Jump to content
Dogomania

malutki foxterier GROSZEK - koczował na ulicy - znalazł domek :-)

Recommended Posts

Posted

Dziękuję bardzo :)

Groszek został wczoraj gruntownie wyprany :) Jest teraz duużo milej go głaskać i przytulać ;)
Nadal jest bezproblemowy w obsłudze, czystość perfekt, na smyczy super, agresji do ludzi zero, psiakom się odszczekuje, ale bez zajadłości, bardziej dla zasady, sam nie zaczepia.
Co mnie najbardziej zadziwia jest bardzo mało szczekliwy... ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, może się jeszcze rozkręci ;)

Tutaj jest rachunek zbiorczy za m.in. szczepienie Groszka:
http://img835.imageshack.us/img835/7895/rachunekl.jpg

A tu jest rozpiska: 18 zł wścieklizna + 24 zł wirusówki + dojazd weta 8,30 zł (25 zł : na trzy psy, które były szczepione), razem: 50,30 zł
http://img220.imageshack.us/img220/2636/rozpiska.jpg

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Porobiliśmy dzisiaj trochę fotek, ale wstawię jutro wszystko, bo dzisiaj już padam.

A Groszek to mały wędrowniczek :mad: Wypuściłam go wieczorem wraz z Ledą, zmiotłam w dwóch boksach i Groszka nie ma! Ani widu ani słychu. Po ok. pół godzinie znalazł się Groszek u sąsiada, bawił się z tamtejszymi pieskami :mad: Jak wylazł, nie wiem, bo żadnej dziury nigdzie nie ma :razz: W każdym razie na razie będzie wychodził na smyczy.

Posted

Grzeczny, bo na smyczy :diabloti:
Wczoraj mnie prościutko zaprowadził do dziurki ;)
Słodziak ma szwędaczka w doopce, bo teraz non stop wypatruje gdzie by tu czmychnąć przez płot :cool3:

Reszta fotek:

Posted

Szwędaczki tak mają, nasz hszczak nam czasem czmycha, na szczęście nie biega po wsi za kurami czy kotami, tylko z łosiem się zakumplował, ostanio dość długo nie wychodził, bo łapę sobie skręcił i grzecznie siedział w domku, to łoś pod siatkę przyszedł i sobie pyski wylizywali. Ale jak się uprze to nie ma na niego zamknięcia.

Posted

bianka0 napisał(a):
Groszka przydałoby sie wytrymować, sierść będzie jeszcze przyjemniejsza w dotyku i ładnie się układać.
Murko czy macie trymer, mogę pożyczyć.

Nie mam trymera, mam takie coś z ostrzami, ale to jest filcak.

Posted

Murka napisał(a):
Nie mam trymera, mam takie coś z ostrzami, ale to jest filcak.

To jutro zabiorę ze sobą do pracy. Wystarczy to zrobić raz na tydzień, ja trymowałam swoje 2 dni temu.

Posted

Możliwe, ale raczej to był kiepski dom, skoro go nie odnalazł, bo Groszka pół Janowa kojarzyło ;)

Groszek w niewoli ;)

Jak się tego pozbyc??

A tu wspólne jedzenie trawy z Ledą ;)