obraczus87 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 BArdzo się cieszę, że Pusia znalazła wspaniały domek :) !!! Quote
Ewa Marta Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='jola_li']Czyli - spełniło się to ogłoszenie, które "dała Pusia" na samym początku --- Dawno mnie tu nie było, a dzisiaj wpadłam, żeby zobaczyć co słychać. Jak to przeczytałam, to łzy poleciały mi z oczu. Z jednej strony szczęścia, bo Pusia znalazła swoje miejsce na ziemi, ale z drugiej wzruszenia nad trójłapkiem, który zwolnił posłanko dla Pusi.... Życzę całej Rodzince dużo szczęścia i wielu lat razem!!! Quote
Nutusia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 jola_li napisał(a):Jak za 10 dni też będą takie wieści to zmieniam tytuł ;-)! Asekurantka! W dodatku zabobonna! ;) Quote
jola_li Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Nutusia napisał(a):Asekurantka! W dodatku zabobonna! ;) Tfu, tfu, tfu przez lewe ramię! A kysz, a kysz! A skąd! Nigdy w życiu ;-)!!! Quote
jola_li Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Przekazuję prośbę od zainteresowanych o głosowanie na krakvecie na kandydata dogomanii - Rachów Stary: http://www.krakvet.pl/forum Dziś ostatni dzień... Quote
mala_czarna Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 To jest jedna wielka ściema :( :( Dokładnie minutę temu chciałam zagłosować, i otrzymałam komunikat, że z tego komputera oddano już głos w ankiecie. Quote
Igam Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='mala_czarna']To jest jedna wielka ściema :( :( Dokładnie minutę temu chciałam zagłosować, i otrzymałam komunikat, że z tego komputera oddano już głos w ankiecie. Tak czasem bywa (ja próbowałam zagłosować z pracy i też wyskoczył mi taki komunikat), ale już z domowego zagłosowałam bez problemu. [SIZE="1"]Jolu, ja przepraszam, że choć mówiłam, że się dorzucę do Pusiulki to jednak nie dałam rady. Jakoś za dużo mi się w ostatnim czasie zwaliło na głowę :( Gdybyś miała może jeszcze jakieś zapytania o nią to u Owieczki, a właściwie Izy są ciut podobne do Pusi 2 dziewczynki. Nikt się o nie nie pyta, a muszą opuścić dotychczasowy DT. A nuż... :) http://www.dogomania.pl/threads/211050-Fanta-i-Figa-1.5-roczne-szorstkow%C5%82ose-siostry-Czy-mog%C4%85-mie%C4%87-jeszcze-nadziej%C4%99 Quote
jola_li Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 *Gajowa* napisał(a):Ciekawe co u Pusiaczka ? Jeszcze jak ciekawe! Jutro wieczorem się dowiemy ;)! Quote
jola_li Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='Igam']Jolu, ja przepraszam, że choć mówiłam, że się dorzucę do Pusiulki to jednak nie dałam rady. Jakoś za dużo mi się w ostatnim czasie zwaliło na głowę :( Nie przepraszaj, doskonale Cię rozumiem, u mnie ciągle krucho :shake:. Gdybyś miała może jeszcze jakieś zapytania o nią to u Owieczki, a właściwie Izy są ciut podobne do Pusi 2 dziewczynki. Nikt się o nie nie pyta, a muszą opuścić dotychczasowy DT. A nuż... :) http://www.dogomania.pl/threads/211050-Fanta-i-Figa-1.5-roczne-szorstkow%C5%82ose-siostry-Czy-mog%C4%85-mie%C4%87-jeszcze-nadziej%C4%99Oczywiście, będę pamiętać, ale nie było, niestety, tłumu zainteresowanych... Quote
jola_li Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 No cóż, nie da się tego ukryć.... Muszę Wam powiedzieć, że jest ------------ BARDZO DOBRZE!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Pusia jest już bardzo kochana, mimo że zjada wycieraczkę (skąd my to znamy... ;-)) i hmmmm.... rearanżuje wystrój wnętrza tudzież ogrodu według własnego gustu, nie zawsze zbieżnego z gustem Państwa ;-). Najbardziej lubi jak wszyscy są razem i bawią się z Pusią ;-). I biorą Pusię na spacer :-). I jadą z Pusią samochodem :-). Rano chodzi na długi spacer z Panem, w ciągu dnia z Panią i jeszcze wieczorem też :-). Zakolegowała się z młodziutkim pieskiem, którego czasem spotykają i - szaleją jak te wariaty :-). No słowem - przedostatnie ufffffff ;-)...... Ostatnie będzie za ca tydzień ;-).... Quote
*Gajowa* Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ale się cieszę :multi: Państwo pewnie już zakochani w Pusiaku i rearanżacje domu oraz ogrodu im nie przeszkadzają :evil_lol:. Quote
jola_li Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Ewa Marta napisał(a):Dawno mnie tu nie było, a dzisiaj wpadłam, żeby zobaczyć co słychać. Jak to przeczytałam, to łzy poleciały mi z oczu. Z jednej strony szczęścia, bo Pusia znalazła swoje miejsce na ziemi, ale z drugiej wzruszenia nad trójłapkiem, który zwolnił posłanko dla Pusi.... Życzę całej Rodzince dużo szczęścia i wielu lat razem!!! Nigdy nie mogłam zrozumieć dlaczego psy żyją tak krótko... Quote
jola_li Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 *Gajowa* napisał(a):Ale się cieszę :multi: Państwo pewnie już zakochani w Pusiaku i rearanżacje domu oraz ogrodu im nie przeszkadzają :evil_lol:. Takie właśnie odniosłam wrażenie ;-). Pan jak wraca do domu, to mówi: "No, opowiadaj, co się dzisiaj przydarzyło " ;-). Quote
Nutusia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 No wariactwo z tymi zabobonami!!!!!:evil_lol: Quote
jola_li Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Nutusia']No wariactwo z tymi zabobonami!!!!!:evil_lol:[/QUOTE] Oj tam, oj tam, od razu zabobon ;-). Po prostu troska o Pusię we wszelkich możliwych wariantach losu ;-). Ale przyznaję, że po wczorajszej rozmowie jeden z niepomyślnych wariantów wydaje mi się nieprawdopodobny ;-). Quote
ostatniaszansa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 cicho siedziłam, podglądałam i :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Pusia miałaś szczęście spotkać na swojej drodze cioteczkę Jolę no i cały łańcuszek ludzi dobrej woli :) Wiecie co, ja to jak Jola ; a czy wszystko w porządku, a czy nie uciekł/a ,czy zdrowe i inne, czasami to głowę zawracam, ale ja wolę dmuchać na zimne. Ewa Quote
Onaa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Wspaniale, super że Pusia znalazła taki kochający dom :) !!! Quote
kamos Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ciekawe czy będą jakieś fotki z nowego domku szczęśliwej Pusi?:painting: Zachęcamy do udziału w akcji pomocy psiakom w potrzebie na stronie www.karmimypsiaki.pl, jest to pierwsza edycja akcji, począwszy od zwierząt ze schroniska w Zabrzu.Każda dodatkowa osoba to szansa na więcej posiłków dla psiaków:sabber:.Przyłączcie się uruchamiając łańcuszek dobroci. POZDRAWIAMY:bye: Quote
jola_li Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Mam nadzieję na zdjęcia i wieści od czasu do czasu :-). Nie chcę jednak Państwa zbyt często wypytywać, żeby nie czuli się "inwigilowani" ;-). Quote
jola_li Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Kochani, z tą wpłatą nie mogę czekać nawet jednego dnia -100 zł przekazuję od Pusi dla tego nieszczęśnika :-(: http://www.dogomania.pl/threads/218823-Staruszek-bez-sier%C5%9Bci-z-ogromnym-guzem-szkielet-CZY-S%C4%84-GRANICE-OKRUCIE%C5%83STWA! Quote
*Gajowa* Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Spotkałam rozbrykanego, szczęśliwego Pusiaczka wczoraj w lesie :lol: Państwo zakochani w Pusi ze wzajemnością ;)... Quote
jola_li Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [CENTER][LEFT][quote name='*Gajowa*']Spotkałam rozbrykanego, szczęśliwego Pusiaczka wczoraj w lesie :lol: Państwo zakochani w Pusi ze wzajemnością ;)...[/QUOTE] [/LEFT] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [/CENTER] Quote
Nutusia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 No, ja to mogę tylko napisać... "a nie mówiłam?", a właściwie "a nie pisałam"?... :) Quote
Recommended Posts