giselle4 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 bros napisał(a):a ja poproszę o numer konta na które mam przelać pieniążki z bazarku :) zaraz wysle i jestem bardzo wdzieczna i Adka tez Quote
giselle4 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 to szukamy do Krotoszyna.... jak nie to pomocy bedziemy szukac u psich ratownikow a pani odbierze z Krotoszyna ok? napisze ile by kosztowal transoport do Krotoszyna i w weekend w swoim domku:) Quote
mimblunka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dziewczyny mogę ją zawieźć do Krotoszyna, tylko u mnie akurat weekend odpada bo w pracy jestem. Mogłabym w poniedziałek ok 16, gdybyście dowiozły Adę do Wroc. Quote
fiorsteinbock Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 giselle4 napisał(a):to szukamy do Krotoszyna.... jak nie to pomocy bedziemy szukac u psich ratownikow a pani odbierze z Krotoszyna ok? napisze ile by kosztowal transoport do Krotoszyna i w weekend w swoim domku:) Poczekaj Grażynko, moze załatwimy cos na dogomanii. Po kosztach paliwa :) Quote
fiorsteinbock Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 mimblunka napisał(a):Dziewczyny mogę ją zawieźć do Krotoszyna, tylko u mnie akurat weekend odpada bo w pracy jestem. Mogłabym w poniedziałek ok 16, gdybyście dowiozły Adę do Wroc. Kochana, ja myśle, że poniedziałek nie stanowi problemu :) Już pisze do p. Zuzanny. Do Wrocławia też nie będziemy mieli problemu. Huraaaa, czuję Grazynko, że w poniedziałek czas sie pożegnac z Adusia! Quote
Mysza2 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 to trzymam kciuki za całośc przedsięwzięcia:) Ciociu Mimblunko :loveu::loveu::loveu: Quote
mimblunka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dobra, Edytko to czekam na dalsze info, podaje swój nr na pw. Quote
fiorsteinbock Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Troszke nam sie komplikuje, poniewaz p. Zuzanna musi byc w Poznaniu o 15stej, wiec tylko do poludnia moglaby pojechac do Krotoszyna. Czekam jeszcze na wieści od Ulv jak sprawa sprawnosci auta. Quote
_ogonek_ Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 a może znajdzie kogoś kto Adkę w Krotoszynie przetrzyma te parę godzin? Czyli mimblunka ją zawiezie do Krotoszyna i dotrze tam wieczorkiem, a nast. dnia do południa przyszła właścicielka psiaka odbierze? Trochę więcej zachodu ale może warto? Quote
fiorsteinbock Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Jeszcze inna opcja, w sobote rano spotkanie w Krotoszynie. Caly czas probujemy :/ Quote
giselle4 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Jeszcze inna opcja, w sobote rano spotkanie w Krotoszynie. Caly czas probujemy :/ psi ratownicy nie moga pomoc jak mowilam Ci przez telefon chore dziecko ale wiem ze Wy kochane zrobicie wszystko co w ludzkiej mocy ja ciupke tez pomoge Quote
giselle4 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 mimblunka napisał(a):Dobra, Edytko to czekam na dalsze info, podaje swój nr na pw. dziekuje dobra kobieto:) Quote
giselle4 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Jutro zegnamy najmilsza dziewczynke i w droge do Wroclawia Quote
Mysza2 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 giselle4 napisał(a):Jutro zegnamy najmilsza dziewczynke i w droge do Wroclawia Graziu, jak trzeba dołożyc się do paliwa to pisz Mamcia Michelle to chyba tęsknic będzie:) Quote
giselle4 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 (edited) Mysza2 napisał(a):Graziu, jak trzeba dołożyc się do paliwa to pisz Mamcia Michelle to chyba tęsknic będzie:) wczoraj jej tlumaczylmam ze ma domek a dzisiaj juz jest w Dzierzoniowie oczywiscie Adusia i czeka na Ulv Myszeczko ,jeszcze nie znamy kosztow transportu wiec nic nie moge powiedziec....czekamy michelle wczoraj sie z nia pozegnala i powiedziala jej na uszko same dobre slowa Edited March 23, 2012 by giselle4 Quote
mimblunka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Cześć dziewczyny, mam nadzieje, że Adusia nie będzie bardzo zestresowana obcymi osobami :) Jutro bardzo wcześnie rano zabieram ją od cioci fochu z Wrocka (chyba, że coś się zmieniło w międzyczasie) i wyruszamy. Zmieniłyśmy trasę z Panią Adki na miejscowość pod Lesznem. Jeżeli chodzi o koszty transporty wyjdą grosze naprawde, kilometraz nieduży, a wezmę auto na gaz. Ja robiłam bazarek na Adkę i Agatkę, co prawda jeszcze nie rozliczony, ale wezmę tą cześć z niego a resztę wysle gisellce już może na poczet Dina. Z obliczeń mojego J. musimy zrobić 160 km, wyjdzie 36 zł :p aż głupią taką kwotę brać :) Być może pojade z moim małżem jak Go zwlokę z łóżka :D Wtedy bym mogła z Adą na tyle siedziec. Zobaczymy... Quote
giselle4 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 mimblunka napisał(a):Cześć dziewczyny, mam nadzieje, że Adusia nie będzie bardzo zestresowana obcymi osobami :) Jutro bardzo wcześnie rano zabieram ją od cioci fochu z Wrocka (chyba, że coś się zmieniło w międzyczasie) i wyruszamy. Zmieniłyśmy trasę z Panią Adki na miejscowość pod Lesznem. Jeżeli chodzi o koszty transporty wyjdą grosze naprawde, kilometraz nieduży, a wezmę auto na gaz. Ja robiłam bazarek na Adkę i Agatkę, co prawda jeszcze nie rozliczony, ale wezmę tą cześć z niego a resztę wysle gisellce już może na poczet Dina. Z obliczeń mojego J. musimy zrobić 160 km, wyjdzie 36 zł :p aż głupią taką kwotę brać :) Być może pojade z moim małżem jak Go zwlokę z łóżka :D Wtedy bym mogła z Adą na tyle siedziec. Zobaczymy... przestan dobra kobieto za paliwko zaplacimy i tak serdecznie dziekuejmy:) Adka juz w drodze do Wroclawia [fiorka ja przekazala ] troche sie bala ze ja zostawiam w schronisku albo jeszcze cos gorszego ale tylko spokojem z nia trzeba.... mimblunko Ona sama wejdzie do auta tylko powoli i poprosisz ja i sama wejdziesz pierwsza ona lezy na podlodze,nie na kanapie ale niech tak jedzie nie powinna miec choroby lokomocyjnej bo jezdzila z michelle i do weta i na zastrzyk wiec zycze tylko szczescia mala ksiezniczko. Ona dostala na droge do amciania i nowa smyczke i obrozke niech ma na nowa droge zycia. Szczecia slicznotko:) Quote
fiorsteinbock Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Cioteczki Kochane juz wszystko dokladnie opisały :) Adusia pojechała z Ulv, przenocuje u Gosi, wczesnym rankiem odbierze ją Cioteczka i prosto do swojej nowej Pani. Dziewczyny, jestem Wam ogromnie wdzięczna za pomoc w transporcie. Za przenocowanie Adusi. Odebrałam Karole z przedszkola z goraczka i miałabym problem aby rankiem zawiezc Adusie do Wrocka. Wiec urotowałyście mi 4 litery ;) Cioteczki, moge na pare dni zniknac z dogomanii, podaje numer w razie problemów 501 161 217 Ps. Jestem w stałym kontakcie z Panią Zuzanną, ktora podczytuje wątek i czeka na Adusię :) Quote
Mysza2 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ale jesteście wszystkie zorganizowane :):):) Quote
giselle4 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Mysza2 napisał(a):Ale jesteście wszystkie zorganizowane :):):) Myszko my wszystkie jestesmy zorganizowane i za to wszystkim bardzo dziekuje od michelle ,fiorsteinbock ,ulv,fochu,Myszke,mimblunke.dorote k.,basie 34 marmosie,wieso, bros,Ania z Poznania wszystkie ciotki wspierajace az po pania Zuzanne:) Quote
fochu Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Adunia już u nas ,super psiak choć lekko wycofana. Nie było problemu z wejściem do windy,trochę boi się kotów,za to elikowi się spodobała :) No i Adunia ma taki sam wytrzeszcz jak Eliś ,nie wiem czy to jakaś przypadłość Waszych azylowych psiaków :P Quote
michelle04 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Mysza2']Graziu, jak trzeba dołożyc się do paliwa to pisz Mamcia Michelle to chyba tęsknic będzie:)[/QUO Mamcia Michelle ma tylko takie dzieciątka- psie, więc baaardzo przywiązuje się do nich :( Pamiętam jak Adusia na początku podsikiwała i bała się wszystkiego, każdego najmniejszego ruchu. A teraz "wyrosła" na super pannę, zachowującą czystość w domu i dokazującą z Luziką. Jeszcze dużo brakuje jej do takiej zwykłej psiej śmiałości, ale to i tak już inna Adusia. Wyfrunęła z gniazdka ....taka kolej rzeczy...powodzenia Adusiu..... Quote
Recommended Posts