Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
A my wszyscy dziękujemy Joli_Li i Państwu Pusi, że są :)

Igiełka napisał(a):
dobrze napisane :) bo składamy ogromne podziękowania :)

A ja dziękuję Wszystkim, którym los Pusi nie był obojętny :-)!

Posted

[quote name='jola_li']Właśnie dostałam najpiękniejszy prezent - mail od Pusiowej Pani ----

Bardzo dziękujemy za Pusię to najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć :-)

Wspaniały mail... Kochany Prezenciku dużo szczęścia i miłości w Nowym Roku :BIG:.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wczoraj spotkałam w lesie Pusiaczka :lol: ale była radość :multi:.
Pusia wygląda pięknie, sierść ma obfitą, bardzo długą i... przytyła troszeczkę ;).
Państwo chwalili ją , że jest grzeczna i bardzo mądra :lol: tylko czasami zdarza sie jej jeszcze podrzeć gazetę.
Nade wszystko lubi samochód :roll: tak, że mogłaby w nim zamieszkać. Rano pierwsze
kroki kieruje w jego stronę... a nuż bedzie przejażdżka :lol:.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Wczoraj spotkałam w lesie Pusiaczka :lol: ale była radość :multi:.
Pusia wygląda pięknie, sierść ma obfitą, bardzo długą i... przytyła troszeczkę ;).
Państwo chwalili ją , że jest grzeczna i bardzo mądra :lol: tylko czasami zdarza sie jej jeszcze podrzeć gazetę.
Nade wszystko lubi samochód :roll: tak, że mogłaby w nim zamieszkać. Rano pierwsze
kroki kieruje w jego stronę... a nuż bedzie przejażdżka :lol:.[/QUOTE]
Nie ma to jak porcja dobrych wiadomości przed snem :-)!
Moja kochana automobilistka :-)!

A jak ma być nadal mądra, to musi czasem coś przeczytać ;-).

Posted

Jaka niespodzianka! Pewnie, że musi czytać - trzeba być na bieżąco ;) Lepsze to niż sprawdzanie co fotel ma pod tapicerką (jak ostatnio moje dociekliwe psice...).
Cudne wieści - pięknie dziękujemy i prosimy przy kolejnej okazji, pozdrowić Państwa i Pusiaka :)

• 3 months later...
Posted

jola_li napisał(a):
Wszystko wskazuje na to, że już niedługo Pusiowy synek będzie szukał domu.
Nie mam dziś siły pisać o tej "pani" i tym biedaku :(.

Cholery można dostać z tą bezmyślnością ludzką...napisz jak ochłoniesz.

Posted

Załamka, ale wspólnie damy radę. Tylko jak zrobić, żeby ci ludzie nigdy już zwierząt żadnych nie mogli mieć.
Jola? - może trzeba im zagrozić, że żadnej pomocy z Twojej strony nie będzie, jeżeli zobaczysz zwierzaki u nich ? Sama nie wiem, co robić ...

Posted

[quote name='rita60']Cholery można dostać z tą bezmyślnością ludzką...napisz jak ochłoniesz.

[quote name='Ewa i flatki']Załamka, ale wspólnie damy radę. Tylko jak zrobić, żeby ci ludzie nigdy już zwierząt żadnych nie mogli mieć.
Jola? - może trzeba im zagrozić, że żadnej pomocy z Twojej strony nie będzie, jeżeli zobaczysz zwierzaki u nich ? Sama nie wiem, co robić ...

[quote name='Nutusia']Mentalność... Jak to - zagroda bez psa?...
Joluś, nie martw się - damy radę. Bo jak nie my, to kto? ;)

Dziękuję Wam bardzo, że jesteście tu ze mną!
Jutro jadę na Mazury - porobię zdjęcia i napiszę o małym Misiu. Jakaś blokada mnie dopadła. Chciałabym dla odmiany o czymś dobrym mówić...

To ten maluszek z pierwszej strony - tu jeszcze z Pusią, miał wtedy około 3-4 miesięcy: