Jump to content
Dogomania

Luiza ,mieszkam we Wroclawiu...Ada znalazla szczescie w Poznaniu...

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola właściwie w ogóle nie zareagowała-jest tak łagodna z natury, że po prostu przyjmuje nowych członków rodziny do własnego kosza. Koza jest terytorialna więc przez pierwszy dzień chodziła jak cień Ady, ale w końcu puściły jej nerwy i zaczęła się z nią bawić. O dziwo Ada zaczęła szczekać i biegać razem z Kozą.
Z pewnością obie psiny są nieco zazdrosne o 3-cią dziewczynę i poświęcaną jej uwagę, ale intensywnie dopieszczam wszystkie jednocześnie.

Posted

Witaj suska na forum :) Qrcze zdjecie mnie zupelnie rozkleiło! Skad wyczarowac wiecej takich domków dla naszych podopiecznych?

Kochane Cioteczki - dziękuję serdecznie za pomoc! C. ulv, mimblunce, fochu za mega szybką akcję transportowo-noclegową :cool3:
mimblunko, a jak z kosztami za paliwo? Ile mamy zapłacic? (jesli przegapiłam info dot. tej kwestii - przepraszam :))

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Witaj suska na forum :) Qrcze zdjecie mnie zupelnie rozkleiło! Skad wyczarowac wiecej takich domków dla naszych podopiecznych?

Kochane Cioteczki - dziękuję serdecznie za pomoc! C. ulv, mimblunce, fochu za mega szybką akcję transportowo-noclegową :cool3:
mimblunko, a jak z kosztami za paliwo? Ile mamy zapłacic? (jesli przegapiłam info dot. tej kwestii - przepraszam :))

mimblunka juz cos postanowila
wiec ja nie mam nic do gadania
tylko przyjac

Posted

[quote name='Mysza2']przelane dla Luizki z bazarku 180 zł
http://www.dogomania.pl/threads/223687-rozliczam-Dla-Luizy-i-Florka-%C5%9Awi%C4%85teczny-wielkanocny-do-11.03.2012-godz-22-00
Bardzo dziękuję Asi Lisowskiej i Adzie-Vebby za fanty a wszystkim ciociom za zakupy :)

Kesh zaprasza na swój bazarek
http://www.dogomania.pl/threads/2246...2#post18918952

pieniazki juz na koncie
i w popscierozliczeniowym
Bradzo wszystkim cioteczkom dziekuje
Myszko zawsze bazarkiem reperujesz budzet ,,moich,,psiakow

Posted

Adusia odkrywa swoje talenty: jest psem obronnym-pilnuje domu gdy tylko wychodzę, zbieractwo-co noc krąży po domu i zbiera skarby do swojego łózka np. zabawki dziecięce, pilot od tv, torebki itd. (o dziwo nie gryzie, po prostu gromadzi), leżakowanie na kanapach gdy myśli, że nikt jej nie widzi :). Poza tym zachowuje się jak szczeniaczek-bawi się z drugim psem całymi godzinami.
Nadal jest wrażliwa na dźwięki i nagłe ruchy, ale z dnia na dzień rozkręca się.