Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ładny i sympatyczny piesek. Trudno uwierzyć, że tak długo czeka na dom.

W jakim wieku jest Balonik?

Edited by hop!
Posted

Balonik ma około 5 lat. przez ostatnie dwa lata, gdy jest w hotelu, był tylko jeden telefon od alkoholika :(

Posted

AgaG napisał(a):
Balonik ma około 5 lat. przez ostatnie dwa lata, gdy jest w hotelu, był tylko jeden telefon od alkoholika :(

To młody piesek. Skoro Maja nie potrzebuje ogłoszeń, to zamówię dla Gucia - Balonika. :lol:

Posted

hop! napisał(a):
Guciowe ogłoszenia już się ukazały. :)

Bardzo Ci dziękuję. Gucio czeka cały czas

Posted

Toska1 napisał(a):
jak u Gucia ? był choć jeden telefon ?

AgaG napisał(a):
Gucio czeka cały czas

Pewnie nadal czeka.

Trzeba Gucia intensywniej ogłaszać - nie tylko w necie, ale też w krakowskiej prasie. Zmieniać tekst, zdjęcia. To ładny, nieduży, jeszcze młody piesek. Szkoda, żeby latami tkwił w hotelu.

Posted

[quote name='hop!']Pewnie nadal czeka.

Trzeba Gucia intensywniej ogłaszać - nie tylko w necie, ale też w krakowskiej prasie. Zmieniać tekst, zdjęcia. To ładny, nieduży, jeszcze młody piesek. Szkoda, żeby latami tkwił w hotelu.
Też myślę, o tym ogłoszeniu w prasie. Z netu nie było zadnego telefonu :(
Hop! dziękuję za głoszenia z całego serca. :lol:
Bardzo też dziękuję wellington:loveu::loveu:, która postaowiła dokładać się do Gucinego hotelu i wysłała na konto hotelowe 100 złotych. Od teraz Gucio m trzech sponsorów. Ola K. 100 miesiecznie, wellington 100, ja 100

Posted

Gucio jest ładny i ujmujący. Ma to coś w sobie. Juldan, która robiła mu ogłoszenia, jest nim zachwycona, ale ma już spore stadko w bloku. ;)

Puścimy ogłoszenia jeszcze raz. :)

Posted

hop! napisał(a):
Gucio jest ładny i ujmujący. Ma to coś w sobie. Juldan, która robiła mu ogłoszenia, jest nim zachwycona, ale ma już spore stadko w bloku. ;)

Puścimy ogłoszenia jeszcze raz. :)

Bardzo dziękuję. Gucio to wyjątkowy pies.. oby wreszcie się udało

Posted

[quote name='AgaG']Bardzo dziękuję. Gucio to wyjątkowy pies.. oby wreszcie się udało

Teraz będzie ogłoszony tak:

Uwolnij małego pieska od wielkiego smutku! Adoptuj!

Niewielki piesek patrzy ze smutkiem. Wygląda dobrze – jest okrąglutki, ma czyste, miękkie, jasne futerko. W hotelu dla psów ma co jeść i gdzie spać. Czego ci brakuje piesku? Skąd ten wielki smutek? Biedak patrzy jeszcze żałośniej, uszka i ogonek smętnie zwisają. Podbiega na krótkich, krzywych łapkach i patrzy wymownie jakby chciał powiedzieć: nie mam domu, nikt mnie nie kocha i nie potrzebuje… Piesek ma na imię Gucio. Jest łagodny, miły, grzeczny, towarzyski i niezwykle wierny. Przykładnie zachowuje się w domu – nie załatwia się i nie niszczy. Toleruje inne psy oraz koty. Jest zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Kto uwolni Gucia od wielkiego smutku? Kto da mu dom?

Kontakt w sprawie adopcji Gucia: tel. 501 801 553, e-mail: [email protected]

Może ktoś sensowny się odezwie. Będę trzymać kciuki!

• 3 weeks later...
Posted

hop wielkie dzięki :) ja wciąż odświeżam te ogłoszenia, do których linki przychodzą na mój mail. Telefon czysto informacyjny był jeden :( nawet nie ma o czym pisć.. ech ech ech biedny Gucio
Pani Bożenka z hotelu mówiła mi natomiast niedawno w rozmowie telefoicznej, że Gucio jest idealny natomiast bardziej nadwałby się do domu z ogrodem, chodzenie na smyczy bardzo mu się źle kojarzy, natomiast kocha gonić po ogrodzie, kopać dołki i stróżować.

Posted

[quote name='AgaG']hop wielkie dzięki :) ja wciąż odświeżam te ogłoszenia, do których linki przychodzą na mój mail. Telefon czysto informacyjny był jeden :( nawet nie ma o czym pisć.. ech ech ech biedny Gucio
Pani Bożenka z hotelu mówiła mi natomiast niedawno w rozmowie telefoicznej, że Gucio jest idealny natomiast bardziej nadwałby się do domu z ogrodem, chodzenie na smyczy bardzo mu się źle kojarzy, natomiast kocha gonić po ogrodzie, kopać dołki i stróżować.

Trzeba to koniecznie dopisać, bo to ważne informacje. :) A jest szansa na jakieś fotki domowe? Gucio na kanapie i takie tam. ;)

Ja mam na tymczasie jednookiego Buśka. Świetny jest. Z figury "Guciowaty". :lol:

http://img11.imageshack.us/img11/4513/jr1x.jpg

http://img196.imageshack.us/img196/4007/37r1.jpg

Posted

[quote name='hop!']Trzeba to koniecznie dopisać, bo to ważne informacje. :) A jest szansa na jakieś fotki domowe? Gucio na kanapie i takie tam. ;)

Ja mam na tymczasie jednookiego Buśka. Świetny jest. Z figury "Guciowaty". :lol:

http://img11.imageshack.us/img11/4513/jr1x.jpg

http://img196.imageshack.us/img196/4007/37r1.jpg

Zapytam panią Bożenę o fotki domowe :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Romi dziękuję. :) Gucio ewidetnie nie lubi pozować i boi się aparatu. Nie tak dawno welington była u niego w odwiedziny i też mi mówia, że jest dosć wycofany wobec obcych, lubi siedzieć w swoim pokoju i tyle. Uf lękliwego psa jeszcze trudniej wyadoptować. :( w ogłoszeniach o tym nie piszę, a telefon i tak milczy :(

Na dniach Gucio będzie szczepiony przeciw wściekliźnie

Posted

Romi dziękuję. :) Gucio ewidentnie nie lubi pozować i boi się aparatu. Nie tak dawno welington była u niego w odwiedziny i też mi mówiła, że jest dosć wycofany wobec obcych, lubi siedzieć w swoim pokoju i tyle. Uf lękliwego psa jeszcze trudniej wyadoptować. :( w ogłoszeniach o tym nie piszę, a telefon i tak milczy :(

Na dniach Gucio będzie szczepiony przeciw wściekliźnie

• 3 weeks later...