Roszpunka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Pozwolę sobie na mały OT i zaproszę do mojej nowiutkiej tymczasowiczki, prosto z rowu http://www.dogomania.pl/threads/2160...C5%BCnym-rowie... Quote
Lolalola Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 teleportowac mnie jakos prosze................. Jokus cierpisz sam okrutnie,my cierpimy.........blagam daj sie zlapac... Quote
Incia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Skąd wziąć ludzi do pomocy??? Nikt nie może, nikomu się nie chce... Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Trzeba cioteczki teleportować i już... Pogłaskać pieska to fajnie ale ruszyć zadek, żeby bezdomniakowi pomóc, to już niekoniecznie... Quote
Incia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Dlatego musimy dobrze opracować plan, najlepiej z 2-3 dniowym wyprzedzeniem. Żeby nie było potem "jakbyś mi wcześniej powiedziała, to bym na dziś nie planowała spotkania z kimś tam" Quote
Lolalola Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Incia']Skąd wziąć ludzi do pomocy??? Nikt nie może, nikomu się nie chce...[/QUOTE] ja CHCE !!!!!TYLKO ZE SZKOCJI NIESTETY NA DZIS WIECZOR NIE DOJADE;/ Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nie wiesz, czy Sedalin dotarł do Pasji? Quote
Incia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Lolalola']ja CHCE !!!!!TYLKO ZE SZKOCJI NIESTETY NA DZIS WIECZOR NIE DOJADE;/[/QUOTE] to po co tak daleko Cioteczka się wyniosła, hę??? Quote
Incia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Roszpunka']Nie wiesz, czy Sedalin dotarł do Pasji?[/QUOTE] No właśnie nie wiem. Nie bardzo miałam czas na dzwonienie. Lenko, czy przekazałaś Sedalin Pasji? Pasjo-proszę o potwierdzenie na wątku. Quote
ewelinka_m Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 dziewczyny to nie tak,że komuś się nie chce,ale same wiecie,że w obecnej sytuacji jest masa psiaków na już potrzebujących pomocy i wszyscy niezależnie od pogody gdzieś pomagają. ja dziś do 18 bylam na uczelni,ale tak jak pisałam Inci dotarłabym..chciałam też ściągnąć ze sobą Linssi.. napiszcie na kieleckich wątkach,na poszczególne strony psiaków z braku czasu nie każdy zagląda na kolejna akcje razem z linssi tez bedziemy chcialy dotrzec Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='ewelinka_m']dziewczyny to nie tak,że komuś się nie chce,ale same wiecie,że w obecnej sytuacji jest masa psiaków na już potrzebujących pomocy i wszyscy niezależnie od pogody gdzieś pomagają. ja dziś do 18 bylam na uczelni,ale tak jak pisałam Inci dotarłabym..chciałam też ściągnąć ze sobą Linssi.. napiszcie na kieleckich wątkach,na poszczególne strony psiaków z braku czasu nie każdy zagląda na kolejna akcje razem z linssi tez bedziemy chcialy dotrzec[/QUOTE] Ewelinka, to nie było do Ciebie! Po prostu okazało się, że ludzie na których sądziłyśmy, że możemy liczyć, mają mnóstwo "bardzo ważnych spraw" i nie w smak im bieganie po nocach za jakimś psem... Doskonale zdaję sobie sprawę ile robisz Ty, Linssi czy Węgielkowa, czytam kieleckie wątki... Quote
Incia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='ewelinka_m']dziewczyny to nie tak,że komuś się nie chce,ale same wiecie,że w obecnej sytuacji jest masa psiaków na już potrzebujących pomocy i wszyscy niezależnie od pogody gdzieś pomagają. ja dziś do 18 bylam na uczelni,ale tak jak pisałam Inci dotarłabym..chciałam też ściągnąć ze sobą Linssi.. napiszcie na kieleckich wątkach,na poszczególne strony psiaków z braku czasu nie każdy zagląda na kolejna akcje razem z linssi tez bedziemy chcialy dotrzec[/QUOTE] Miałam tu na myśli kilkoro swoich znajomych...A Tobie Ewelinko dziękuję, jesteś kochana dziewczyna:loveu: Quote
Poszukiwany Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja w każdym bądź razie dołączam się do akcji i pomagam. Karmić mam psa ew? Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Roszpunka']Musimy wykazać się większym uporem.[/QUOTE] No właśnie, ja tu uporczywie zaglądam i nic ;) Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Agula99']No właśnie, ja tu uporczywie zaglądam i nic ;)[/QUOTE] Z takim uporem, to Ty się zdołasz teleportować na akcję łapanki ;) Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Roszpunka']Z takim uporem, to Ty się zdołasz teleportować na akcję łapanki ;)[/QUOTE] A żebyś chciała wiedzieć!!! Jakbym tylko mogła już bym tam ganiała, łapała i błagała, takie łapanki - błaganki nie są mi obce :) Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Szkoda, że masz do nas kawałek drogi... Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Roszpunka']Szkoda, że masz do nas kawałek drogi...[/QUOTE] Oj kawał, kawał ....:) Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Agula99']Oj kawał, kawał ....:)[/QUOTE] Ale może zrobisz sobie wycieczkę połączoną ze szkoleniem w rzucaniu zaklęć? Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Roszpunka']Ale może zrobisz sobie wycieczkę połączoną ze szkoleniem w rzucaniu zaklęć?[/QUOTE] Oj czasu brak na wycieczki, właśnie dziś przywieziono nam dwa nowe psiaki, bidulki wystraszone, przerażone, muszę nad nimi popracować, żeby ogonki w ruch szczęśliwie machały :) Quote
PaSja Hera Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Sedalin dotarl.Dzieki Lenka.Szkoda,ze nie jestes obecna na watku!Do Jokera nie masz daleko,moze pomoglabys w lapaniu Kudlacza???? Psiak przede wszystkm musi byc przeglodzony,zeby zrzarl ten sedalin....a co ponektorzy mysla,ze przez to,e nie zje 2 dni ,robmy mu krzywde! Jutro napisze cos konkretnejszego,mam nadzieje! P.S>Poszukiwany napisz m prosze na priv Twoj nr tel,badz Twojej Mamy!!!! Quote
Nadziejka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 :modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou::bye::bye:ja za was trzymam caluni czas ,kudlatuniu slicznosciiiiiiiii - daj sie zlapac ! Quote
Incia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jokerku...nie mam nerwów do Ciebie...cały czas próbuję znaleźć kogoś z wolnym czasem i sprawnym autem... Quote
Recommended Posts