Murka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Ciucik wpłaciła 100 zł na potrzeby naszych podopiecznych, więc będzie na kastrację Groszka jak znalazł :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Chyba właśnie Groszek jest w trakcie ciachania :razz: Quote
rita60 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 To Groszek zostanie bez swoich groszków;) Quote
Murka Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Kastracja musiała zostać przesunięta, bo dzisiaj wypadły przenosiny gabinetu i nie ma chwilowo warunków na zabiegi. W poniedziałek Groszek będzie operowany w nowej lecznicy :) Groszek musi się wybiegać, więc spuszczam go z linki, szaleje wtedy jakby z miesiąc siedział w zamknięciu ;) Gania dookoła boksów, wybiegu, w kółko, w ósemkę. Ale muszę mieć na niego oko, bo po ok. 10 minutach biegów zaczyna kombinować przy płocie :razz: Quote
Ra_dunia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Na szczęście nie na długo ;) Kciuki zaciśnięte, żeby wszystko przebiegło ok. Quote
Murka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Przeznaczenie go dopadło :diabloti: Groszek już wyciachany, wszystko poszło dobrze. Tylko z kołnierza nie jest zbyt zachwycony ;) W czwartek zdejmowanie szwów, a w piątek... no zobaczymy co w piątek ;) Póki co Groszek powoli się dyscyplinuje i już można go zostawić biegającego dłużej, wygląda przez szczeble w płocie, ale już tak upierdliwie nie kombinuje, żeby nawiać. Także będą z niego ludzie :cool3: Kastracja kosztowała 100 zł, rachunek będę mieć chyba jutro. Quote
bianka0 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jak warunki w nowym gabinecie Marcina ? Pewnie teraz będzie wygodniej. Dużo większe pomieszczenia. Mam dwie sunie do usunięcia guzów sutków i nie ukrywam, że czekałam na przeprowadzkę. Quote
rita60 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ło matko,jaka minka.../bedzie dobrze mały,bez groszków też można niezle zyć:lol:/ http://img443.imageshack.us/img443/222/groszk1y.jpg Quote
Ra_dunia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 On pewnie myśli, że za karę mu to zrobili ;) Kombinuje "lepiej już nie będę nawiewał, bo cholercia kto wie, co mi wtedy utną..." :evil_lol: Quote
Murka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='bianka0']Jak warunki w nowym gabinecie Marcina ? Pewnie teraz będzie wygodniej. Dużo większe pomieszczenia. Mam dwie sunie do usunięcia guzów sutków i nie ukrywam, że czekałam na przeprowadzkę.[/QUOTE] Tak dużo przestrzeni, że się trudno przyzwyczaić :) Jak dla mnie super, zwłaszcza, że w lecznicy jesteśmy bardzo często... No i problem z parkowaniem w końcu się rozwiązał, bo zawsze mnie krew zalewała przy robieniu koperty ;) Quote
bianka0 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Mamy szczęście w tej dziurze, że jest dobry i sprawny technicznie weterynarz, a teraz jeszcze mała klinika :cool3: Quote
_Dunaj_ Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 O, tak to bardzo ważne, od kiedy i u mnie na wsi jest gabinet, a niedaleko mała klinika, to pól problemów z głowy Quote
Murka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Groszek miał wczoraj wieczorem bardzo sympatycznych gości ;) Zapoznawali się z nim, a on z nimi... A teraz czeka z niecierpliwością na ostateczną decyzję :p Po kastracji Groszek się już właściwie wygoił. A tak sobie ścielił jak był jeszcze w kołnierzu: Po zdjęciu kołnierza Groszek obrał nowe miejsce do leżakowania :cool3: Z kotem nie ma problemu :lol: A poniżej rachunek i rozpiska dotycząca m.in. kastracji Groszka (100 zł): http://img687.imageshack.us/img687/7083/rachunekq.jpg Quote
rita60 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Powaliła mnie ta fota:loveu: http://img823.imageshack.us/img823/4673/75176420.jpg napisz jak zapadnie decyzja.......... Quote
Murka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Decyzja zapadła! GROSZEK MA DOMEK :multi::multi::multi: Za dwa tygodnie zamieszka w Krakowie u jednej z obecnych na wątku dogomaniaczek :p Pewnie sama się ujawni ;) Zdradzę, że będzie miał bardzo podobną do siebie koleżankę (która ma obecnie cudną fryzurkę :loveu: ). Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Strzelamy kto dał domek! Mój Typ: KasiaKia Quote
Reno2001 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 A ja obstawiam zolziatko :) No, czekamy, czekamy na pojawienie się domku Groszka. Ja się nie mogę napatrzec, że on taki mały. Szerman pewnie jest dośc sporym kotem, niemniej są z Groszkiem jednych wymiarów, przynajmniej tak sie wydaje na fotkach. Quote
zolziatko Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Groszek już niedługo zamieszka z nami... z nową koleżanką Foksią, która też kiedyś się błąkała jak on. Trzymajcie kciuki, żeby Foksia szybciutko zaakceptowała nowego domownika. :) Quote
rita60 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Reno...bingo:multi: zolziatko cieszę się,że mały trafi do ciebie:loveu: Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nie trafiłam, ale i tak się cieszę! Powodzenia dla malucha i dla zolziatko w opanowaniu zwierzyńca! :D Quote
Recommended Posts