Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

są kolejne deklaracje z FB

10zł/mc Aśka Migała
20zł/mc Ewelina Święchowicz

brakuje już tylko 10zł

kto udostępni konto fundacyjne???
ludzie z FB dopytują o o nr konta, zebrane są już wszystkie deklaracje

bardzo prosze o podanie konta bo ludzie mogą się niecierpliwić i jeszcze porezygnować
sprawa jest pilna i wiele ludzi dało deklaracje aby go jak najszybciej zabrać z tego łańcucha
nie pozwólmy teraz aby czekali na numer konta

Posted

już nic nie brakuje:multi: ciotki wyciągajcie go jak najszybciej i dajcie numer konta :multi:

Karolina Jońska dodała ostatnie 10zł deklaracji cytuję:

Karolina Jońska
Jeśli nadal brakuje tych 10zł, to ja je dorzucam, bo szlag mnie trafia, na myśl, że przez głupie 10zł, psiak zostanie na łańcuchu. Skoro nikt nie ma ochoty dorzucić, to ja to zrobię. Ratujcie tego psiaka, bo jest śliczny i zasluguje na nowe, lepsze życie.

wspaniale, że tyle osób na FB chce pomóc Reksiowi :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='diana79']są kolejne deklaracje z FB

10zł/mc Aśka Migała
20zł/mc Ewelina Święchowicz

brakuje już tylko 10zł

kto udostępni konto fundacyjne???
ludzie z FB dopytują o o nr konta, zebrane są już wszystkie deklaracje

bardzo prosze o podanie konta bo ludzie mogą się niecierpliwić i jeszcze porezygnować
sprawa jest pilna i wiele ludzi dało deklaracje aby go jak najszybciej zabrać z tego łańcucha
nie pozwólmy teraz aby czekali na numer konta
Może fundacja ZEA mogłaby zbierać? Zapytam zaraz Zadry.

Posted

super banerek :)

zapytajcie proszę kto może zbierać i podawać bieżące wpłaty na wątku bo na razie jest kasa a nie ma konta do wpłat, to pilne proszę

i dajcie znać kiedy zabrać możecie Reksia do DT :)

Posted

[quote name='diana79']super banerek :)

zapytajcie proszę kto może zbierać i podawać bieżące wpłaty na wątku bo na razie jest kasa a nie ma konta do wpłat, to pilne proszę

i dajcie znać kiedy zabrać możecie Reksia do DT :)[/QUOTE]
Jeśli może być prywatne, to może być moje. Pisałam wcześniej, że założyłam specjalnie na potrzeby dogo :)

Posted

[quote name='handzia']Jeśli może być prywatne, to może być moje. Pisałam wcześniej, że założyłam specjalnie na potrzeby dogo :)[/QUOTE]

dziękujemy bardzo, lepiej aby to było konto fundacyjne bo ludzie z FB bardziej wolą na fundacyjne wpłacać na niż na prywatne ale jeżeli nie będzie konta fundacyjnego to wtedy podamy prywatne

czekamy więc na decyzje

Posted

na FB jest podany link do wątku

DORA1020 załatwia Reksiowi tymczas i wczoraj mi napisała że prawdopodobnie w czwartek zostanie przewieziony do DT

jeżeli nie ma konta fundacyjnego to chyba podamy prywatne,
handzia mogłabyś zbierać na niego tak?
jeżeli na wątku będą podawana wpłaty na bieżąco to chyba nie powinno być problemu z powodu braku konta fundacyjnego
każdy mógłby zajrzeć i sprawdzić swoje wpłaty i wydatki a ja mogłabym dodatkowo na FB podawać wpłaty

co o tym sądzicie?

Posted

[quote name='diana79']na FB jest podany link do wątku

DORA1020 załatwia Reksiowi tymczas i wczoraj mi napisała że prawdopodobnie w czwartek zostanie przewieziony do DT

jeżeli nie ma konta fundacyjnego to chyba podamy prywatne,
handzia mogłabyś zbierać na niego tak?
jeżeli na wątku będą podawana wpłaty na bieżąco to chyba nie powinno być problemu z powodu braku konta fundacyjnego
każdy mógłby zajrzeć i sprawdzić swoje wpłaty i wydatki a ja mogłabym dodatkowo na FB podawać wpłaty

co o tym sądzicie?[/QUOTE]
Też się zgadzam, więc jak? Wyślę numer osobom z dogo, które się zdeklarowały. A Ty diano może porozsyłasz osobom z FB? Czy jak?