marmosia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Kolejna historia ze szczęśliwym zakończeniem :) Quote
fochu Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Adunia już w drodze :) biedactwo chyba troszkę skołowane było co to się dzieje i gdzie znowu jechać musi. Ale noc minęła spokojnie,ona dość szybko się przystosowuje ,przy odrobinie spokoju i cierpliwości ze strony nowej Pańci szybciutko się dziewuszka otworzy :) Quote
giselle4 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 fochu napisał(a):Adunia już w drodze :) biedactwo chyba troszkę skołowane było co to się dzieje i gdzie znowu jechać musi. Ale noc minęła spokojnie,ona dość szybko się przystosowuje ,przy odrobinie spokoju i cierpliwości ze strony nowej Pańci szybciutko się dziewuszka otworzy :) to wlasnie napisalam do mimblunki Ona bardzo pozytywnie reaguje na proszenie i cierpliwosc....to wspaniala dziewczyna Zycze szczescia malutka:) Dziekuje Gosiu Quote
giselle4 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 fochu napisał(a):Adunia już u nas ,super psiak choć lekko wycofana. Nie było problemu z wejściem do windy,trochę boi się kotów,za to elikowi się spodobała :) No i Adunia ma taki sam wytrzeszcz jak Eliś ,nie wiem czy to jakaś przypadłość Waszych azylowych psiaków :P Gosiu, to takie wielkie oczy robia nasze psiaki na zmiany w ich zyciu:) Quote
ania z poznania Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Jutro niestety wyjeżdżam na półtora tygodnia, ale po powrocie wproszę się :oops: do pani Zuzanny, tak bardzo chciałabym poznać Aduchnę :)! Quote
giselle4 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 ania z poznania napisał(a):Jutro niestety wyjeżdżam na półtora tygodnia, ale po powrocie wproszę się :oops: do pani Zuzanny, tak bardzo chciałabym poznać Aduchnę :)! Aniu,dziekuje za te 3 lata milej wspolpracy i prosze o wiecej a Ada jest przylepiasta:) Quote
mimblunka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Na chwileczkę :) Adunia przekazana, przecudna psinka- Aniołek... myślę, że już dotarła z właścicielką do domku. Pani przyjechała ze swoja jedną sunią, żeby Adzie raźniej było :). Podróż ok, Adka na początku bała się a potem nawet troszkę przespała w samochodzie, miała dziewczyna dużo wrażeń, szkoda mi jej było bo tak z rąk do rąk przekazywana. Ale tłumaczyłam jej, że to już ostatnie :D Gisellko faktycznie weszlam pierwsza do samochodu i Adunia tuż za mną. I poznałam gromadkę sierściuchów cioci fochu :D fajna rodzinka :) No to tyle, lece pracować ;) Quote
giselle4 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 mimblunka napisał(a):Na chwileczkę :) Adunia przekazana, przecudna psinka- Aniołek... myślę, że już dotarła z właścicielką do domku. Pani przyjechała ze swoja jedną sunią, żeby Adzie raźniej było :). Podróż ok, Adka na początku bała się a potem nawet troszkę przespała w samochodzie, miała dziewczyna dużo wrażeń, szkoda mi jej było bo tak z rąk do rąk przekazywana. Ale tłumaczyłam jej, że to już ostatnie :D Gisellko faktycznie weszlam pierwsza do samochodu i Adunia tuż za mną. I poznałam gromadkę sierściuchów cioci fochu :D fajna rodzinka :) No to tyle, lece pracować ;) Dziekuje mimblunko niech sie szczesci malutkiej a pania prosimy o napisanie kilku slow:) Quote
basia34 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Dziekujemy wszystkim za pomoc a Adunia niech bedzie szczesliwa w nowym domku. Quote
giselle4 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 zostala nam Luizka moze i jej sie poszczesci? Quote
suska Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Adusia jest zadowolona z nowego domu, nieco wystraszona ale to dopiero drugi dzień. wszyscy ją pokochali jest jeszcze piękniejsza niż ją opisywano. dziękujemy tym, którzy ją uratowali Quote
mimblunka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Bardzo się cieszymy :) i liczymy na dalsze wieści i może jakieś zdjęcia. Napewno minie troszkę czasu zanim Ada nabierze śmiałości, ale ona chyba ma takie usposobienie. Dziękujemy Pani, że się zalogowała i napisała. Quote
fochu Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Witamy mamusię Adusi ;) no i oczywiście czekamy na więcej relacji z domku a sierściuchy miziam mocno. Quote
ania z poznania Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 mimblunka napisał(a):Bardzo się cieszymy :) i liczymy na dalsze wieści i może jakieś zdjęcia. Napewno minie troszkę czasu zanim Ada nabierze śmiałości, ale ona chyba ma takie usposobienie. Dziękujemy Pani, że się zalogowała i napisała. Myślę, że Tola i Koza pomogą jej się otworzyć :) Quote
Mysza2 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 suska napisał(a):Adusia jest zadowolona z nowego domu, nieco wystraszona ale to dopiero drugi dzień. wszyscy ją pokochali jest jeszcze piękniejsza niż ją opisywano. dziękujemy tym, którzy ją uratowali :multi::multi: witamy Adusiowy domek i bardzo się cieszymy i bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 suska napisał(a):Adusia jest zadowolona z nowego domu, nieco wystraszona ale to dopiero drugi dzień. wszyscy ją pokochali jest jeszcze piękniejsza niż ją opisywano. dziękujemy tym, którzy ją uratowali witamy pieknie i bardzo dziekuejmy za milosc i domek dziekujemy sercem:) Quote
giselle4 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 z bazarku cioci bros wplynęlo na dwie dziewczyny -130zl ale zapisalam Luizce Adusia ma juz swoj raj:) dziekuje ciocia i dziekuje kupujacym Quote
giselle4 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 to zas napisala pani od Adusi witam, dostałam chyba inną adę niż tą z opisu?... moja psina nie ucieka ale za to chodzi przyklejona, liże mnie po twarzy i rękach, przychodzi na kolana na głaskanie, a dziś rano jak ją zawołałam wskoczyła do łóżka. zaczyna się bawić z innymi psami, a jak wyszłam z domu to spała na kanapie. chyba poczuła się jak w domu. jest cudowna. Quote
giselle4 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Poprosilam o pomoc finansowa na Amcia i zaraz pospieszyla ciocia WARANSKA dla Luizki tez sie dostalo-50zl bardzo dziekujemy ciocia..... juz w poscie rozliczeniowym:) Quote
marmosia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='giselle4']to zas napisala pani od Adusi witam, dostałam chyba inną adę niż tą z opisu?... moja psina nie ucieka ale za to chodzi przyklejona, liże mnie po twarzy i rękach, przychodzi na kolana na głaskanie, a dziś rano jak ją zawołałam wskoczyła do łóżka. zaczyna się bawić z innymi psami, a jak wyszłam z domu to spała na kanapie. chyba poczuła się jak w domu. jest cudowna. Ot co robi miłość... Quote
giselle4 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 marmosia napisał(a):Ot co robi miłość... masz racje tyle czekala ale ma najlepszy domek pod sloncem:) Quote
michelle04 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='giselle4']to zas napisala pani od Adusi witam, dostałam chyba inną adę niż tą z opisu?... moja psina nie ucieka ale za to chodzi przyklejona, liże mnie po twarzy i rękach, przychodzi na kolana na głaskanie, a dziś rano jak ją zawołałam wskoczyła do łóżka. zaczyna się bawić z innymi psami, a jak wyszłam z domu to spała na kanapie. chyba poczuła się jak w domu. jest cudowna. Oj to chyba ta sama Adziunia co była u nas na tymczasie, ale inna niż ta, którą opisywali jej tymczasowi opiekunowie, co adoptowali niuńkę na chwilę, by zwrocić do schronu z "łatką", że ucieka. Ona lgnie do człowieka i potrzebuje jego. Quote
suska Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 zapraszamy Anię z Poznania aby poznała Adusię - to sama przyjemność. Aż miło czytać ile osób jej kibicowało psinie w znalezieniu domu :) Jak tylko zrobię zdjęcia to wrzucę na forum. puki co idziemy na głaskanie Quote
Recommended Posts