funia Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Jak to zrobić diano ?nie potrafię chodzi o FB Quote
funia Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Napisałam do moda o przeniesienie wątku do woj.lubelskiego. Baster i Lusi dziękujemy serdecznie !!!! Quote
baster i lusi Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='funia'] Baster i Lusi dziękujemy serdecznie !!!![/QUOTE] On nie daje mi spać po nocy. Quote
diana79 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Baster i Lusibardzo dziękujemy :loveu::multi: na jakie konto można zbierać deklaracje? dodam że najlepiej na jakieś fundacyjne bo ludzie z FB nie chętnie wpłacają na prywatne konto:shake: Funia wystarczy że skopiujesz link z FB i wkleisz do pierwszego postu tu link http://www.facebook.com/profile.php?id=100000986994590#!/event.php?eid=170850862996426 Quote
handzia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Kudłata zbierała na jakieś fundacyjne konto, może ona by mogła. Bo ja mam konto założone na potrzeby dogo, ale to jest konto prywatne... Quote
diana79 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 super, że będzie banerek, trzymam już sobie na niego miejsce :) mam kolejną deklarację 10z od Katarzyna Kamieniarz brakuje już tylko 40zł :) Quote
diana79 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 są kolejne deklaracje z FB 10zł/mc Aśka Migała 20zł/mc Ewelina Święchowicz brakuje już tylko 10zł kto udostępni konto fundacyjne??? ludzie z FB dopytują o o nr konta, zebrane są już wszystkie deklaracje bardzo prosze o podanie konta bo ludzie mogą się niecierpliwić i jeszcze porezygnować sprawa jest pilna i wiele ludzi dało deklaracje aby go jak najszybciej zabrać z tego łańcucha nie pozwólmy teraz aby czekali na numer konta Quote
diana79 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 już nic nie brakuje:multi: ciotki wyciągajcie go jak najszybciej i dajcie numer konta :multi: Karolina Jońska dodała ostatnie 10zł deklaracji cytuję: Karolina Jońska Jeśli nadal brakuje tych 10zł, to ja je dorzucam, bo szlag mnie trafia, na myśl, że przez głupie 10zł, psiak zostanie na łańcuchu. Skoro nikt nie ma ochoty dorzucić, to ja to zrobię. Ratujcie tego psiaka, bo jest śliczny i zasluguje na nowe, lepsze życie. wspaniale, że tyle osób na FB chce pomóc Reksiowi :multi::multi::multi: Quote
handzia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='diana79']są kolejne deklaracje z FB 10zł/mc Aśka Migała 20zł/mc Ewelina Święchowicz brakuje już tylko 10zł kto udostępni konto fundacyjne??? ludzie z FB dopytują o o nr konta, zebrane są już wszystkie deklaracje bardzo prosze o podanie konta bo ludzie mogą się niecierpliwić i jeszcze porezygnować sprawa jest pilna i wiele ludzi dało deklaracje aby go jak najszybciej zabrać z tego łańcucha nie pozwólmy teraz aby czekali na numer konta Może fundacja ZEA mogłaby zbierać? Zapytam zaraz Zadry. Quote
diana79 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 super banerek :) zapytajcie proszę kto może zbierać i podawać bieżące wpłaty na wątku bo na razie jest kasa a nie ma konta do wpłat, to pilne proszę i dajcie znać kiedy zabrać możecie Reksia do DT :) Quote
handzia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='diana79']super banerek :) zapytajcie proszę kto może zbierać i podawać bieżące wpłaty na wątku bo na razie jest kasa a nie ma konta do wpłat, to pilne proszę i dajcie znać kiedy zabrać możecie Reksia do DT :)[/QUOTE] Jeśli może być prywatne, to może być moje. Pisałam wcześniej, że założyłam specjalnie na potrzeby dogo :) Quote
baster i lusi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Nie wiem czy nie pokręciłam ale z tego co pamiętam ta cioteczka http://www.dogomania.pl/members/102439-anita_happy na wątku Hunterka użyczała konta fundacyjnego.jeśli tak było to moze ją poprosić. Quote
diana79 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='handzia']Jeśli może być prywatne, to może być moje. Pisałam wcześniej, że założyłam specjalnie na potrzeby dogo :)[/QUOTE] dziękujemy bardzo, lepiej aby to było konto fundacyjne bo ludzie z FB bardziej wolą na fundacyjne wpłacać na niż na prywatne ale jeżeli nie będzie konta fundacyjnego to wtedy podamy prywatne czekamy więc na decyzje Quote
handzia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='baster i lusi']Nie wiem czy nie pokręciłam ale z tego co pamiętam ta cioteczka http://www.dogomania.pl/members/102439-anita_happy na wątku Hunterka użyczała konta fundacyjnego.jeśli tak było to moze ją poprosić. Tutaj jest problem w tym, że każda fundacja wypłaca pieniądze na podstawie faktur. Quote
baster i lusi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='handzia']Tutaj jest problem w tym, że każda fundacja wypłaca pieniądze na podstawie faktur.[/QUOTE] kurka wodna to co robić? Quote
Lucyna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Może podać prywatne i link do jego wątku, tak aby mogli kontrolować swoje wpłaty ... Quote
handzia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Lucyna']Może podać prywatne i link do jego wątku, tak aby mogli kontrolować swoje wpłaty ...[/QUOTE] To jest jakiś pomysł,można spróbować. Quote
Lucyna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Może osoba, która proponowała zabranie go gdzieś na DT coś napisze, kiedy można się spodziewać zmiany warunków Reksia? Quote
handzia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Cioteczki, przepraszam, ale tutaj też potrzebna pomoc!!! Dwa pieski w okolicach Wożuczyna podtruwane przez okolicznych mieszkańców :placz:, proszę zajrzyjcie... http://www.dogomania.pl/threads/215925-Pilna-sprawa!-Dwa-pieski-w-okolicach-Wo%C5%BCuczyna-podtruwane-przez-mieszka%C5%84c%C3%B3w-%28Pomocy?p=17784778#post17784778 Quote
azalia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Kiedy Reksio pojedzie do DT?Dzisiaj weszłam z banerka na jego wątek,biedna psinka,na razie nie pomogę,bo ostatnio dużo wpłaciłam na inne bidy. Quote
diana79 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 na FB jest podany link do wątku DORA1020 załatwia Reksiowi tymczas i wczoraj mi napisała że prawdopodobnie w czwartek zostanie przewieziony do DT jeżeli nie ma konta fundacyjnego to chyba podamy prywatne, handzia mogłabyś zbierać na niego tak? jeżeli na wątku będą podawana wpłaty na bieżąco to chyba nie powinno być problemu z powodu braku konta fundacyjnego każdy mógłby zajrzeć i sprawdzić swoje wpłaty i wydatki a ja mogłabym dodatkowo na FB podawać wpłaty co o tym sądzicie? Quote
baster i lusi Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 dobry pomysł ,oby sie udało jak najszybciej go stamtąd zabrać. Quote
handzia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='diana79']na FB jest podany link do wątku DORA1020 załatwia Reksiowi tymczas i wczoraj mi napisała że prawdopodobnie w czwartek zostanie przewieziony do DT jeżeli nie ma konta fundacyjnego to chyba podamy prywatne, handzia mogłabyś zbierać na niego tak? jeżeli na wątku będą podawana wpłaty na bieżąco to chyba nie powinno być problemu z powodu braku konta fundacyjnego każdy mógłby zajrzeć i sprawdzić swoje wpłaty i wydatki a ja mogłabym dodatkowo na FB podawać wpłaty co o tym sądzicie?[/QUOTE] Też się zgadzam, więc jak? Wyślę numer osobom z dogo, które się zdeklarowały. A Ty diano może porozsyłasz osobom z FB? Czy jak? Quote
Recommended Posts