Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lida napisał(a):
Kulfon, trzymam kciuki!!! Mam samochód w naprawie do czwartku włącznie i nie mam jak dojechac do hoteliku. Kurcze, czy zdążę cię jeszcze zobaczyć?

Lida, my będziemy u Kulfona z Panem (jeśli wizyta Myszy wypadnie pomyślnie;-) ) w piątek o 12:00:-)

Kulfon dzisiaj był na godzinnym spacerze nad Wisłą z synem Kasi. Cieszy się specjalnymi względami skubaniec jeden:-) Ja się nie dziwię, w nim naprawde nie można się nie zakochać:-)

Posted

Szybka akcja!!! Trzymam kciuki!!!

Jak sie uda to mi sie potwierdzi ze u Kaśki żyła wodna jakaś bo np ja co tam wstawie psa to nie dość ze pies sie okazuje być aniołem to jeszcze dom znajduje w mniej wiecej 2 tygodnie!!!

Trzymam mocno!!!!!

Posted

santino napisał(a):
Szybka akcja!!! Trzymam kciuki!!!

Jak sie uda to mi sie potwierdzi ze u Kaśki żyła wodna jakaś bo np ja co tam wstawie psa to nie dość ze pies sie okazuje być aniołem to jeszcze dom znajduje w mniej wiecej 2 tygodnie!!!

Trzymam mocno!!!!!

Jak tak będzie, to do Kasi zaczną walić tłumy:-) Wtedy dobrze będzie na stałe obstawić jeden kojec i przerzucać tylko psiaki;-) Wyobrażasz sobie 2 adopcje miesięcznie? Ech... pomarzyć tylko:-)
Mnie się doskonale współpracuje z Kasią. Bo fajna z niej kobitka, jest o czym pogadać i widać, że psy ją bardzo lubią.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Kochane! Mysza1 pojedzie zrobić wizytę:-) Dzisiaj ma się umówić na czwartek i zobaczymy:-) Trzymajcie kciuki, bardzo Was proszę!!!!!!!

Umówiłam się na jutro, ok 19. Będę do Ciebie dzwonić ;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Jak tak będzie, to do Kasi zaczną walić tłumy:-) Wtedy dobrze będzie na stałe obstawić jeden kojec i przerzucać tylko psiaki;-) Wyobrażasz sobie 2 adopcje miesięcznie? Ech... pomarzyć tylko:-)
Mnie się doskonale współpracuje z Kasią. Bo fajna z niej kobitka, jest o czym pogadać i widać, że psy ją bardzo lubią.

Mam te same odczucia!!! Trzymam kciukasy za wizytę i za adoocję Kulfona Kulfoniastego :)

Posted

Niestety nie jest to domek dla Kulfona:-( Mysza była tam dosyć długo, dużo się dowiedziała. Potem bardzo długo rozmawiałyśmy i musimy szukać mu innego domu.
Ludzie niewątpliwie kochają zwierzęta, ale ich styl życia to nie jest to, czego chcemy dla Kulfika.
Pan szuka przyjaciela, który będzie mu towarzyszył w łowieniu ryb, w pracy i w całym życiu. TYle, że Kufon byłby większość czasu tylko z nim. Praktycznie nie miałby możliwości zabawy z innymi psami, na rybach chyba nie wytrzymałby w ciszy długo... Firma Pana to otwarty plac, a nie jest to miejsce dla żywego, kochającego przygody malucha. Tak więc szukamy dalej....

Posted

No trudno się mówi,ale może domek dla innego boksia z sos podrzucić.Bardziej stateczny i spokojniejszy by się nadał?Czy to w ogóle nie domek dla boksia?

Posted

tatankas napisał(a):
No trudno się mówi,ale może domek dla innego boksia z sos podrzucić.Bardziej stateczny i spokojniejszy by się nadał?Czy to w ogóle nie domek dla boksia?

Mam wrażenie, że nie dla boksia. Napiszę Ci PW, bo głupio roztrząsać osobiste sprawy człowieka na forum;-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Mam wrażenie, że nie dla boksia. Napiszę Ci PW, bo głupio roztrząsać osobiste sprawy człowieka na forum;-)

Tak jak napisałam w pw-im pasowałby onek jakiś ;)