Jump to content
Dogomania

Luiza ,mieszkam we Wroclawiu...Ada znalazla szczescie w Poznaniu...

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile radości zaznają! Oddychają pełną pierścią!
Teraz są w końcu szczęsliwe!
Cioteczki, a trzeci psiak, który nieśmiało dołączył do dziewczyn to kto? Swoją drogą laski specjalnie się nie intersowały chłopakiem :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ile radości zaznają! Oddychają pełną pierścią!
Teraz są w końcu szczęsliwe!
Cioteczki, a trzeci psiak, który nieśmiało dołączył do dziewczyn to kto? Swoją drogą laski specjalnie się nie intersowały chłopakiem :)

Trzeci to Bastuś ale tylko tyle wiem:)

Posted

Dostałam zapytanie ws. Adusi z allegro:

Witam, chciałabym się dowiedzieć o możliwość adopcji na odległość- tz. mieszkam w Poznaniu. mam już dwa pieski - suczki jedna ze schroniska jdena znaleziony. oba są bardzo łagodne i bez problemu przygarną Adę.
Pozdrawiam Zuzanna M

Odp, że pomagamy w transporcie a warunkiem adop. jest wizyta i podpisanie adopcji.
Pani zgadza sie na podane warunki, podała mi dokładne dane adresowe. Deklarowała, że w razie potrzeby dołożą się do kosztów.

Grażynko, czy podać Wam nr na PW abyście porozmawiały z Panią osobiście? Chodzi mi głównie o przedstawienie usposobienia Adusi.
Osobę do wizyty na pewno znajdziemy, w Poznaniu jest nasza Perełka vel Kama - może p. Karolina podjęłaby się zadania.

Posted (edited)

[quote name='fiorsteinbock']Dostałam zapytanie ws. Adusi z allegro:

Witam, chciałabym się dowiedzieć o możliwość adopcji na odległość- tz. mieszkam w Poznaniu. mam już dwa pieski - suczki jedna ze schroniska jdena znaleziony. oba są bardzo łagodne i bez problemu przygarną Adę.
Pozdrawiam Zuzanna M

Odp, że pomagamy w transporcie a warunkiem adop. jest wizyta i podpisanie adopcji.
Pani zgadza sie na podane warunki, podała mi dokładne dane adresowe. Deklarowała, że w razie potrzeby dołożą się do kosztów.

Grażynko, czy podać Wam nr na PW abyście porozmawiały z Panią osobiście? Chodzi mi głównie o przedstawienie usposobienia Adusi.
Osobę do wizyty na pewno znajdziemy, w Poznaniu jest nasza Perełka vel Kama - może p. Karolina podjęłaby się zadania.
Edytko
jak chcesz
ale Ty tez wiesz o niej wszystko
ja niczego nie ukrywam.
Czysta ,troszke jeszcze plochliwa
ale posluszna bardzo.Kocha jesc i spac ale najbardziej szalec po sadzie,kocha wszystkie psiaki
potrafi zaszczekac na sasiada i jego psa,.
Wraca na zawolanie
nawet jak odbiegnie kawalek.....
jest cudowna...

Edited by giselle4
Posted (edited)

Cioteczki, juz pisze zatem do Ani z Poznania. Dziewczyna ma większe doświdczenie niż Pani od naszej Perełki.
Dzięki za podpowiedz.
Podeśle też watek Adusi domkowi, niech poznają jej historię od poczatku.

Edit: Ania już odpowiedziała i zgodziła sie na przeprowadzenie wizyty :) Za co jestem bardzo wdzięczna i zobowiązana!
Podesłałam również Pani Zuzannie wątek Adusi. Niech poczyta o Księżniczce informację z pierwszej ręki.
Trzymajcie cioteczki kciuki!

Edited by fiorsteinbock
Posted (edited)

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki, juz pisze zatem do Ani z Poznania. Dziewczyna ma większe doświdczenie niż Pani od naszej Perełki.
Dzięki za podpowiedz.
Podeśle też watek Adusi domkowi, niech poznają jej historię od poczatku.

Edit: Ania już odpowiedziała i zgodziła sie na przeprowadzenie wizyty :) Za co jestem bardzo wdzięczna i zobowiązana!
Podesłałam również Pani Zuzannie wątek Adusi. Niech poczyta o Księżniczce informację z pierwszej ręki.
Trzymajcie cioteczki kciuki!

Trzymam i mam nadzieje
Ona jest wspaniala:)

Edited by giselle4