Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zostaje z Dropsem. U tamtych panstwa też był pies a ona podobno wyła. Jak wychodzimy to mówię stanowczym głosem - pies nie idzie, na miejsce - i posłusznie idzie. Ja nie mam z nią żadnych problemów. Jest bardzo mądra i od Dropsa dużo się uczy. Przekochane to baaardzo.

• 2 weeks later...
Posted

Mufinka nie może zostawać u mojej córki, jak ja muszę na dłużej wyjść. Wczoraj doszło do bardzo poważnego spięcia między psami. Misia jest duża, napadła na Mufinkę, Drops rzucił się bronić i się działo. Na szczęście opanowaliśmy sytuację. Obeszło się bez rozlewu krwi. Ale wyglądało to groźnie.

Posted

monika55 napisał(a):
Mufinka nie może zostawać u mojej córki, jak ja muszę na dłużej wyjść. Wczoraj doszło do bardzo poważnego spięcia między psami. Misia jest duża, napadła na Mufinkę, Drops rzucił się bronić i się działo. Na szczęście opanowaliśmy sytuację. Obeszło się bez rozlewu krwi. Ale wyglądało to groźnie.

Kiedy Mufinka miała robione ogłoszenia ostatnio ?
Kiedy się możemy umówi na sesję ? w tym tygodniu po 16 za wyjątkiem środy, lub w weekend jestem do dyspozycji.

Posted (edited)

Dziewczyny tak na cito ja mogę zrobic takie chustki :)
Mam materiał - podszewkę poliestrową - czerwona, zielona i pomarańczowa.
Napiszę markerem czytelną czcionką "szukam domu" i mamy
Fajnie by wyglądały czerwone - chcecie ? ile ? oddam za darmo :)
Tylko będą nieobszyte, bo niestety takich zdolności i możliwości nie mam.
Ale powiem szczerze że do pierwszego prania myślę że się nie będą strzepiły.

Edited by kajk@
Posted

alina71 napisał(a):
No ja ze 2,3 a jaka cena? Bo może mi się uda namówić kogoś jeszcze na ten festyn. Póki co się szykuje.

Za darmochę - dla psiaków wszystko :D
Tak to wygląda :

na żywo lepiej i tą zrobiłam na szybko, ale ja myślę że i tak nikt z tego nie będzie strzelał ;)
a jak która ma zdolności to można obszyc, ja się na to nie piszę.
Przydały by się rozmiary minimalne takie jak miała Mufinka i kilka zrobię większych
Monika 55 podasz rozmiary ?

• 2 weeks later...
Posted

Mało to kogo obchodzi ale Mufinka ma wykupione 130 ogłoszeń. Trwają rozmowy z potencjalnym domem.
Mufinka jest zakropiona, odrobaczona. Smycze kupuję hurtem bo przegryza i swoją i Dropsa.

Posted

Ja cały czas trzymam za Mufinkę kciuki. Tylko zanim ja oblece forum dzieciowe kocie F, podatkowe to nie zawsze docieram do dogo na dłużej.
Mocne mocne kciuki.