giselle4 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 po pierwsze ciocia fiorsteinbock przelala -10zl na dziewczynke dziekuje a po drugie primo trzymajcie kciuki Luzika jest na dlugim weekendzie w Zgorzelcu i jak sie sprawdzi to w sobote ma juz chate Mlodzi wzięli ja na poczatek na mini wakacje jezeli zgodzi z pieskiem ich rodzicow i w domku bedzie grzeczna to ma juz chate we Wroclawiu. czekamy Quote
Kasiass Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 giselle4 napisał(a):po pierwsze ciocia fiorsteinbock przelala -10zl na dziewczynke dziekuje a po drugie primo trzymajcie kciuki Luzika jest na dlugim weekendzie w Zgorzelcu i jak sie sprawdzi to w sobote ma juz chate Mlodzi wzięli ja na poczatek na mini wakacje jezeli zgodzi z pieskiem ich rodzicow i w domku bedzie grzeczna to ma juz chate we Wroclawiu. czekamy W takim razie trzymamy BARDZO MOCNO kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Luiza to mądra dziewczyna i na pewno będzie wiedziała, że jak się zgodzi z tamtym pieskiem to będzie miała swoją własną chatę :) Życzę dziewczynie udanej majówki :) Quote
giselle4 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 marmosia napisał(a):Trzymam kciuki baaardzo mocno ... ja tez:).................... Quote
basia34 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 No to i ja sie przylanczam do trzymania mocno kciukow. Quote
giselle4 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Luizko,mam nadzieje ze jestes bardzo grzeczna:) Quote
giselle4 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 marmosia napisał(a):Przesyłamy dziewczynce dobre fluidy ;) jestes kochana.....dziekuje Quote
fiorsteinbock Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 O qrcze, ale wiesci!!!! Luizko, trzymam kciuki :) Mocno, mocno! Niech Cie pokochają :) Quote
marmosia Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 fiorsteinbock napisał(a):O qrcze, ale wiesci!!!! Luizko, trzymam kciuki :) Mocno, mocno! Niech Cie pokochają :) Caaałym wielkim serduchem, bo zasługujesz na nie :) Quote
Kasiass Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ciekawa jestem bardzo jak tam Luizka się sprawuje...:) Quote
giselle4 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Kasiass napisał(a):Ciekawa jestem bardzo jak tam Luizka się sprawuje...:) brak zasiegu.... ale ja czekam do jutra..... powinno juz sie cos wyklarowac...powrot z dluuugiego weekendu Zgorzelec-Wroclaw Quote
giselle4 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 (edited) najpiekniesza fotka Luizki i to chyba wlasnia nia sie pozegnamy z dziewczynka pani jest na 100% pewna swojej decyzji ze malutka u niej zostanie jutro powrot ze Zgorzelca gdzie byla bardzo dzielna tylko malo jadla,raz nabrudzila...pewnie tesknila Od soboty we Wroclawiu i zobaczymy jak sie odnajdzie w mieszkaniu bo w domu wielkim u tesciow suuuper. Wiec dajemy Luizce tydzien i jej panstu a pozniej rozliczamy...... Szczescia malutka panieneczko i kochaj swoich ,,rodzicow,, wiem ,ze wybralas na przewodnika pancie i niech tak zostanie Edited May 4, 2012 by giselle4 Quote
dorota k. Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ła :):):) Szukałam wątku Dziewczynki, bo chciałam zobaczyć jak po weekendzie, a wątek już tutaj :) Szczęścia Luizko Tobie i Domkowi :) Quote
giselle4 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 fochu napisał(a):super że obie dziewczynki mają nowe domki! :) taz sie ciesze jeszcze tylko wstawie umowe adopcyjna Quote
marmosia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 giselle4 napisał(a):najpiękniejsza fotka Luizki i to chyba właśnie nią się pożegnamy z dziewczynką Grażynko, nie pożegnamy się, Luizka po prostu rozpoczyna nowy etap w swoim życiu :) Pozostaje tylko mieć nadzieję, że nowa pańcia do nas dołączy :) POWODZENIA MALEŃKA :) Quote
Luśkowata Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Witam wszystkich serdecznie! ale miło jest czytać dobre słowa o swoim psiaku :) Pani Grażynka opowiedziała mi wczoraj, że Luiza ma swój wątek na tym forum i postanowiłam go odszukać :) i oto jestem! Trochę opowiem co tam u małej słychać :) Luśka (bo tak została nazwana przez nas) to wielki słodziak i pieszczoch! Głaskanie po brzuszku mogłaby mieć 24h/dobę ;) Pierwszy dzień mała była trochę zdystansowana, lekko wystraszona nowym miejscem ale i tak ciekawość wzięła góre! ;) Byliśmy z nią na działce u przyjaciół, którzy maja 2 labradory ale Luśka nie wykazywała szczególnego zainteresowania psiakami :) za to nas nie odstępowała na krok. W poniedziałek pojechaliśmy do Zgorzelca - podróż pociągiem jak i innymi środkami komunikacji miejskiej Luśka znosi na medal :) uwielbia rzucanie piłki tenisowej i pięknie tą piłkę przynosi! reaguje na swoje imię, chodząc bez smyczy wraca na zawołanie Niestety weekend majowy dobiega końca i dziś już wracamy do Wrocławia. Niedługo wrzucę jakieś aktualne fotki Luśkowatej Pozdrawiamy wszystkich serdecznie Justyna, Paweł no i oczywiście Luśka :) Quote
giselle4 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Luśkowata napisał(a):Witam wszystkich serdecznie! ale miło jest czytać dobre słowa o swoim psiaku :) Pani Grażynka opowiedziała mi wczoraj, że Luiza ma swój wątek na tym forum i postanowiłam go odszukać :) i oto jestem! Trochę opowiem co tam u małej słychać :) Luśka (bo tak została nazwana przez nas) to wielki słodziak i pieszczoch! Głaskanie po brzuszku mogłaby mieć 24h/dobę ;) Pierwszy dzień mała była trochę zdystansowana, lekko wystraszona nowym miejscem ale i tak ciekawość wzięła góre! ;) Byliśmy z nią na działce u przyjaciół, którzy maja 2 labradory ale Luśka nie wykazywała szczególnego zainteresowania psiakami :) za to nas nie odstępowała na krok. W poniedziałek pojechaliśmy do Zgorzelca - podróż pociągiem jak i innymi środkami komunikacji miejskiej Luśka znosi na medal :) uwielbia rzucanie piłki tenisowej i pięknie tą piłkę przynosi! reaguje na swoje imię, chodząc bez smyczy wraca na zawołanie Niestety weekend majowy dobiega końca i dziś już wracamy do Wrocławia. Niedługo wrzucę jakieś aktualne fotki Luśkowatej Pozdrawiamy wszystkich serdecznie Justyna, Paweł no i oczywiście Luśka :) Witamy pieknie i co lubie najbardziej to relacje domku o swojej pupilce.... tak sie ciesze ze jestescie z nami dogo nam sie rozrasta:) Quote
giselle4 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 marmosia napisał(a):Grażynko, nie pożegnamy się, Luizka po prostu rozpoczyna nowy etap w swoim życiu :) Pozostaje tylko mieć nadzieję, że nowa pańcia do nas dołączy :) POWODZENIA MALEŃKA :) masz racje ale to ja sie z nia powoli musze zegnac ...troche tesknie za tym łobuzem ale u nas byla tylko gosciem Teraz ma swoja rodzinke a mi leca łezki ale to łezki szczescia Quote
Luśkowata Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Witam w ten gorący sobotni dzień! Przesyła parę dzisiejszych zdjęć Luśki oraz z dzisiejszego spacerku i jeszcze małe pozowanie ;) Pozdrawiamy! Quote
marmosia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 No cudne foteczki robicie cioteczko :) A i modeleczka pierwyj sort :) Quote
Recommended Posts