Ania W Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 No mnie wpadł :oops: Ja go dzisiaj odwiedziłam...Niestety nie znalazł dla mnie zbyt wiele czasu :razz: Ona energii więcej niż niejeden młodziak! Fotki w najbliższym czasie. Quote
tomcug Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Ania W']No mnie wpadł :oops: Ja go dzisiaj odwiedziłam...Niestety nie znalazł dla mnie zbyt wiele czasu :razz: Ona energii więcej niż niejeden młodziak! Fotki w najbliższym czasie.[/quote] Fajnie, że będą fotki, na Allegro się podstawi nowe. A ja myślałam, ze ktoś wypatrzył Rycha i chciał go poznać, może zabrać do siebie. Ale dobrze, że ma Ciebie, Aniu i chociaż od czasu do czasu ktoś go odwiedza. :lol: Quote
Zmysł Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='tomcug']Fajnie, że będą fotki, na Allegro się podstawi nowe. A ja myślałam, ze ktoś wypatrzył Rycha i chciał go poznać, może zabrać do siebie. Ale dobrze, że ma Ciebie, Aniu i chociaż od czasu do czasu ktoś go odwiedza. :lol:[/quote] Pewnie, że dobrze, ale nie wiem, czy Rychu to docenia. A przynajmniej udaje, że go nic nie rusza. To zawadiaka i twardziel. Quote
tomcug Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Zmysł']Pewnie, że dobrze, ale nie wiem, czy Rychu to docenia. A przynajmniej udaje, że go nic nie rusza. To zawadiaka i twardziel.[/quote] Ale gdyby miał swojego Pana to pokochałby całym psim sercem. :loveu: Quote
Olga132 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Zmysł']Pewnie, że dobrze, ale nie wiem, czy Rychu to docenia. A przynajmniej udaje, że go nic nie rusza. To zawadiaka i twardziel.[/quote] Eeee tam tylko udaje twardziela;) Quote
Ania W Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Rysiek znalazł dla mnie chwilkę, przybiegł, dał się pogłaskać i...poleciał dalej załatwiać swoje sprawy...No cóż może nie zapowiedziałam się z wystarczającym wyprzedzeniem ... [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/1871/rysiekhe6.jpg[/IMG] [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/438/rysiek1gx2.jpg[/IMG] Quote
tomcug Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ale Rycho wcale nie wygląda na nieszczęśliwego. Widocznie urządził się tu po swojemu i jakoś ciągnie do przodu. Futerko ma prześliczne, pycholek też. :loveu: Quote
Ania W Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Myślę że jest dokładnie tak jak piszesz. Możliwe, że on nie zna innego życia niż schroniskowe (albo podwórkowe na wsi)...to znaczy zna bo w Węgrowie był na łańcuchu. Tutaj ma spory boks, jest wypuszczany ma okół siebie zaprzyjaźnione psy i... suczki;). Jakby trochę spokorniał bo już chyba tak często nie wdaje się w bójki. Ona ma ciągle błysk w oku i mordę roześmianą więc myślę że nie jest nieszczęśliwy :) Quote
tomcug Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Gosiapk']Rychu wychodzi na asertywniaka :)[/quote] Wyjdzie mu to na dobre. :p Quote
Zmysł Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='basiapron']śliczny ten Rysiaczek:)[/quote] nawet bardzo Quote
Topi Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Ania W']Myślę że jest dokładnie tak jak piszesz. Możliwe, że on nie zna innego życia niż schroniskowe (albo podwórkowe na wsi)...to znaczy zna bo w Węgrowie był na łańcuchu. Tutaj ma spory boks, jest wypuszczany ma okół siebie zaprzyjaźnione psy i... suczki;). Jakby trochę spokorniał bo już chyba tak często nie wdaje się w bójki. Ona ma ciągle błysk w oku i mordę roześmianą więc myślę że nie jest nieszczęśliwy :)[/QUOTE] Jak może być nieszczęsliwy skoro jest pod opieką EMIR ??? Quote
tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Topi']Jak może być nieszczęsliwy skoro jest pod opieką EMIR ???[/quote] Ale wolałaby własny domek. Quote
tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 A tu odmieniona aukcja Rysia. [URL]http://www.allegro.pl/item370927593_rysiu_psie_serce_mix_teriera_pokochaj_go_.html[/URL] Quote
Zmysł Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='tomcug']A tu odmieniona aukcja Rysia. [URL]http://www.allegro.pl/item370927593_rysiu_psie_serce_mix_teriera_pokochaj_go_.html[/URL][/quote] super, wielkie dzięki:loveu: Quote
Recommended Posts