AgaG Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 KasiaKia napisał(a):To już 3 lata?! Szok, przecież to taki bezproblemowy piesek... Kochany, grzeczny, spokojny, dogaduje się z każdym innym psem czy kotem. Nie ma żadnych wad, a na dodatek jest wyjątkowej urody. Nie wiem czemu, zdawało mi się, że już ma swój dom. Może dlatego, że tyle czasu minęło. Z pewnością w hotelu czuje już jak we własnym domu... Tylko z drugiej strony, jego miejsce mógłby zająć inny piesek w potrzebie. Przykre to wszystko :( Guciuś jest kochany i rzeczywiście bezproblemowy, choć bardziej nadaje się do domu z ogrodem, by mógł swoją pasję do gonitwy luzem i stróżowania zaspakajać. Telefonów i tak zero, ale gdyby się znalazł ktoś chetny z mieszkaniem mogłyby być spore problemy z wyprowadzeniem go na smyczy. Jest lękliwy, nim kogoś nie pozna i mógłby uciec. Nawet mając podwójne zabezpieczenie: szelki i obroza byłby zagrożony ucieczką. Dlatego bałabym się brac go na tymczas. :( KasiaKIa, a orientujesz się, czy istnieje mozliwość ogłaszania takiego psa przez allegro? Kiwi robiła kiedyś świetne ogłoszenia, ale to było jakiś czas temu,teraz podobno przepisy się zmieniły, ale nie wiem, bo nie korzystam z allegro. :) Quote
kolejna kobietka Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Jestem u Gucia. Zrobie mu od siebie pakiet ogloszen, czym wiecej tym lepiej, moze Agnieszka na inny region? Quote
AgaG Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Jestem u Gucia. Zrobie mu od siebie pakiet ogloszen, czym wiecej tym lepiej, moze Agnieszka na inny region? Dziękuję Ci bardzo. tekst jest na pierwszej stronie. :) Zdjęć na wątku dużo, Hmm można próbować na inny region, chociaż ja muszę mieć możliwość jechać osobiście sprawdzić dom,:) inaczej nie dam psa :) Quote
AgaG Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Ok, to na razie zrobie na Krakow. Wielkie dzięki :) Marzę, by pojechać w odwiedziny do Guciosława.. gdyby ktoś się wybierał w rejon Niepołomic to chętnie bym się zabrała Quote
kolejna kobietka Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Gucio ogłoszony na 23 portalach. Trzymajcie kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki: :) Quote
kolejna kobietka Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Banerek: może jakaś ciocia, która nie ma żadnego skorzysta :cool3: ja niestety mam tylko jedno zdanie, ale nic poza tym już nie mogę dodać :sad: Quote
AgaG Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 (edited) Asiu, Bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia i banerek. :) Już sobie zmieniam podpis :) Dzwoniłam dziś do hotelu, żeby zapytać o Gucia. Wszystko u niego dobrze, lubi biegać, kocha Bozenkę i sądzi, że hotel to jego dom. Bożenka proponuje go odwiedzajacym, ale gdy słyszą, że ma około 7-8 lat, nikt nie wykazuje zainteresowania.Poza tym Gucio boi się obcych :( Cóż jeszcze? Dziś mysz martwą przyniósł w pysku.. być może wcześniej złapaną przez jakiegoś hotelowego kota. Okazało się, że spotkamy się z Bożenką na akcji pomocowej dla psów bezdomnych, która odbędzie się w Dworku Białoprądnickiem w tę niedzielę o 15, a będzie organizowana przez red. Hejdę. Bożenka przywiezie kilka psów bezdomnych z hotelu, które szukają domu. ja niestety tylko mogę pozachęcać przychodzących. może ktoś, kto odwiedza wątek, zechce przyjść, albo znajomych zachęci do adopcji? z tego, co wiem, można też wspomóc finansowo psy bezdomne np. poprzez kupienie książek podarowanych dla psów bezdomnych. Takie dary ksiązkowe były ostatnio zbierane w dworku. Niestety Gucio jest zbyt lękliwy, aby mógł przyjechać. :( to panikarz.. szukam mu domu z ogrodem... Nieustająco dziękuję za wpłaty na hotel Gucia: Oli K :loveu: 100 zł i wellington :loveu: 100. Rozliczenie na pierwszej wciąż uaktualniam. Edited June 28, 2014 by AgaG Quote
AgaG Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 (edited) kolejna kobietka napisał(a):Ok, to na razie zrobie na Krakow. Asia na Katowice i Gliwice też może być :) i proszę dodaj mój numer telefonu do ogłoszeń :) dziękuję aha mąż mój doradza, by go ogłaszać pod innym imieniem hmmm WAWEL.. :evil_lol: :razz:skoro przez tyle lat zero efektu z ogłoszeń.. no ja wiem, że w Krakowie zwłaszcza trochę jest takich ludzi, którzy chcieliby mieć Wawel w domu, ale czy takie imię Gucia nie postarzy zanadto? No co o tym myślicie ciocie i wujkowie? Edited June 28, 2014 by AgaG Quote
kolejna kobietka Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Super akcja :) szkoda, ze Gucio nie moze jechac, ale moze jakiemus innemu psiakowi z hoteliku sie poszczesci :cool3: Nie wiem, mi sie osobiscie Gucio bardzo podoba, ale jak chcecie :cool3: z tego samego profilu na inny region to bede mogla zrobic, z tego co sie orientuje, jedynie zamiennie, a wiec za okolo tydzien-dwa moge te na Krakow usunac, a w ich miejsce wstawic na Katowice, a potem to samo odnosnie Gliwic. Quote
AgaG Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Super akcja :) szkoda, ze Gucio nie moze jechac, ale moze jakiemus innemu psiakowi z hoteliku sie poszczesci :cool3: Nie wiem, mi sie osobiscie Gucio bardzo podoba, ale jak chcecie :cool3: z tego samego profilu na inny region to bede mogla zrobic, z tego co sie orientuje, jedynie zamiennie, a wiec za okolo tydzien-dwa moge te na Krakow usunac, a w ich miejsce wstawic na Katowice, a potem to samo odnosnie Gliwic. Nie byliśmy na aukcji, bośmy runęli do spania wszyscy i tak niedziela nam przeszła. :) więc jeszcze nie wiem, czy któryś z psiaków hotelowych znalazł dom. Imię Gucio jest odpowiednie do figury grubaska :) i przed wszystkim Guciuś na nie reaguje. A z tą zmianą w ogłoszeniach, to dobry pomysł. Katowice i Gliwice będą bardzo dobre. Dziękuję Ci bardzo. W lipcu na pewno wreszczie odwiedzę Gucia, już dwie kolezanki obiecały, że mnie wezmą:) Jestem bardzo ciekawa, czy mnie pozna Quote
AgaG Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 (edited) Banerek Gucia z podpisu zmieniam na banerek zdziczałych psów, dla których jak na razie nie ma nic prawie, to znaczy ani hotelu ani bdt ( Guciuś i tak miał szczęście, nie został w tym lesie, gdzie go porzucono i jest bezpieczny... Jeśli ktoś zajrzy do Gucia (co rzadko się zdarza, no i nic dziwnego, bo nic się na watku na dzieje, psiak czeka w hotelu i tyle ), to proszę niech zajrzy też do tych zdziczałych nieszczęśników. Bez umieszczenia psów z ludźmi, nie wyjdą ze stanu, w którym są.. Deklaracje na hotel dwóch dzikusków to pilna sprawa... Edited July 4, 2014 by AgaG literówki Quote
AgaG Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Niestety telefon milczy mimo tylu ogłoszeń Guciunia Quote
kolejna kobietka Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 ehhh :sad: pod koniec tygodnia zrobię mu na inny region w takim razie Quote
AgaG Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 kolejna kobietka napisał(a):ehhh :sad: pod koniec tygodnia zrobię mu na inny region w takim razie bardzo Ci dziękuję. Guciosław już stanowczo za długo czeka na dom... :( Quote
kolejna kobietka Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 No chyba pobil wszelki rekord :razz: ;) Quote
kolejna kobietka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ze względu na ograniczony dostęp do komputera, siła wyższa rzeczy martwych :sad: Guciosław będzie miał pakiecik dopiero po niedzieli. Agnieszka wie czemu. Quote
AgaG Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Asiu, kilka dni i tak tu pewnie nic nie zmieni, skoro przez trzy lata zerowy odzew z ogłoszeń :( Rzeczami martwymi się nie przejmuj :) złośliwe bywają to prawda, ale co tam.. Dziękuję Ci za ogłoszenia bardzo. Quote
kolejna kobietka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Nadrabiam zaleglosci na dogo :razz: po poludniu zrobie na Katowice w takim razie. Quote
kolejna kobietka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Gotowe, trzymajcie kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
salibinka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Trzymam :). Gucio dziś ma powtórkę w Dzienniku. Oby ruszyło. Quote
kolejna kobietka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='salibinka']Trzymam :). Gucio dziś ma powtórkę w Dzienniku. Oby ruszyło. Super! :multi: Quote
AgaG Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Gotowe, trzymajcie kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] Dziękuję Ci bardzo za nowe ogłoszenia. :) Quote
AgaG Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='salibinka']Trzymam :). Gucio dziś ma powtórkę w Dzienniku. Oby ruszyło.[/QUOTE] Dziękuję salibinko, ale niestety i tym razem zero odzewu:( Quote
Recommended Posts