Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
jest nadzieja ....Moze coś się wyklaruje w ciagu kilku dni .Na razie nic pewnego ,ale załatwiam .Jeśli wypali to dom byłby fajny .

A co z ta nadzieja? Wypalil domek?

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diana79']chyba nic z tego nie będzie :(

zrobić mu FB?

a tymczasem zapraszam na kilka innych bazarków z ciuszkami i książkami dla szczebrzeszyniaków

http://www.dogomania.pl/threads/2152...0#post17706090

http://www.dogomania.pl/threads/2151...szyniak%C3%B3w

http://www.dogomania.pl/threads/2151...9-29.09-do-g22
Oczywiscie,wiem od Krystyny,ze nic z tego:shake:
Zrob mu diana wydarzenie,moze kogos wzruszy los psiaka,ktory nie ma w zyciu szczescia

Posted

jest jakiś odzew z ogłoszeń? dacie radę załatwić jakieś fotki do ogłoszeń?
dodałam dziś kilka nowych ogłoszeń

przypominam że wątek jest w złym województwie zapisane, Funia poproś może moda o przeniesienie do woj lubelskiego

Posted

Poniewaz zwalnia sie miejsce w DT .....Tosia wyjezdza do hoteliku,moze tam isc Reksio,jesli bedzie mial stale deklaracje.
Rozsylajcie prosze watek,trzeba uzbierac deklaracje dla Reksia,moze funiu zmien tytul watku,na FB tez trzeba napisac o deklaracjach.

Posted

Trzeba w tytule watku napisac,ze zbieramy deklaracje na DT. dla Reksia. No i rozsylac watek gdzie sie da,nie bedzie latwo,bo ja rozsylalam watek Nero i naprawde nie jest latwo uzbierac cokolwiek.

Posted

szczerze marne szanse na deklaracje tyle psów bez kasy ch..... a nie można prosić nie wiem może jakaś fundacja by pomogła sama nie wiem

Posted

Musi byc DT ,bo jak inaczej mu pomoc,na DS moze czekac i czekac.....w schronie.....bo tam gdzie jest nie moze,z roznych wzgledow zostac.Zreszto oni go tam nie chca i kaza go zabierac.
Zeby psu pomoc trzeba go umiescic w DT i wtedy oglaszac gdzie sie da.
I tak jak pisalam wczesniej rozsylac watek,moze sie ktos zlituje.
Moze jakas Fundacja pomoze,trzeba poszukac takiej i poprosic o pomoc.

Posted

[quote name='Agucha']W jakim jest wieku, jak daleko od Lublina się znajduje, jak z psami, dziećmi i kotami.
Czy nadaje się na psa mieszkającego całorocznie na dworze, w ocieplanej budzie?

ZAPRASZAM TUTAJ:
http://www.dogomania.pl/threads/215477-Lublin-i-bliskie-okolice!-Pies-nie-wi%C4%99kszy-od-labka!/page2
Reksio nadaje sie do ocieplanej budy,to lagodny psiak,co do kotow to jeszcze niewiadomo.
Ten psiak nie ma nic,ani opiekuna,ani jedzenia,ani cieplej budy....tylko samotnosc,lancuch i dziurawa buda,nie mowiac juz o glodzie.:shake:

Posted

[quote name='DORA1020']Reksio nadaje sie do ocieplanej budy,to lagodny psiak,co do kotow to jeszcze niewiadomo.
Ten psiak nie ma nic,ani opiekuna,ani jedzenia,ani cieplej budy....tylko samotnosc,lancuch i dziurawa buda,nie mowiac juz o glodzie.:shake:[/QUOTE]

i jak nie znajdą się deklaracje to nie będzie można go wyciągnąć do DT :(
kto może pomóc choć 5 zł na miesiąc???

Posted

[quote name='diana79']i jak nie znajdą się deklaracje to nie będzie można go wyciągnąć do DT :(
kto może pomóc choć 5 zł na miesiąc???[/QUOTE]
Ja deklaruję na biedaka 10 zł. Nie mogę więcej, bo dużo już tego mam. Ale tak mi Rexio zapadł w serce...

Posted

[quote name='handzia']Ja deklaruję na biedaka 10 zł. Nie mogę więcej, bo dużo już tego mam. Ale tak mi Rexio zapadł w serce...[/QUOTE]

Bardzo dziekuje w imieniu Reksia:loveu:
kto jeszcze zlituje sie nad psiakiem,on czeka.......

Posted

[quote name='handzia']Ja deklaruję na biedaka 10 zł. Nie mogę więcej, bo dużo już tego mam. Ale tak mi Rexio zapadł w serce...[/QUOTE]

wspaniale już pierwsza deklaracja jest bardzo dziękujemy :loveu::multi: