Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li']Czyli - spełniło się to ogłoszenie, które "dała Pusia" na samym początku ---

Dawno mnie tu nie było, a dzisiaj wpadłam, żeby zobaczyć co słychać. Jak to przeczytałam, to łzy poleciały mi z oczu. Z jednej strony szczęścia, bo Pusia znalazła swoje miejsce na ziemi, ale z drugiej wzruszenia nad trójłapkiem, który zwolnił posłanko dla Pusi.... Życzę całej Rodzince dużo szczęścia i wielu lat razem!!!

Posted

[quote name='mala_czarna']To jest jedna wielka ściema :( :(
Dokładnie minutę temu chciałam zagłosować, i otrzymałam komunikat, że z tego komputera oddano już głos w ankiecie.
Tak czasem bywa (ja próbowałam zagłosować z pracy i też wyskoczył mi taki komunikat), ale już z domowego zagłosowałam bez problemu.

[SIZE="1"]Jolu, ja przepraszam, że choć mówiłam, że się dorzucę do Pusiulki to jednak nie dałam rady. Jakoś za dużo mi się w ostatnim czasie zwaliło na głowę :(
Gdybyś miała może jeszcze jakieś zapytania o nią to u Owieczki, a właściwie Izy są ciut podobne do Pusi 2 dziewczynki. Nikt się o nie nie pyta, a muszą opuścić dotychczasowy DT. A nuż... :)

http://www.dogomania.pl/threads/211050-Fanta-i-Figa-1.5-roczne-szorstkow%C5%82ose-siostry-Czy-mog%C4%85-mie%C4%87-jeszcze-nadziej%C4%99

Posted

[quote name='Igam']Jolu, ja przepraszam, że choć mówiłam, że się dorzucę do Pusiulki to jednak nie dałam rady. Jakoś za dużo mi się w ostatnim czasie zwaliło na głowę :(
Nie przepraszaj, doskonale Cię rozumiem, u mnie ciągle krucho :shake:.

Gdybyś miała może jeszcze jakieś zapytania o nią to u Owieczki, a właściwie Izy są ciut podobne do Pusi 2 dziewczynki. Nikt się o nie nie pyta, a muszą opuścić dotychczasowy DT. A nuż... :)

http://www.dogomania.pl/threads/211050-Fanta-i-Figa-1.5-roczne-szorstkow%C5%82ose-siostry-Czy-mog%C4%85-mie%C4%87-jeszcze-nadziej%C4%99
Oczywiście, będę pamiętać, ale nie było, niestety, tłumu zainteresowanych...

Posted

No cóż, nie da się tego ukryć.... Muszę Wam powiedzieć, że jest ------------

BARDZO DOBRZE!!!
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
Pusia jest już bardzo kochana, mimo że zjada wycieraczkę (skąd my to znamy... ;-)) i hmmmm.... rearanżuje wystrój wnętrza tudzież ogrodu według własnego gustu, nie zawsze zbieżnego z gustem Państwa ;-).
Najbardziej lubi jak wszyscy są razem i bawią się z Pusią ;-).
I biorą Pusię na spacer :-).
I jadą z Pusią samochodem :-).

Rano chodzi na długi spacer z Panem, w ciągu dnia z Panią i jeszcze wieczorem też :-).
Zakolegowała się z młodziutkim pieskiem, którego czasem spotykają i - szaleją jak te wariaty :-).

No słowem - przedostatnie ufffffff ;-)......
Ostatnie będzie za ca tydzień ;-)....

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Dawno mnie tu nie było, a dzisiaj wpadłam, żeby zobaczyć co słychać. Jak to przeczytałam, to łzy poleciały mi z oczu. Z jednej strony szczęścia, bo Pusia znalazła swoje miejsce na ziemi, ale z drugiej wzruszenia nad trójłapkiem, który zwolnił posłanko dla Pusi.... Życzę całej Rodzince dużo szczęścia i wielu lat razem!!!

Nigdy nie mogłam zrozumieć dlaczego psy żyją tak krótko...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Ale się cieszę :multi: Państwo pewnie już zakochani w Pusiaku i rearanżacje domu oraz
ogrodu im nie przeszkadzają :evil_lol:.

Takie właśnie odniosłam wrażenie ;-).
Pan jak wraca do domu, to mówi: "No, opowiadaj, co się dzisiaj przydarzyło " ;-).

Posted

[quote name='Nutusia']No wariactwo z tymi zabobonami!!!!!:evil_lol:[/QUOTE]
Oj tam, oj tam, od razu zabobon ;-).
Po prostu troska o Pusię we wszelkich możliwych wariantach losu ;-).

Ale przyznaję, że po wczorajszej rozmowie jeden z niepomyślnych wariantów wydaje mi się nieprawdopodobny ;-).

Posted

cicho siedziłam, podglądałam i :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Pusia miałaś szczęście spotkać na swojej drodze cioteczkę Jolę no i cały łańcuszek ludzi dobrej woli :) Wiecie co, ja to jak Jola ; a czy wszystko w porządku, a czy nie uciekł/a ,czy zdrowe i inne, czasami to głowę zawracam, ale ja wolę dmuchać na zimne. Ewa

Posted

Ciekawe czy będą jakieś fotki z nowego domku szczęśliwej Pusi?:painting:
Zachęcamy do udziału w akcji pomocy psiakom w potrzebie na stronie www.karmimypsiaki.pl, jest to pierwsza edycja akcji, począwszy od zwierząt ze schroniska w Zabrzu.Każda dodatkowa osoba to szansa na więcej posiłków dla psiaków:sabber:.Przyłączcie się uruchamiając łańcuszek dobroci. POZDRAWIAMY:bye:

Posted

[CENTER][LEFT][quote name='*Gajowa*']Spotkałam rozbrykanego, szczęśliwego Pusiaczka wczoraj w lesie :lol: Państwo zakochani w Pusi ze wzajemnością ;)...[/QUOTE]

[/LEFT]
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
[/CENTER]