Pola17 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziewczyny dla czego nie mówiłyście niczego na forum ze cos jest nie tak z właścicielem saurona czuje sie oszukana przez was .Dzwoniłam do was pisałam i zawsze odp była sauron ma sie świetnie nic mu nie brakuje dajcie spokój przeciez ja tez jestem org ds ochrony zwierząt pomogła bym wam!!!! macie jakies info o psiaku Quote
Pola17 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ja mam małe szelki po mojej suni tylko :shake: Quote
Pola17 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 a co dalej z psami co planujecie zrobic ? czy zrobicie sprawe karną temu facetowi ? Quote
rytka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 gdyby tak bylo ,ze w czasie wizyty pa i kilu po można było poznac człowieka...pewnie na tamta chwila było wszystko wporządku lub nie było dowodów ,ze cos jest nie tak .Zona nie zna czasem swojego męza po 30latach związku nieraz wychodza takie rzeczy,ze hej a co dopierao poznac człowieka na podstawie kilku wizyt . Quote
elik Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [FONT=Arial]Kochane Cioteczki współczuję. Mam podobną sytuację. Do mnie wrócił po ponad roku kotek, którego adoptowałam wydawało sie w dobre ręce. Facet doadoptował do niego jeszcze kotkę z azylu i teraz oba kotki wraca do mnie :([/FONT] [FONT=Arial]Podrzućcie proszę konto to wpłacę kilka grosików. U mnie też sytuacja materialna nie ciekawa, ale trzeba się wzajemnie wspierać.[/FONT] Quote
Ty$ka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Pojawiam się na wątku... nie byłam na poprzednim, ale przed chwilą znalazłam i sobie poczytam. Historia z tego co piszecie przeraźliwie smutna i tragiczna. Nie ma co się kłócić i zwracać uwagę na takich ludzi, którzy zamiast pomóc chcą zaszkodzić... szkoda na nich nerwów. Niestety, pomóc finansowo nie pomogę... :( Za dużo tych bid. Będę jednak wspierać Was duchowo. Quote
ania z poznania Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Śliczna dziewczyna z Herci! Quote
Ajula Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 chuda, ale piękna jaką ma puszystą sierść Quote
ania z poznania Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Najważniejsze, że już uśmiechnięta! Chyba się z Solinką zaprzyjaźniły? Quote
What May NN Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 elik napisał(a):[FONT=Arial]Kochane Cioteczki współczuję. Mam podobną sytuację. Do mnie wrócił po ponad roku kotek, którego adoptowałam wydawało sie w dobre ręce. Facet doadoptował do niego jeszcze kotkę z azylu i teraz oba kotki wraca do mnie :([/FONT] [FONT=Arial]Podrzućcie proszę konto to wpłacę kilka grosików. U mnie też sytuacja materialna nie ciekawa, ale trzeba się wzajemnie wspierać.[/FONT] dzięki wielkie! wysyłam nr konta i trzymam kciuki za kociaki.. Ty$ka - dzięki, że jesteś :-) Sauron w hotelu zachowuje sie wyśmienicie! Jest wpatrzony w człowieka, szybko się uczy, dogaduje się bez problemu z innymi psami, kotami.. jest delikatny dla dzieci. Utrzymuje czystość w domu. Czasami gdy jest zaniepokojony - wyje... ale jest to do wypracowania. Będzie też próba pozostawienia Saurona w domu w samotności by zobaczyć czy będzie wył, niszczył itp. Sauron nadaje się idealnie do dogtrekingu :-) nasycił już ogromny głód i je spokojniej.. Quote
ania z poznania Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dobre wiadomości! A jak z psychiką, bardzo zdołowany? Quote
What May NN Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 nie był bity itp. więc psychika jest ok, nie jest strachliwy.. czasami tylko nie wszystko czai co można wiązać z młodym wiekiem i brakiem wychowywania, nauki, współgrania za człowiekiem. Sauron nie lubi zostawać sam w zamknięciu - co może potwierdzać moją teorię, że długo psy siedziały same w jakimś miejscu! nie jest zdołowany - ma 6 psów do towarzystwa z którymi zazwyczaj spędza czas i 2,5 ludzia, za którymi przepada! Quote
Ajula Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 szczęście, że nie ma problemów z psychiką resztę się naprawi Quote
Tia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Zapisuje wątek i życzę szczęścia psiakom żeby szybko do zdrówka wracały... Quote
caromina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Miałabym sporo przedmiotów na bazarek jeśli ktoś chce wziać. Zuzia chyba kiedyś szukała fantów. brakuje stówki? Juz nie! proszę o nr konta Quote
Ty$ka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Cieszę się, że z psychiką wszystko gra :) Teraz będzie tylko lepiej... jest w dobrych rękach ;) Quote
What May NN Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 caromina napisał(a):Miałabym sporo przedmiotów na bazarek jeśli ktoś chce wziać. Zuzia chyba kiedyś szukała fantów. brakuje stówki? Juz nie! proszę o nr konta juz wysyłam! dzieki Caromina! ja fanty na bazarek mam i będę robić tylko też czasowo nie wyrabiam :-( Quote
conceited Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kiedyś byłam u wspollokatora Dawida, Mariusza, na wizycie przedadopcyjnej dla Viktora. Dawida nie bylo, ale jego współlokator jawił się jako odpowiedzialny młody człowiek, zaradny (własna firma prowadzona z Dawidem), kulturalny, oddaje honorowo krew, miał podejście do zwierzaków. Hera i Sauron były rozpieszczane (demolowaly kanape, a facet się śmiał, że są urocze) i też bym mu psa powierzyła, gdyby nie kilka faktów, które powodowały, że akurat dla Viktora nie był dobrym domem. Niestety nie mogę pomóc finansowo bo sama nie jestem w najlepszej sytuacji, ale mogę podarować trochę fantów na bazarek, gdyby ktoś chciał zrobić (niestety nie mam czasu). Wielka szkoda, że tak wyszlo, ale na szczescie psiaki sa wesole. Jak widze tego gnoja wspollokatora, ktory sobie na facebooku jak gdyby nigdy nic zamieszcza posty, to mam ochotę mu strzelić w pysk. Bezczelność ludzka nie zna granic. Quote
caromina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Faktycznie, oni przecież DT proponowali dla Wicia Quote
What May NN Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 bazarek na hotelowanie saurona http://www.dogomania.pl/threads/215239-Gry-płyty-z-muzyką-i-ksiązki-na-hotelowanie-Saurona-do-5.10-!!-ZAPRASZAM?p=17704833#post17704833 Quote
Recommended Posts