Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diana79']to może na zaproponuję może 1/3 dla Borysa i 1/3 dla Reksa i 1/3 DLAMisia i każdy psiak będzie miał po równo ;)

Dora zamawiaj budę dola Borysa ani nie marznął w tej kiepskiej co a teraz... :)
Ok, tak jest sprawiedliwie :) Wychodzi po 430,50 zł na jednego psiaka.

Borysek ma na koncie 585,50 zł

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Handzia,prosze wyslij kase na DT i na bude dla Borysa,potrzeba wczesniej kupic materialy,zeby ta bude zrobic.
Gdyby ktos mogl zamowic na allegro sucha karme dla Borysa,bylabym wdzieczna.Tak wychodzi taniej niz kupowanie w sklepie.

Posted

DORA1020 napisał(a):
Handzia,prosze wyslij kase na DT i na bude dla Borysa,potrzeba wczesniej kupic materialy,zeby ta bude zrobic.
Gdyby ktos mogl zamowic na allegro sucha karme dla Borysa,bylabym wdzieczna.Tak wychodzi taniej niz kupowanie w sklepie.

ja mogę zamówić w razie czego :)

Posted

diana79 napisał(a):
ja mogę zamówić w razie czego :)

Dziekuje diana:lol:,zamow prosze 15kg dla Borysa i 15 kg dla psiakow na tymczasie,apetyt im dopisuje:eviltong:Tylko wyslij mi prosze numer konta,bo napewno skasowalam.

Posted

handzia napisał(a):
Dora, ile mam wysłać? Na DT 200, a na budę ile?

Nie wiem dokladnie ile na bude,potrzeba kupic materialy+ zrobienie budy.Wyslij prosze 230zl,do tego doloze 50zl,ktore mam.Buda musi byc duza i ocieplana,bo Borys to psiak duzych rozmiarow:lol:

Posted

DORA1020 napisał(a):
Nie wiem dokladnie ile na bude,potrzeba kupic materialy+ zrobienie budy.Wyslij prosze 230zl,do tego doloze 50zl,ktore mam.Buda musi byc duza i ocieplana,bo Borys to psiak duzych rozmiarow:lol:

200 za DT i 230 za budę? Czy razem 230zł ? Przepraszam, że tak marudzę, ale wolę się nie pomylić ;)

Posted

Głosowanie nic nie kosztuje a pomoże odmienić los 147 psów.
Instrukcja głosowania na forum KrakVet:
1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się
3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji
4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij"
5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam)
6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011"
8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować

Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota!

Posted

chciałam na FB uzupełnić rozliczenia Borysa ale nie wiedzę wpłat z października?

ostatnio były takie
wpłaty:
13.10 - baster i lusi - 50 zł
13.10 - Kasia Kamieniarz - 10 zł
13.10 - Karolina Jońska - 20 zł
13.10 - handzia - 10 zł
... 13.10 - Sara2011 - 50 zł
14.10 - Aśka Migała - 10 zł
14.10. - Ewelina Święchowicz - 20 zł
17.10 - Jolanta Rycej - 10 zł
18.10 - Sylwia Dmowska - 20 zł
19.10 - Magda Stencel - 20 zł

Stan finansów: 220 zł

na pierwszej ich nie widzę? są tylko z listopada i idzie się pogubić w tym a chciałabym na FB aktualizować wpłaty

Posted

mogę prosić o podanie wszystkich wpłat od początku dla Borysa i wpisanie jej na pierwszą stronę wątku? ludzie na FB się dopytują czy ich wpłaty doszły a na pierwszej nie ma wszystkich wpłat
np. Magdalena Łakomy wpłaciła 20zł za 2 miesiące, nigdzie nie widzę jej wpłaty a prosi o potwierdzenie