Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

Dlatego musimy dobrze opracować plan, najlepiej z 2-3 dniowym wyprzedzeniem. Żeby nie było potem "jakbyś mi wcześniej powiedziała, to bym na dziś nie planowała spotkania z kimś tam"

Posted

[quote name='Roszpunka']Nie wiesz, czy Sedalin dotarł do Pasji?[/QUOTE]
No właśnie nie wiem. Nie bardzo miałam czas na dzwonienie. Lenko, czy przekazałaś Sedalin Pasji? Pasjo-proszę o potwierdzenie na wątku.

Posted

dziewczyny to nie tak,że komuś się nie chce,ale same wiecie,że w obecnej sytuacji jest masa psiaków na już potrzebujących pomocy i wszyscy niezależnie od pogody gdzieś pomagają.

ja dziś do 18 bylam na uczelni,ale tak jak pisałam Inci dotarłabym..chciałam też ściągnąć ze sobą Linssi.. napiszcie na kieleckich wątkach,na poszczególne strony psiaków z braku czasu nie każdy zagląda

na kolejna akcje razem z linssi tez bedziemy chcialy dotrzec

Posted

[quote name='ewelinka_m']dziewczyny to nie tak,że komuś się nie chce,ale same wiecie,że w obecnej sytuacji jest masa psiaków na już potrzebujących pomocy i wszyscy niezależnie od pogody gdzieś pomagają.

ja dziś do 18 bylam na uczelni,ale tak jak pisałam Inci dotarłabym..chciałam też ściągnąć ze sobą Linssi.. napiszcie na kieleckich wątkach,na poszczególne strony psiaków z braku czasu nie każdy zagląda

na kolejna akcje razem z linssi tez bedziemy chcialy dotrzec[/QUOTE]

Ewelinka, to nie było do Ciebie!
Po prostu okazało się, że ludzie na których sądziłyśmy, że możemy liczyć, mają mnóstwo "bardzo ważnych spraw" i nie w smak im bieganie po nocach za jakimś psem...
Doskonale zdaję sobie sprawę ile robisz Ty, Linssi czy Węgielkowa, czytam kieleckie wątki...

Posted

[quote name='ewelinka_m']dziewczyny to nie tak,że komuś się nie chce,ale same wiecie,że w obecnej sytuacji jest masa psiaków na już potrzebujących pomocy i wszyscy niezależnie od pogody gdzieś pomagają.

na kolejna akcje razem z linssi tez bedziemy chcialy dotrzec[/QUOTE]
Miałam tu na myśli kilkoro swoich znajomych...A Tobie Ewelinko dziękuję, jesteś kochana dziewczyna:loveu:

Posted

[quote name='Roszpunka']Z takim uporem, to Ty się zdołasz teleportować na akcję łapanki ;)[/QUOTE]
A żebyś chciała wiedzieć!!! Jakbym tylko mogła już bym tam ganiała, łapała i błagała, takie łapanki - błaganki nie są mi obce :)

Posted

[quote name='Roszpunka']Ale może zrobisz sobie wycieczkę połączoną ze szkoleniem w rzucaniu zaklęć?[/QUOTE]
Oj czasu brak na wycieczki, właśnie dziś przywieziono nam dwa nowe psiaki, bidulki wystraszone, przerażone, muszę nad nimi popracować, żeby ogonki w ruch szczęśliwie machały :)

Posted

Sedalin dotarl.Dzieki Lenka.Szkoda,ze nie jestes obecna na watku!Do Jokera nie masz daleko,moze pomoglabys w lapaniu Kudlacza????
Psiak przede wszystkm musi byc przeglodzony,zeby zrzarl ten sedalin....a co ponektorzy mysla,ze przez to,e nie zje 2 dni ,robmy mu krzywde!
Jutro napisze cos konkretnejszego,mam nadzieje!
P.S>Poszukiwany napisz m prosze na priv Twoj nr tel,badz Twojej Mamy!!!!