Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Też się zgadzam, więc jak? Wyślę numer osobom z dogo, które się zdeklarowały. A Ty diano może porozsyłasz osobom z FB? Czy jak?[/QUOTE]

super :)to ja wyślę wszystkim na FB tylko potrzebuję nr IBAN do przelewów zagranicznych bo jedna osoba będzie wysyłać z Niemczech w Euro (5 Euro)

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poniżej wszystkie deklaracje Funia dopisz je może na pierwszej stronie

10zł/mc handzia
50zł/mc Sara2011

z FB
10zl/mc od Jolanty Rycej
20zł/mc Sylwia Dmowska
20zl/mc Magda Stencel
5 euro/mc Monika Jakubowska
10zl/mc Magdalena Łakomy
10zl/mc Katarzyna Kamieniarz
10zł/mc Aśka Migała
20zł/mc Ewelina Święchowicz
20zł/mc od Karolina Jońska

Posted

Więc może zróbmy tak, że ja prześlę Ci nr konta, a Ty dalej powysyłasz. ;) Ja wyślę jeszcze do Sary2011 :) Może tak być? Tylko jeszcze nie bardzo wiem o co chodzi z tym Ibanem :oops:.

Posted

[quote name='handzia']Więc może zróbmy tak, że ja prześlę Ci nr konta, a Ty dalej powysyłasz. ;) Ja wyślę jeszcze do Sary2011 :) Może tak być? Tylko jeszcze nie bardzo wiem o co chodzi z tym Ibanem :oops:.

oczywiście na wszystkim na FB powysyłam konto:)
Iban to jest numer potrzeby aby zrobić przelew zagraniczny, ja np. mam konto w śląskim i u mnie jest taki :
ING Bank Śląski S.A. SWIFT: INGBPLPW
jest to podane na głównej stronie mojego konta na dole strony, poszukaj może u Ciebie też tam gdzieś będzie ;)

w piątek Reksio ma iść do DT :multi:

Posted

[quote name='baster i lusi']a gdzie nr konta dla mnie?:placz:[/QUOTE]

to może ja Ci zaraz podam bardzo dziękujemy :loveu::multi:

super :multi: będzie może na odrobaczenie i karmę na początek bo właśnie trzeba pomyśleć też że poza opłatą za DT potrzeba jeszcze pieniążków na weta, szczepienia itd

Posted

[quote name='diana79']to może ja ci zaraz podam bardzo dziękujemy :loveu::multi:

Super :multi: Będzie może na odrobaczenie i karmę na początek bo właśnie trzeba pomyśleć też że poza opłatą za dt potrzeba jeszcze pieniążków na weta, szczepienia itd[/quote]

poleciała.:lol:

Posted

[quote name='handzia']Więc może zróbmy tak, że ja prześlę Ci nr konta, a Ty dalej powysyłasz. ;) Ja wyślę jeszcze do Sary2011 :) Może tak być? Tylko jeszcze nie bardzo wiem o co chodzi z tym Ibanem :oops:.[/QUOTE]

Handzia, czy wyslałaś mi nr konta??? Bo ja wciąż nie mam.

Posted

Na konto zaczęły wpływać pieniądze :)
baster i lusi - 50 zł :loveu:
Kasia Kamieniarz - 10 zł :loveu:
Karolina Jońska - 20 zł :loveu:
handzia - 10 zł :)

Rexio ma na swoim koncie 90 zł :loveu:
Dziękujemy ślicznie :)

Posted

[quote name='handzia']Już wysyłam :)[/QUOTE]

Pieniążki wysłane. Chyba mamy konta w tym samym banku (Pekao SA), więc pieniądze powinny od razu być widoczne na Twoim koncie. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Posted

[quote name='Sara2011']Pieniążki wysłane. Chyba mamy konta w tym samym banku (Pekao SA), więc pieniądze powinny od razu być widoczne na Twoim koncie. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Już sprawdzam ;)
Są już :) Rexio ma na koncie 140 zł :loveu:

Posted

dostałam info od DORA1020 że Reks został zabrany przez Panią Krystynę i Kudlataja, był w bardzo złym stanie został przewieziony do weta :(

mam nadzieję że Kudlataja napisze coś więcej

biedak został chyba uratowany w ostatniej chwili :(