Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 year later...
Posted

Pusiaczka często spotykam na spacerach. Ma się doskonale, wygląda kwitnąco i ma mnóstwo
energii. Niedawno przeszła zabieg zaszycia oczodołu, gdyż jednak istniało niebezpieczeństwo
powstania stanu zapalnego na skutek gromadzenia się brudu w częściowo niewypełnionym
oczodole. Pusia dobrze zaniosła zabieg i już ma zdjęte szwy jak też paskudny kołnierz.

Posted

Ale niespodzianka! Pamiętam to chuchereczko bardzo dobrze. Całą drogę z Mazur Jola powtarzała jak mantrę "boże jaka chudzinka, aż strach ją dotykać", a potem "teraz już będzie wszystko dobrze, piesku, obiecuję". No i spełniła obietnicę! :)

Posted

Moje kochane Pusidełko :)....
Mam nadzieję, że wreszcie uda mi się ją zobaczyć, bo się umawiamy na wyjazd do Pusiowego synka i - ciągle się nie udaje...

• 1 month later...
Posted

Pusiaczek pomieszkuje u mnie przez tydzień, całymi dniami szaleje z Milką - zabawowa sunią
w podobnym rozmiarze. Pusia zrobiła się wybredna, nie chce jeść suchej karmy ale za to
żebrze przy stole i zaglada do lodówki...

Posted

[quote name='*Gajowa*']Pusiaczek pomieszkuje u mnie przez tydzień, całymi dniami szaleje z Milką - zabawowa sunią w podobnym rozmiarze.
Oooo, a to dopiero :)! Wiem, że Państwo są na wakacjach, zwykle Pusia trafiała do mamy Pani na czas ich wyjazdu, ale widać tym razem mama nie mogła się nią zaopiekować (oby nie ze złego powodu).
Poznała Ciebie i miejsce? Bardzo tęskni za Państwem?

Pusia zrobiła się wybredna, nie chce jeść suchej karmy ale za to żebrze przy stole i zaglada do lodówki...

No cóż... Niby ta sama Pusia, a jednak - nie ta sama ;).

Posted

Pusia już w domu, Państwo przyjechali po nią prosto z lotniska wczoraj przed godz. 23cią.
Radość obu stron była ogromna...
Usiłowałam zrobić fotki ale wyszły zamazane bo Pusiak ma tyle energii, że w miejscu nie ustoi.
Wydaje mi się , że poznała miejsce, czuła się od razu bardzo swobodnie tylko psy inne...
mojej Gajuni już nie ma...:-(

Posted

[quote name='*Gajowa*']Pusia już w domu, Państwo przyjechali po nią prosto z lotniska wczoraj przed godz. 23cią. Radość obu stron była ogromna...
Cieszę się, że Pusia już w domu :).
A ona cieszy się jeszcze bardziej :)!

Usiłowałam zrobić fotki ale wyszły zamazane bo Pusiak ma tyle energii, że w miejscu nie ustoi.

Coś o tym wiem ;).

Wydaje mi się , że poznała miejsce, czuła się od razu bardzo swobodnie tylko psy inne...
mojej Gajuni już nie ma...:-(

:( :( :(
Cudna, łagodna, cierpliwa Gajunia :(...
Ech, życie.....