr konta to coś puszczę. dzięki - już wysyłam ! :-) Quote
caromina Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ja dopiero dziś wpłaciłam, sorry...grypa Quote
What May NN Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 dzięki caromina.. mam bardzo dobrą wiadomość! Hera wydobrzała po sterylce i znalazła migiem wspaniały DS :-) Nowa Pani zakochała się w Herze i młoda zaczyna nowe życie :-) Quote
Ajula Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Hera miała szczęście, jest młoda, jeszcze całe życie przed nią oby wspaniałe :cool2: Quote
Pyrdka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Teraz czas na dom dla Sauronka. Powodzenia chłopie. Quote
klaki91 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ale z Saurona sympatyczny kundel wyrósł :D Quote
Ty$ka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cieszę się, że Herka ma dom :D Na Sauronka nadejdzie jeszcze ten czas ;) Quote
What May NN Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 dotarła wpłata od carominy - wielkie dzięki :-) czy możemy przeznaczyć kasę na hotelowanie Saurona?? Quote
What May NN Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Sauron dziś na placu szkoleniowym ze swoją ulubienicą: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
caromina Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='What May NN']dotarła wpłata od carominy - wielkie dzięki :-) czy możemy przeznaczyć kasę na hotelowanie Saurona??[/QUOTE] jeśli o mnie chodzi to jak najbardziej:) Quote
What May NN Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Sauron już 2 tygodnie w hotelu, jest coraz fajniejszy.. jedynym jego minusem jest skoczność :-) ale trwa oduczanie, no i miewa głupawki - razem ze swoim kumplem psim ganiają po ogrodzie bez opamiętania! potrafi też wyć poza tym jest delikatny, milusiński, usłuchany! zachowuje czystość w domku. Quote
Ty$ka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Rzec by można - ideał psa ;)... tylko mu jednego brakuje... domku... tego jedynego, na zawsze! Quote
Recommended Posts