Jump to content
Dogomania

Luiza ,mieszkam we Wroclawiu...Ada znalazla szczescie w Poznaniu...

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adunia już w drodze :)
biedactwo chyba troszkę skołowane było co to się dzieje i gdzie znowu jechać musi.
Ale noc minęła spokojnie,ona dość szybko się przystosowuje ,przy odrobinie spokoju i cierpliwości ze strony nowej Pańci szybciutko się dziewuszka otworzy :)

Posted

fochu napisał(a):
Adunia już w drodze :)
biedactwo chyba troszkę skołowane było co to się dzieje i gdzie znowu jechać musi.
Ale noc minęła spokojnie,ona dość szybko się przystosowuje ,przy odrobinie spokoju i cierpliwości ze strony nowej Pańci szybciutko się dziewuszka otworzy :)

to wlasnie napisalam do mimblunki
Ona bardzo pozytywnie reaguje na proszenie i cierpliwosc....to wspaniala dziewczyna
Zycze szczescia malutka:)
Dziekuje Gosiu

Posted

fochu napisał(a):
Adunia już u nas ,super psiak choć lekko wycofana.
Nie było problemu z wejściem do windy,trochę boi się kotów,za to elikowi się spodobała :)
No i Adunia ma taki sam wytrzeszcz jak Eliś ,nie wiem czy to jakaś przypadłość Waszych azylowych psiaków :P

Gosiu, to takie wielkie oczy robia nasze psiaki na zmiany w ich zyciu:)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Jutro niestety wyjeżdżam na półtora tygodnia, ale po powrocie wproszę się :oops: do pani Zuzanny, tak bardzo chciałabym poznać Aduchnę :)!

Aniu,dziekuje za te 3 lata milej wspolpracy i prosze o wiecej
a Ada jest przylepiasta:)

Posted

Na chwileczkę :)
Adunia przekazana, przecudna psinka- Aniołek... myślę, że już dotarła z właścicielką do domku. Pani przyjechała ze swoja jedną sunią, żeby Adzie raźniej było :).
Podróż ok, Adka na początku bała się a potem nawet troszkę przespała w samochodzie, miała dziewczyna dużo wrażeń, szkoda mi jej było bo tak z rąk do rąk przekazywana. Ale tłumaczyłam jej, że to już ostatnie :D
Gisellko faktycznie weszlam pierwsza do samochodu i Adunia tuż za mną. I poznałam gromadkę sierściuchów cioci fochu :D fajna rodzinka :)
No to tyle, lece pracować ;)

Posted

mimblunka napisał(a):
Na chwileczkę :)
Adunia przekazana, przecudna psinka- Aniołek... myślę, że już dotarła z właścicielką do domku. Pani przyjechała ze swoja jedną sunią, żeby Adzie raźniej było :).
Podróż ok, Adka na początku bała się a potem nawet troszkę przespała w samochodzie, miała dziewczyna dużo wrażeń, szkoda mi jej było bo tak z rąk do rąk przekazywana. Ale tłumaczyłam jej, że to już ostatnie :D
Gisellko faktycznie weszlam pierwsza do samochodu i Adunia tuż za mną. I poznałam gromadkę sierściuchów cioci fochu :D fajna rodzinka :)
No to tyle, lece pracować ;)

Dziekuje mimblunko
niech sie szczesci malutkiej
a pania prosimy o napisanie kilku slow:)

Posted

Adusia jest zadowolona z nowego domu, nieco wystraszona ale to dopiero drugi dzień. wszyscy ją pokochali jest jeszcze piękniejsza niż ją opisywano. dziękujemy tym, którzy ją uratowali

Posted

Bardzo się cieszymy :) i liczymy na dalsze wieści i może jakieś zdjęcia. Napewno minie troszkę czasu zanim Ada nabierze śmiałości, ale ona chyba ma takie usposobienie.
Dziękujemy Pani, że się zalogowała i napisała.

Posted

mimblunka napisał(a):
Bardzo się cieszymy :) i liczymy na dalsze wieści i może jakieś zdjęcia. Napewno minie troszkę czasu zanim Ada nabierze śmiałości, ale ona chyba ma takie usposobienie.
Dziękujemy Pani, że się zalogowała i napisała.

Myślę, że Tola i Koza pomogą jej się otworzyć :)

Posted

suska napisał(a):
Adusia jest zadowolona z nowego domu, nieco wystraszona ale to dopiero drugi dzień. wszyscy ją pokochali jest jeszcze piękniejsza niż ją opisywano. dziękujemy tym, którzy ją uratowali

:multi::multi: witamy Adusiowy domek i bardzo się cieszymy i bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

suska napisał(a):

witamy pieknie i bardzo dziekuejmy za milosc i domek
dziekujemy sercem:)

Posted

to zas napisala pani od Adusi
witam, dostałam chyba inną adę niż tą z opisu?... moja psina nie ucieka ale za to chodzi przyklejona, liże mnie po twarzy i rękach, przychodzi na kolana na głaskanie, a dziś rano jak ją zawołałam wskoczyła do łóżka. zaczyna się bawić z innymi psami, a jak wyszłam z domu to spała na kanapie. chyba poczuła się jak w domu. jest cudowna.

Posted

[quote name='giselle4']to zas napisala pani od Adusi
witam, dostałam chyba inną adę niż tą z opisu?... moja psina nie ucieka ale za to chodzi przyklejona, liże mnie po twarzy i rękach, przychodzi na kolana na głaskanie, a dziś rano jak ją zawołałam wskoczyła do łóżka. zaczyna się bawić z innymi psami, a jak wyszłam z domu to spała na kanapie. chyba poczuła się jak w domu. jest cudowna.

Ot co robi miłość...

Posted

[quote name='giselle4']to zas napisala pani od Adusi

Oj to chyba ta sama Adziunia co była u nas na tymczasie, ale inna niż ta, którą opisywali jej tymczasowi opiekunowie, co adoptowali niuńkę na chwilę, by zwrocić do schronu z "łatką", że ucieka. Ona lgnie do człowieka i potrzebuje jego.

Posted

zapraszamy Anię z Poznania aby poznała Adusię - to sama przyjemność. Aż miło czytać ile osób jej kibicowało psinie w znalezieniu domu :) Jak tylko zrobię zdjęcia to wrzucę na forum. puki co idziemy na głaskanie