APSA Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Marta i Wika napisał(a):A czemu do TOZu?Bo jak znam siebie, to wyjdzie okropnie nierówno i ogólne wrażenie będzie takie, że się znęcałam nad Psem ;) Też mam szkolne nożyczki z zaokrąglonymi końcami, "bezpieczne"... w niedzielę paskudnie nimi zacięłam PONka, któremu wycinałam dredy :oops: :oops: :oops: Quote
APSA Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jednak się odważyłam i przycięłam Puniaka. Lekko łysawo teraz wygląda :evil_lol: Nie jest równo, ale lepiej niż się spodziewałam. Żeby ona mi jeszcze raczyła powiedzieć, czy jej tak wygodniej. Quote
Marta i Wika Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 APSA napisał(a):Jednak się odważyłam i przycięłam Puniaka. Lekko łysawo teraz wygląda :evil_lol: Nie jest równo, ale lepiej niż się spodziewałam. Żeby ona mi jeszcze raczyła powiedzieć, czy jej tak wygodniej. Pokaż, pokaż! :evil_lol: Quote
APSA Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Jak się Puni nie zna, to nie widać że ma mniej futra (widać tylko, że krzywo :evil_lol:) Quote
Marta i Wika Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 APSA napisał(a):Jak się Puni nie zna, to nie widać że ma mniej futra (widać tylko, że krzywo :evil_lol:) Widać że mniej futra i nie widać że krzywo :lol: Bardzo fajnie i na pewno jej lżej :-) Quote
bazylowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Century Gothic]ojaciepierdziuacoto :crazyeye:[/FONT] Quote
Marta i Wika Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='mamabazyla'][FONT=Century Gothic]ojaciepierdziuacoto :crazyeye:[/FONT] Nie widzisz? Wyskok obserwacyjny :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Dla zainteresowanych losem Czarka nowy art na stronie Przemka i kilka fotek szczęśliwego, zmęczonego psa ;-) http://www.jermaczek.eu/fusion/readarticle.php?article_id=20 Quote
GoniaP Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Marta, jestem pod niesamowitym wrażeniem fotek, które strzelacie :) A Czaruś, no cóż, wygrał!!! :) Quote
Marta i Wika Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Tym razem zapraszam na fotki z pięknych, chronionych muraw kserotermicznych w okolicy Owczar, Górzycy i Pamięcina nad Odrą. Jest tam teraz wspaniale, zarówno z botanicznego, jak i z psiego punktu widzenia :-) Bo chyba każdy pies uwielbia biegać po zielonych, rozległych wzgórzach... ...na których dodatkowo spotkać można czasem takie różne stwory: Wika wśród ostnic Stipa capillata Portrecik na tle muraw... ...i kolejny... Wika na murawie kłosownicowej: ...i na murawie ostnicowej, wśród kwitnących okazów pajęcznicy liliowatej Anthericum liliago (czarna jak diabeł, bo padało ;-) ) Quote
APSA Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Marta i Wika']Ja się tam chyba kiedyś wproszę :evil_lol: ;) (a propos, co z Twoim wyjazdem do Białowieży :cool3:) [quote name='Marta i Wika'] ...i na murawie ostnicowej, wśród kwitnących okazów pajęcznicy liliowatej Anthericum liliago (czarna jak diabeł, bo padało ;-) ) Ostatnio widziałam chyba właśnie to w Warszawie :) Quote
Marta i Wika Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='APSA']Ja się tam chyba kiedyś wproszę :evil_lol: ;) (a propos, co z Twoim wyjazdem do Białowieży :cool3:) Jadę na przełomie czerwca i lipca, ale obawiam się, że nie będę miała czasu na żadne dłuższe przystanki po drodze :placz: Wpraszaj się, wpraszaj, obowiązkowo :-) Ostatnio widziałam chyba właśnie to w Warszawie :) Oj, chyba nie... chociaż nie znam aż tak dobrze Warszawy ;-) To bardzo rzadka roślina, stepowa, w Polsce bardzo niewiele stanowisk, tylko na silnie nasłonecznionych, stromych stokach o specyficznych warunkach. Mogłaś widzieć podobną pajęcznicę gałęzistą Anthericum ramosum. A dla Ciebie Wikunia galopująca przez łany Armeria ;-) Quote
APSA Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Marta i Wika'] Mogłaś widzieć podobną pajęcznicę gałęzistą Anthericum ramosum.Bardzo możliwe. Pajęcznica z książki była najpodobniejsza do tego, co widziałam. [quote name='Marta i Wika'] A dla Ciebie Wikunia galopująca przez łany Armeria ;-) Dziękuję :) Armerię (której się nie odmienia przez przypadki, chyba że nikt nie patrzy :evil_lol:) też widziałam w tym samym miejscu (czyli na terenie psiej szkoły :P) Quote
Marta i Wika Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 No to pewnie była pajęcznica gałęzista :-) Wikunia i Szczurunia - polowanie? ;-) Czarcik :loveu: Quote
Donvitow Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 FAjne fotki. Staram się nie widzieć tych ząbków na Wice:mad: .Żadnego lustra nisko zawieszonego w domu bo się załamie. Najfajniejsze wozy strażackie:diabloti: Quote
GoniaP Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czaruś, to taki mój Bąbelek w miniaturce ;) I mają taką samą zabawkę:razz:\A w weekend moja koleżanka zgarnęła z ulicy Czarka vel Dyzia nr 2... Czarek jest przy nim gruuuubyyyy... Na szczęście znalazł błyskawicznie dom i dbają o niego... Boże, tyle tych psich nieszczęść:shake: Quote
Marta i Wika Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Donvitow']FAjne fotki. Staram się nie widzieć tych ząbków na Wice:mad: .Żadnego lustra nisko zawieszonego w domu bo się załamie. Już odrasta :-) I dzięki temu ząbki są coraz bardziej widoczne :evil_lol: Najfajniejsze wozy strażackie:diabloti: :p [quote name='GoniaP']Czaruś, to taki mój Bąbelek w miniaturce ;) Nie takiej znowu miniaturce... wiesz jak on rośnie? :-) Co przyjeżdżam, to go nie poznaję ;-) Kilka fotek po pięciu dniach intensywnej pracy w lesie, na łąkach, na bagnach... Ja oglądałam roślinki, a Wika: - biegała po torfowiskach - pozowała ze storczykami - łaziła po wielkich pniach - umierała z gorąca - pomagała w szukaniu traszek w zbiorniku wodnym - poznawała różnych psich przystojniaków z leśniczówek :cool3: Jeszcze jedna fotka Kornika, bo zakochałam się w tym psie: cdn... (jeśli ktoś tu zagląda of kors...) Quote
sisay Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No pewnie ze zaglada, tylko co sie bedzie odmeldowywac tak bez sensu :p Ja nic nie mam do powiedzenia, bo mnie wkurza ze ktos tak sobie z psem pod pacha jezdzi po calej Polsce, lazi po lasach, oglada kwiatki, robi fotki, placa mu za to (chyba? jesli sie nie myle?) i jeszcze sie tym perfidnie chwali. No fe, tak sie nie robi, no! :angryy: Quote
Marta i Wika Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='ma-ja']Ja nic nie mam do powiedzenia, bo mnie wkurza ze ktos tak sobie z psem pod pacha jezdzi po calej Polsce, lazi po lasach, oglada kwiatki, robi fotki, placa mu za to (chyba? jesli sie nie myle?) i jeszcze sie tym perfidnie chwali. No fe, tak sie nie robi, no! :angryy: :oops: To ja już nic nie mówię, tylko wkejam fotki - tym razem żadna praca, tylko leniwe sobotnie popołudnie ;-) Malwy... Wika opala się ;-) Wika ćwiczy jogę. Nie wiedzieć czemu, Wikunia ostatnio preferuje starszych panów. Młodych odgania, a starszym mało pod ogon nie wlezie. Tu z Rufciem - bardzo starszym panem :-) Quote
Donvitow Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Stary ale jary/ mądra dziewuszka/ a młody za trzema gania:evil_lol: . Ale masz falne malwy:multi: Quote
Donvitow Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73737 Quote
sisay Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Marta i Wika'] Ta fotka moglaby zagrac w jakiejs kampanii na temat porzucania psow w wakacje, albo reklamie schroniska :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='ma-ja']Ta fotka moglaby zagrac w jakiejs kampanii na temat porzucania psow w wakacje, albo reklamie schroniska :evil_lol: Ta już chyba za wesoła? :-) Quote
bazylowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Marta i Wika'] Pannie już chyba odrosło nieco futerko prawda?? Witajcie :multi: Quote
Recommended Posts