handzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 O Jezu!!!! Jak cudnie :multi: napatrzeć się nie mogę :) Oj warto było czekać Borysku, prawda? Quote
Becia Lublin Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 otrzymałam wiadomości z domku Boryska: witam, witam! wszystko w porządku z naszym pyszczkiem. zdrowy, przybrał fajnie na wadze, już nie jest chudzinka. w końcu przestał gubić sierść garściami (nie wiem czy to dzięki karmie czy to mija mu stres). zaczął też reagować na zabawy i jest dużo weselszym i żywszym pieskiem niż na początku. coraz lepiej też się komunikujemy, my w jego potrzebach, on w naszych poleceniach. cwaniakuje jak małe dziecko, sprawdza na co mu pozwolimy a na co nie, rozbraja nas to strasznie:) . no i przede wszystkim pieszczoch z niego niesamowity. on chyba prędzej by bez jedzenia wytrzymał niż bez głasków. nawet do listonosza się przymila. a jak ktoś na dłużej zawita, to się od niego nie opędzi. nie sposób jest mu nie ulec, bo jest niesamowicie inteligentnym i kochanym naszym psiakiem. nowe fotki będę miała w przyszłym tyg. :) Quote
wykrywka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Becia Lublin'] .. no i przede wszystkim pieszczoch z niego niesamowity. on chyba prędzej by bez jedzenia wytrzymał niż bez głasków. nawet do listonosza się przymila. a jak ktoś na dłużej zawita, to się od niego nie opędzi. nie sposób jest mu nie ulec, bo jest niesamowicie inteligentnym i kochanym naszym psiakiem. [/QUOTE] Cudownie napisane, czuje się, że Borysek kocha i jest kochany :lol: Quote
diana79 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Borys ale miałeś szczęście trafić na taki super domek :loveu::multi::multi::multi: Quote
wykrywka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 http://i50.tinypic.com/pn7yt.jpg Tutaj wygląda, że Borys sam się zastanawia czy przypuszczał kiedykolwiek, że trafi mu się takie szczęście :lol:. Cieszę się razem z nim, pozdrawiam ludzi Boryska. Quote
wykrywka Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Jak miło go zobaczyć, wspaniale wygląda :lol:. Quote
diana79 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 ale szczęściarz z niego :) należało mu się :) jak każdemu się nalezy ;) Quote
Becia Lublin Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dostałam maila z domu Borysa: gorące pozdrowienia od rok starszego Borysa i jego państwa fotki mówią same za siebie :) chłopak jest szczęśliwy :loveu: Quote
baster i lusi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Borysek biedny i zagubiony. Dla takich chwil warto żyć i pomagać. Teraz panisko całą gębą. Quote
wykrywka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Prawdziwy i wspaniały dom ma Borys :lol: Quote
Recommended Posts