Ewa i flatki Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A my wszyscy dziękujemy Joli_Li i Państwu Pusi, że są :) Quote
Igiełka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 dobrze napisane :) bo składamy ogromne podziękowania :) Quote
jola_li Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Ewa i flatki napisał(a):A my wszyscy dziękujemy Joli_Li i Państwu Pusi, że są :) Igiełka napisał(a):dobrze napisane :) bo składamy ogromne podziękowania :) A ja dziękuję Wszystkim, którym los Pusi nie był obojętny :-)! Quote
*Gajowa* Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='jola_li']Właśnie dostałam najpiękniejszy prezent - mail od Pusiowej Pani ---- Bardzo dziękujemy za Pusię to najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć :-) Wspaniały mail... Kochany Prezenciku dużo szczęścia i miłości w Nowym Roku :BIG:. Quote
inga.mm Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jolu, przepraszam za wrzutę MACIEJOWICE - gmina szuka dobrego schroniska dla swoich bezdomniaków. POMÓŻCIE!!!! Quote
jola_li Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [FONT=Comic Sans MS]NIESPODZIANKA!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
Nutusia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 O kurczaki! Ale cudnościowy susełek! :) Quote
rita60 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Jak ja uwielbiam takie "pościelówy":loveu: Quote
inga.mm Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 łoMatyldo! co za widoki! Kocham je. Może schowałaś gdzieś taki cudowny domek dla Birmy? Quote
*Gajowa* Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ale fajny widok ! W tym roku jeszcze Pusiaczka nie spotkałam :shake: Państwo zmienili pewnie godziny spacerów. Quote
mysza 1 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Nie ma to jak widok psa na kanapie czy fotelu, od razu lepiej :) Quote
jola_li Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Ja też się nie mogę napatrzeć :-). Oj, chciałoby się takiego domu dla wszystkich psiaków... Quote
*Gajowa* Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Wczoraj spotkałam w lesie Pusiaczka :lol: ale była radość :multi:. Pusia wygląda pięknie, sierść ma obfitą, bardzo długą i... przytyła troszeczkę ;). Państwo chwalili ją , że jest grzeczna i bardzo mądra :lol: tylko czasami zdarza sie jej jeszcze podrzeć gazetę. Nade wszystko lubi samochód :roll: tak, że mogłaby w nim zamieszkać. Rano pierwsze kroki kieruje w jego stronę... a nuż bedzie przejażdżka :lol:. Quote
jola_li Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='*Gajowa*']Wczoraj spotkałam w lesie Pusiaczka :lol: ale była radość :multi:. Pusia wygląda pięknie, sierść ma obfitą, bardzo długą i... przytyła troszeczkę ;). Państwo chwalili ją , że jest grzeczna i bardzo mądra :lol: tylko czasami zdarza sie jej jeszcze podrzeć gazetę. Nade wszystko lubi samochód :roll: tak, że mogłaby w nim zamieszkać. Rano pierwsze kroki kieruje w jego stronę... a nuż bedzie przejażdżka :lol:.[/QUOTE] Nie ma to jak porcja dobrych wiadomości przed snem :-)! Moja kochana automobilistka :-)! A jak ma być nadal mądra, to musi czasem coś przeczytać ;-). Quote
rita60 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Fajne wieści od "oczytanej" panienki:loveu: Quote
Nutusia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jaka niespodzianka! Pewnie, że musi czytać - trzeba być na bieżąco ;) Lepsze to niż sprawdzanie co fotel ma pod tapicerką (jak ostatnio moje dociekliwe psice...). Cudne wieści - pięknie dziękujemy i prosimy przy kolejnej okazji, pozdrowić Państwa i Pusiaka :) Quote
jola_li Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Nutusiu, obliczyłam 2 razy na palcach ;-) --- dziś mija równo 5 miesięcy od naszej wyprawy na Mazury po Pusię :-). Bez Ciebie nie przyjechałaby tak szybko! Quote
Nutusia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Jeśli już, to bez NAS, Joluś ;) Obie nie w każdym momencie podróży trzymałyśmy się ściśle ograniczeń prędkości:evil_lol: Quote
Nutusia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Przepraszam, że nie na temat, ale po "znajomości" chciałabym zaprosić do moich dwóch olkuskich insektów - całkiem świeża dostawa ;) http://www.dogomania.pl/threads/223534-Dwa-olkuskie-insekty-Muszka-i-Pche%C5%82ka-zas%C5%82uguj%C4%85-na-normalno%C5%9B%C4%87-po-tym-co-przesz%C5%82y Quote
jola_li Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Wszystko wskazuje na to, że już niedługo Pusiowy synek będzie szukał domu. Nie mam dziś siły pisać o tej "pani" i tym biedaku :(. Quote
rita60 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 jola_li napisał(a):Wszystko wskazuje na to, że już niedługo Pusiowy synek będzie szukał domu. Nie mam dziś siły pisać o tej "pani" i tym biedaku :(. Cholery można dostać z tą bezmyślnością ludzką...napisz jak ochłoniesz. Quote
Ewa i flatki Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Załamka, ale wspólnie damy radę. Tylko jak zrobić, żeby ci ludzie nigdy już zwierząt żadnych nie mogli mieć. Jola? - może trzeba im zagrozić, że żadnej pomocy z Twojej strony nie będzie, jeżeli zobaczysz zwierzaki u nich ? Sama nie wiem, co robić ... Quote
Nutusia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Mentalność... Jak to - zagroda bez psa?... Joluś, nie martw się - damy radę. Bo jak nie my, to kto? ;) Quote
jola_li Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 [quote name='rita60']Cholery można dostać z tą bezmyślnością ludzką...napisz jak ochłoniesz. [quote name='Ewa i flatki']Załamka, ale wspólnie damy radę. Tylko jak zrobić, żeby ci ludzie nigdy już zwierząt żadnych nie mogli mieć. Jola? - może trzeba im zagrozić, że żadnej pomocy z Twojej strony nie będzie, jeżeli zobaczysz zwierzaki u nich ? Sama nie wiem, co robić ... [quote name='Nutusia']Mentalność... Jak to - zagroda bez psa?... Joluś, nie martw się - damy radę. Bo jak nie my, to kto? ;) Dziękuję Wam bardzo, że jesteście tu ze mną! Jutro jadę na Mazury - porobię zdjęcia i napiszę o małym Misiu. Jakaś blokada mnie dopadła. Chciałabym dla odmiany o czymś dobrym mówić... To ten maluszek z pierwszej strony - tu jeszcze z Pusią, miał wtedy około 3-4 miesięcy: Quote
Recommended Posts