Mysza2 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='michelle04']Nowy filmik z wariatkami, ten trzeci muszkieter to Bastuś :) http://w35.wrzuta.pl/film/7wpbQwKOi8n/a_l_b Myszko, może ten fimik odpalisz-warto :) no ten odpaliłam:):) Kochane wariatuńcie:) Quote
marmosia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 A z bazarku brosikowej będzie dla dziewczynek ponad stówkę :) Quote
fiorsteinbock Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Cioteczki, zagladam do naszych slicznotek. Nie dostałam nawet jednego zapytania o dziewczynki...nic...cisza! Quote
fiorsteinbock Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ile radości zaznają! Oddychają pełną pierścią! Teraz są w końcu szczęsliwe! Cioteczki, a trzeci psiak, który nieśmiało dołączył do dziewczyn to kto? Swoją drogą laski specjalnie się nie intersowały chłopakiem :) Quote
Mysza2 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Ile radości zaznają! Oddychają pełną pierścią! Teraz są w końcu szczęsliwe! Cioteczki, a trzeci psiak, który nieśmiało dołączył do dziewczyn to kto? Swoją drogą laski specjalnie się nie intersowały chłopakiem :) Trzeci to Bastuś ale tylko tyle wiem:) Quote
giselle4 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 ciocia marmosia wyciągnęła z dlugu Adusie bardzo dziekujemy wplata juz w poscie rzoliczeniowym dziekuje:) Quote
fiorsteinbock Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dostałam zapytanie ws. Adusi z allegro: Witam, chciałabym się dowiedzieć o możliwość adopcji na odległość- tz. mieszkam w Poznaniu. mam już dwa pieski - suczki jedna ze schroniska jdena znaleziony. oba są bardzo łagodne i bez problemu przygarną Adę. Pozdrawiam Zuzanna M Odp, że pomagamy w transporcie a warunkiem adop. jest wizyta i podpisanie adopcji. Pani zgadza sie na podane warunki, podała mi dokładne dane adresowe. Deklarowała, że w razie potrzeby dołożą się do kosztów. Grażynko, czy podać Wam nr na PW abyście porozmawiały z Panią osobiście? Chodzi mi głównie o przedstawienie usposobienia Adusi. Osobę do wizyty na pewno znajdziemy, w Poznaniu jest nasza Perełka vel Kama - może p. Karolina podjęłaby się zadania. Quote
giselle4 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 (edited) [quote name='fiorsteinbock']Dostałam zapytanie ws. Adusi z allegro: Witam, chciałabym się dowiedzieć o możliwość adopcji na odległość- tz. mieszkam w Poznaniu. mam już dwa pieski - suczki jedna ze schroniska jdena znaleziony. oba są bardzo łagodne i bez problemu przygarną Adę. Pozdrawiam Zuzanna M Odp, że pomagamy w transporcie a warunkiem adop. jest wizyta i podpisanie adopcji. Pani zgadza sie na podane warunki, podała mi dokładne dane adresowe. Deklarowała, że w razie potrzeby dołożą się do kosztów. Grażynko, czy podać Wam nr na PW abyście porozmawiały z Panią osobiście? Chodzi mi głównie o przedstawienie usposobienia Adusi. Osobę do wizyty na pewno znajdziemy, w Poznaniu jest nasza Perełka vel Kama - może p. Karolina podjęłaby się zadania. Edytko jak chcesz ale Ty tez wiesz o niej wszystko ja niczego nie ukrywam. Czysta ,troszke jeszcze plochliwa ale posluszna bardzo.Kocha jesc i spac ale najbardziej szalec po sadzie,kocha wszystkie psiaki potrafi zaszczekac na sasiada i jego psa,. Wraca na zawolanie nawet jak odbiegnie kawalek..... jest cudowna... Edited March 14, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Edytko dzialaj i niech ma swojego czlowieka..... az mi sie łezka zaiskrzyla w oku Quote
Mysza2 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Mnie też:):) Jakby co to w Poznaniu jest też Ania z Poznania, nigdy jeszcze nie odmówiła jak ją prosiłam:) Quote
giselle4 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Mysza2 napisał(a):Mnie też:):) Jakby co to w Poznaniu jest też Ania z Poznania, nigdy jeszcze nie odmówiła jak ją prosiłam:) oj,masz racje Ania zawsze pomoze:0 Quote
fiorsteinbock Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) Cioteczki, juz pisze zatem do Ani z Poznania. Dziewczyna ma większe doświdczenie niż Pani od naszej Perełki. Dzięki za podpowiedz. Podeśle też watek Adusi domkowi, niech poznają jej historię od poczatku. Edit: Ania już odpowiedziała i zgodziła sie na przeprowadzenie wizyty :) Za co jestem bardzo wdzięczna i zobowiązana! Podesłałam również Pani Zuzannie wątek Adusi. Niech poczyta o Księżniczce informację z pierwszej ręki. Trzymajcie cioteczki kciuki! Edited March 15, 2012 by fiorsteinbock Quote
giselle4 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 (edited) fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, juz pisze zatem do Ani z Poznania. Dziewczyna ma większe doświdczenie niż Pani od naszej Perełki. Dzięki za podpowiedz. Podeśle też watek Adusi domkowi, niech poznają jej historię od poczatku. Edit: Ania już odpowiedziała i zgodziła sie na przeprowadzenie wizyty :) Za co jestem bardzo wdzięczna i zobowiązana! Podesłałam również Pani Zuzannie wątek Adusi. Niech poczyta o Księżniczce informację z pierwszej ręki. Trzymajcie cioteczki kciuki! Trzymam i mam nadzieje Ona jest wspaniala:) Edited March 16, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 ja tez niech ma juz swojego ukochanego czlowieka ktorego tak bardzo potrzebuje Quote
michelle04 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 http://w383.wrzuta.pl/film/5s0xyCWoJG9/a_l Quote
giselle4 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 oo i teraz widac ze to Luizka jest terrorystka Adusia to spokojna lasia:) Quote
fiorsteinbock Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Cioteczki, Ania jeszcze chyba nie ustalila terminu wizyty - czekamy a od pani Zuzanny dostałam zdjecie przyszlych Przyjaciolek Adusi. Wieczorem wkleje bo korzystam z nieswojego laptopa :/ Quote
Recommended Posts