Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DORA1020 napisał(a):
Szukamy,szukamy,moze uda sie dzisiaj zrobic zdjecia,bo przeciez bez zdjec,nici z ogloszen.

no dokładnie i przydałby się jeszcze jakiś tekst do ogłoszeń, może ktoś coś napisać?

Dora możesz podać kilka info o nim ? w jakim jest wieku? jak do ludzi i do innych psiaków? itd

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To co pisalam we wczesniejszym poscie:
Borys czuje sie dobrze,na poczatek zjadl 4 kilogramowe karmyopiekun robil wielkie oczy ze zdziwienia,ze [ies moze tyle zjesc.Ale sie najadl w koncubo dzisiaj wystarczylo mu juz pol kilo batona i sucha karma,ale do miseczki nie dopusci nikogojak Redka/sunia zabrana ze schronu/ podeszla blisko jego miseczki,to warczal na nia i napewno nie najadla by sie z jego michy,ale tak poza tym Borys lubi wszystkich,obwochali sie z Misiem i z pozostalymi psiakami,jest lagodny ,dobry,kochane psisko,psiak strozujacy,szczeka na obcych,opiekun go glaska,a Borys to uwielbia,nie pozwala mu odejsc,lize go po rekach.

Poza tym to psiak chetny do zabawy,kazdy moze go poglaskac,jest lagodny/mino swej postury/ jak baranek.Z psiakami tez jest ok. dopoki nie podchodza do jego misaczki,jesli biegal by z innym psiakiem to trzeba karmic ich oddzielnie.Wiek--ok.3 lata.

Posted

Niestety fotki nie wyszly,wyslalam dianie chyba tylko trzy,Borys to bardzo energiczny i zabawowy piesek,w miejscu nie ustoi,trzeba pomyslec nad nastepna sesja...
Caly czas chce byc z czlowiekiem,jak ten pojawia sie kolo niego to nie odstepuje go na krok...doslownie...
W glowie mu tylko zabawa i pieszczoty...no nie dziwie sie,chce nadrobic zaleglosci...

Posted

[quote name='DORA1020']Zbieramy pomalutku na bude...
dostalam od Taks 50zl
bardzo dziekuje:multi::loveu:
poamlutku,pomalutku i buda na zime bedzie jak znalazl:lol:

ciotki zapiszcie też na pierwszej wpłatę 50zł dla Reksia od Taks
on poszedł bezpośrednio na konto Dory

Posted

Ja mogę Reksia wstawić jako mój drugi pakiecik ... trzeba pomyśleć o tekście, ale ja chyba coś mam, już go ogłaszałam

[FONT=&quot]Reksio - piesek w typie labradora szuka domu. [/FONT]
[FONT=&quot]Reksio był psiakiem bezdomnym, przygarnęła go kobieta o wielkim, dobrym sercu. Niestety, gdy zmarła jej córka mieszkająca za granica, musiała wyjechać. Zostawiła psiaka pod opieką sąsiadów, nie była to opieka właściwa, rozpadająca się buda i krótki łańcuch, brak pożywienia i pchły. [/FONT][FONT=&quot]Dzięki wolontariuszom[/FONT][FONT=&quot], którzy opłacają jego pobyt, udało się go uratować i przewieźć do domu tymczasowego w okolice Zamościa. Jest już w dużo lepszej kondycji, okazał się być wspaniałym, łagodnym, kochającym wszystkich psem.[/FONT][FONT=&quot] Ma około pięciu lat, jest zaszczepiony i posiada książeczkę zdrowia. [/FONT][FONT=&quot]Reksio już dwa razy przeżył tragedię, został wyrzucony na bruk, a teraz wyjechała ukochana pani. Szukamy dla niego domu, w którym będzie mógł pozostać na zawsze i mieć kochającegoi zaufanego opiekuna.[/FONT]
[FONT=&quot]Tel. kontaktowy ??? mail ???

[/FONT]
[FONT=&quot]Co zmienić? Jakieś propozycje?[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

Posted

Lucyna napisał(a):
a kontakt na Dorkę

Moze byc na mnie.Borys to kocha ludzi,bardzo,ale tylko ludzi,w przyszlym DS nie moze byc psow,absolutnie.......suczka moze byc,ale tez trzeba by bardzo uwazac,zeby nic nie pojadla z jego miseczki,bo mogla by nie przezyc tego,koty tez wykluczone.
Kolejny trudny do adopcji psiak....niby Nero...ktory kocha ludzi,ale tez nikogo poz tym.

Posted

[FONT=&quot]Dopisałam ostatnie zdanie i wysyłam

[/FONT]
[FONT=&quot]Reksio - piesek w typie labradora szuka domu. [/FONT]
[FONT=&quot]Reksio był psiakiem bezdomnym, przygarnęła go kobieta o wielkim, dobrym sercu. Niestety, gdy zmarła jej córka mieszkająca za granica, musiała wyjechać. Zostawiła psiaka pod opieką sąsiadów, nie była to opieka właściwa, rozpadająca się buda i krótki łańcuch, brak pożywienia i pchły. [/FONT][FONT=&quot]Dzięki wolontariuszom[/FONT][FONT=&quot], którzy opłacają jego pobyt, udało się go uratować i przewieźć do domu tymczasowego w okolice Zamościa. Jest już w dużo lepszej kondycji, okazał się być wspaniałym, łagodnym, kochającym wszystkich psem.[/FONT][FONT=&quot] Ma około pięciu lat, jest zaszczepiony i posiada książeczkę zdrowia. [/FONT][FONT=&quot]Reksio już dwa razy przeżył tragedię, został wyrzucony na bruk, a teraz wyjechała ukochana pani. Szukamy dla niego domu, w którym będzie mógł pozostać na zawsze i mieć kochającego i zaufanego opiekuna. Reksiu nie lubi kotów i bardzo pilnuje miski z jedzeniem, dlatego powinien to być dom bez innych zwierzaków.
[/FONT]