diana79 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 DORA1020 napisał(a):Szukamy,szukamy,moze uda sie dzisiaj zrobic zdjecia,bo przeciez bez zdjec,nici z ogloszen. no dokładnie i przydałby się jeszcze jakiś tekst do ogłoszeń, może ktoś coś napisać? Dora możesz podać kilka info o nim ? w jakim jest wieku? jak do ludzi i do innych psiaków? itd Quote
DORA1020 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To co pisalam we wczesniejszym poscie: Borys czuje sie dobrze,na poczatek zjadl 4 kilogramowe karmyopiekun robil wielkie oczy ze zdziwienia,ze [ies moze tyle zjesc.Ale sie najadl w koncubo dzisiaj wystarczylo mu juz pol kilo batona i sucha karma,ale do miseczki nie dopusci nikogojak Redka/sunia zabrana ze schronu/ podeszla blisko jego miseczki,to warczal na nia i napewno nie najadla by sie z jego michy,ale tak poza tym Borys lubi wszystkich,obwochali sie z Misiem i z pozostalymi psiakami,jest lagodny ,dobry,kochane psisko,psiak strozujacy,szczeka na obcych,opiekun go glaska,a Borys to uwielbia,nie pozwala mu odejsc,lize go po rekach. Poza tym to psiak chetny do zabawy,kazdy moze go poglaskac,jest lagodny/mino swej postury/ jak baranek.Z psiakami tez jest ok. dopoki nie podchodza do jego misaczki,jesli biegal by z innym psiakiem to trzeba karmic ich oddzielnie.Wiek--ok.3 lata. Quote
diana79 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 może ktoś napisać jakieś tekst do ogłoszeń bo ja nie mam wcale do tego głowy... i czekamy na fotki Quote
handzia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Przelałam 200 zł na konto, które mi podałaś Dora. Borysek ma na koncie 20 zł. Quote
DORA1020 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='handzia']Przelałam 200 zł na konto, które mi podałaś Dora. Borysek ma na koncie 20 zł. Dziekuje:loveu: To te 20zl. dolozymy do budy? Bylo by juz na bude 70zl. Quote
DORA1020 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Niestety fotki nie wyszly,wyslalam dianie chyba tylko trzy,Borys to bardzo energiczny i zabawowy piesek,w miejscu nie ustoi,trzeba pomyslec nad nastepna sesja... Caly czas chce byc z czlowiekiem,jak ten pojawia sie kolo niego to nie odstepuje go na krok...doslownie... W glowie mu tylko zabawa i pieszczoty...no nie dziwie sie,chce nadrobic zaleglosci... Quote
diana79 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 już wstawiam fotki :) są super tylko do ogłoszeń potrzebne są lepsze ;) Quote
DORA1020 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dziekuje diana ,ze wstawilas te zdjecia:lol: wiem,ze nie nadaja sie do ogloszen,musza zalozyc mu obroze i smycz i uwiazac do plotu;)nie ma po prostu innego wyjscia Quote
Lucyna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Piękny Reksio ... jest superowym psiakiem Quote
diana79 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 i po takim długim czasie samotności na łańcuchu nie zdziczał i jest takim kochanym przyjacielskim psem :loveu::loveu::loveu: Quote
handzia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Na konto wpłynęło od diana79 z bazarku dla Rexia - 45 zł Stan finansów 65 zł :) Quote
Lucyna Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 zamówcie dla reksia pakiecik darmowych ogłoszeń http://www.dogomania.pl/threads/216844-Oferuj%C4%99-po-30-og%C5%82osze%C5%84-dla-ka%C5%BCdego-psiaka-z-dogo-!!-Zam%C3%B3wienia-przyjmuj%C4%99-do-wtorku Quote
diana79 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Lucyna']zamówcie dla reksia pakiecik darmowych ogłoszeń http://www.dogomania.pl/threads/216844-Oferuj%C4%99-po-30-og%C5%82osze%C5%84-dla-ka%C5%BCdego-psiaka-z-dogo-!!-Zam%C3%B3wienia-przyjmuj%C4%99-do-wtorku mam już super fotki może ktoś napisać tekst do ogłoszeń? Quote
diana79 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 zobaczcie tego pięknego psa :) on jest biały czy kremowy? Quote
diana79 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='DORA1020']Zbieramy pomalutku na bude... dostalam od Taks 50zl bardzo dziekuje:multi::loveu: poamlutku,pomalutku i buda na zime bedzie jak znalazl:lol: ciotki zapiszcie też na pierwszej wpłatę 50zł dla Reksia od Taks on poszedł bezpośrednio na konto Dory Quote
handzia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Wpłynęło 20 zł od pani Magdaleny Łakomy, dziękujemy bardzo :loveu: (wpłata za dwa miesiące) Borys ma u mnie na koncie 85 zł Quote
Lucyna Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ja mogę Reksia wstawić jako mój drugi pakiecik ... trzeba pomyśleć o tekście, ale ja chyba coś mam, już go ogłaszałam [FONT="]Reksio - piesek w typie labradora szuka domu. [/FONT] [FONT="]Reksio był psiakiem bezdomnym, przygarnęła go kobieta o wielkim, dobrym sercu. Niestety, gdy zmarła jej córka mieszkająca za granica, musiała wyjechać. Zostawiła psiaka pod opieką sąsiadów, nie była to opieka właściwa, rozpadająca się buda i krótki łańcuch, brak pożywienia i pchły. [/FONT][FONT="]Dzięki wolontariuszom[/FONT][FONT="], którzy opłacają jego pobyt, udało się go uratować i przewieźć do domu tymczasowego w okolice Zamościa. Jest już w dużo lepszej kondycji, okazał się być wspaniałym, łagodnym, kochającym wszystkich psem.[/FONT][FONT="] Ma około pięciu lat, jest zaszczepiony i posiada książeczkę zdrowia. [/FONT][FONT="]Reksio już dwa razy przeżył tragedię, został wyrzucony na bruk, a teraz wyjechała ukochana pani. Szukamy dla niego domu, w którym będzie mógł pozostać na zawsze i mieć kochającegoi zaufanego opiekuna.[/FONT] [FONT="]Tel. kontaktowy ??? mail ??? [/FONT][FONT="]Co zmienić? Jakieś propozycje?[/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
DORA1020 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Lucyna napisał(a):a kontakt na Dorkę Moze byc na mnie.Borys to kocha ludzi,bardzo,ale tylko ludzi,w przyszlym DS nie moze byc psow,absolutnie.......suczka moze byc,ale tez trzeba by bardzo uwazac,zeby nic nie pojadla z jego miseczki,bo mogla by nie przezyc tego,koty tez wykluczone. Kolejny trudny do adopcji psiak....niby Nero...ktory kocha ludzi,ale tez nikogo poz tym. Quote
DORA1020 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 U mnie jest 50zl od Taks,ktore wyslala na bude dla Borysa. Quote
handzia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 DORA1020 napisał(a):U mnie jest 50zl od Taks,ktore wyslala na bude dla Borysa. Wiemy, funia zaznaczyła w pierwszym poście Quote
diana79 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 tekst dobry, wyślijcie go jak najszybciej do ogłoszeń bo wszędzie są długie kolejki :) Quote
Lucyna Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [FONT="]Dopisałam ostatnie zdanie i wysyłam [/FONT][FONT="]Reksio - piesek w typie labradora szuka domu. [/FONT] [FONT="]Reksio był psiakiem bezdomnym, przygarnęła go kobieta o wielkim, dobrym sercu. Niestety, gdy zmarła jej córka mieszkająca za granica, musiała wyjechać. Zostawiła psiaka pod opieką sąsiadów, nie była to opieka właściwa, rozpadająca się buda i krótki łańcuch, brak pożywienia i pchły. [/FONT][FONT="]Dzięki wolontariuszom[/FONT][FONT="], którzy opłacają jego pobyt, udało się go uratować i przewieźć do domu tymczasowego w okolice Zamościa. Jest już w dużo lepszej kondycji, okazał się być wspaniałym, łagodnym, kochającym wszystkich psem.[/FONT][FONT="] Ma około pięciu lat, jest zaszczepiony i posiada książeczkę zdrowia. [/FONT][FONT="]Reksio już dwa razy przeżył tragedię, został wyrzucony na bruk, a teraz wyjechała ukochana pani. Szukamy dla niego domu, w którym będzie mógł pozostać na zawsze i mieć kochającego i zaufanego opiekuna. Reksiu nie lubi kotów i bardzo pilnuje miski z jedzeniem, dlatego powinien to być dom bez innych zwierzaków. [/FONT] Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Przepraszam za offa. Kochane cioteczki, szukamy kogoś kto poprowadzi nam wydarzenie na FB dla zagłodzonych psiaków spod Zamościa (mój banerek). Wydarzenie jest już założone, tylko trzeba je prowadzić...Prosimy o pomoc, ja nie znam się na tym http://www.dogomania.pl/threads/2168...niedozywienia-!!!!! Quote
Recommended Posts