tomcug Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 To może czas na nowe przemyślenia? :razz: Quote
emir Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tomcug napisał(a):To może czas na nowe przemyślenia? :razz: no wienc jestem i wam muwie,rze dziś jes znuf smutny dzień;w nocy umarła taka maluśka suczenia co sie nazywa bernadyn czy jakoś tak; nasza magda ta ot zaszczykuf i inne lekarze jom ratowali , ale ona umarła przes gupih i bardzo złyh ludziuf co sobie s psa i s jego rzycia robiom zabawke; tom sunie to baba kupiła dla sfojej gupiej cureczki ot jakiegoś gurala ; ta sunia to była całkiem za mała rzeby rzyc bes sfojej matki; a on spszedawał szczeniorki dla piniondzuf; ona jej jusz nie ma - no i tak jes bardzo bardzo smutno; a my psy co morzemy zrobić? jak nauczyć ludziuf, rzeby szanowały tesz i psie rzycie? ja nie mam takiego rozumu rzeby to zrobić; a smutno tak, rze nawet zreć mi sie nie hce ryho - co ma penkniente ot smutku serce Quote
madcat1981 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ten pies jest bardziej ludzki niż nie jeden człowiek... :/ Quote
emir Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 madcat1981 napisał(a):Ten pies jest bardziej ludzki niż nie jeden człowiek... :/ no bo ja jusz sfoje f tym rzyciu to pszeszłem i to co najgorsze tesz; mam prawdziwe serce, co cierpi jak cierpiom i umierajom moje bracia czy suczenie albo nawet koty; mnie serce boli jak cierpi karzde rzywe stforzenie nawet takie co ih nie lubie ( jak napszykłat kot, czy jakieś inne co ih nawet nie znam) ; bo karzde stforzenie hce rzeby ono było kohane ii rzyć spokojnie i potem gdy jusz bedzie stare umrzeć tesz spokojnie - to nie jes takie trudne - a u ludziuf to nie widać ani serca ani litości czy to do stforzeniuf czy to do innyh ludziuf; i po co ten śfiat tak zrobiliście wy mondre ludzie ? ryho - całkiem skołowany ot tyh myśluf smutnyh Quote
emir Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Gosiapk napisał(a):Rysio jakby wykąpany był? Tak zjaśniał coś ty , gupi nie jestem rzebym sie pozwolił emirowej wykompać; ja normalnie cały czas jestem pienkny jusz ot lat a mondry to ot zafsze - tylko wam sie wydaje, rze zwierze to musi byc gupsze ot was; a tak naprawde to wy ludzie tam te sfoje sprawy macie te ałta , te haty, te komury czy piniondze - a jak napszykłat jakis luć umiera to po co mu to fszystko? da mu to nowe rzycie, czy zdrowie? no a jak ostatni najbiedniejszy pies umiera - to co? tesz mu nic nie da nowego rzycia - no to ja sie was pytam wy mondre i bogate ludzie - czym my sie rurznimy jak nathodzi nieszczenście czy smierć ?- no to wam powiem - niczym; i tylko wam ludziom trudno zrozumieć, rze na świecie jes tak urzondzone, rze fszyscy som ruwni i karzdy luć i pies i kot i nawet ta gupia kura czy coś jeszcze i śmierć bierze karzdego ruwno - wienc o co tak walczycie? czy lepiej rzyć i szanować drugiego i szanować karzdom rzywom istote - no tak ale rzeby to zrozumieć to czeba mieć rozum i serce a z ludziami jak jes to karzdy co ma oczy - widzi - jest guwniano ryho - co mu jusz łapy opadajom ot tego fszystkiego Quote
gagata Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 tomcug napisał(a):Rysiu, jak zawsze prawdę mówisz. Ryho,żebyż to jeszcze ci ludzie cie słuchali..a nie tylko słyszeli... Quote
madcat1981 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ryśku, ja chętnie posłucham, co tam u Ciebie :D Quote
gagata Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ryho pewnie nie ma czasu....tyle się dzieje ostatnio... Quote
medar Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 gagata napisał(a):Ryho pewnie nie ma czasu....tyle się dzieje ostatnio... A i owszem, poza tym ma na dogo bana... Quote
Gosiapk Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 medar napisał(a):A i owszem, poza tym ma na dogo bana... Rycho? Za co? Quote
gagata Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Gosiapk napisał(a):Rycho? Za co?Ryho tez tego nie wie.... Quote
gagata Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Negri_2008 napisał(a):Rycho ma BANA????A ma.....:shake: Quote
Zmysł Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 przepraszam za offa, ale błagam, zajrzyjcie chociaż: POMOCY-DRAMAT-zlikwidowana pseudohodowla pekińczyków,pomóżcie!!! Quote
Recommended Posts