Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No mnie wpadł :oops:
Ja go dzisiaj odwiedziłam...Niestety nie znalazł dla mnie zbyt wiele czasu :razz:
Ona energii więcej niż niejeden młodziak!
Fotki w najbliższym czasie.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania W']No mnie wpadł :oops:
Ja go dzisiaj odwiedziłam...Niestety nie znalazł dla mnie zbyt wiele czasu :razz:
Ona energii więcej niż niejeden młodziak!
Fotki w najbliższym czasie.[/quote]

Fajnie, że będą fotki, na Allegro się podstawi nowe. A ja myślałam, ze ktoś wypatrzył Rycha i chciał go poznać, może zabrać do siebie. Ale dobrze, że ma Ciebie, Aniu i chociaż od czasu do czasu ktoś go odwiedza. :lol:

Posted

[quote name='tomcug']Fajnie, że będą fotki, na Allegro się podstawi nowe. A ja myślałam, ze ktoś wypatrzył Rycha i chciał go poznać, może zabrać do siebie. Ale dobrze, że ma Ciebie, Aniu i chociaż od czasu do czasu ktoś go odwiedza. :lol:[/quote]
Pewnie, że dobrze, ale nie wiem, czy Rychu to docenia. A przynajmniej udaje, że go nic nie rusza. To zawadiaka i twardziel.

Posted

[quote name='Zmysł']Pewnie, że dobrze, ale nie wiem, czy Rychu to docenia. A przynajmniej udaje, że go nic nie rusza. To zawadiaka i twardziel.[/quote]
Ale gdyby miał swojego Pana to pokochałby całym psim sercem. :loveu:

Posted

[quote name='Zmysł']Pewnie, że dobrze, ale nie wiem, czy Rychu to docenia. A przynajmniej udaje, że go nic nie rusza. To zawadiaka i twardziel.[/quote]
Eeee tam tylko udaje twardziela;)

Posted

Rysiek znalazł dla mnie chwilkę, przybiegł, dał się pogłaskać i...poleciał dalej załatwiać swoje sprawy...No cóż może nie zapowiedziałam się z wystarczającym wyprzedzeniem ...
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/1871/rysiekhe6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img79.imageshack.us/img79/438/rysiek1gx2.jpg[/IMG]

Posted

Ale Rycho wcale nie wygląda na nieszczęśliwego. Widocznie urządził się tu po swojemu i jakoś ciągnie do przodu. Futerko ma prześliczne, pycholek też. :loveu:

Posted

Myślę że jest dokładnie tak jak piszesz. Możliwe, że on nie zna innego życia niż schroniskowe (albo podwórkowe na wsi)...to znaczy zna bo w Węgrowie był na łańcuchu. Tutaj ma spory boks, jest wypuszczany ma okół siebie zaprzyjaźnione psy i... suczki;). Jakby trochę spokorniał bo już chyba tak często nie wdaje się w bójki.
Ona ma ciągle błysk w oku i mordę roześmianą więc myślę że nie jest nieszczęśliwy :)

Posted

[quote name='Ania W']Myślę że jest dokładnie tak jak piszesz. Możliwe, że on nie zna innego życia niż schroniskowe (albo podwórkowe na wsi)...to znaczy zna bo w Węgrowie był na łańcuchu. Tutaj ma spory boks, jest wypuszczany ma okół siebie zaprzyjaźnione psy i... suczki;). Jakby trochę spokorniał bo już chyba tak często nie wdaje się w bójki.
Ona ma ciągle błysk w oku i mordę roześmianą więc myślę że nie jest nieszczęśliwy :)[/QUOTE]

Jak może być nieszczęsliwy skoro jest pod opieką EMIR ???

Posted

[quote name='tomcug']A tu odmieniona aukcja Rysia.
[URL]http://www.allegro.pl/item370927593_rysiu_psie_serce_mix_teriera_pokochaj_go_.html[/URL][/quote]
super, wielkie dzięki:loveu: