Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kapsel']Ellig, masz kontakt z Panią Kasią? Mam dla niej idealnego kandydata. Jesli możesz przesłać jej wątek to byłoby super!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/26956-Galeria-s%C5%82odziak%C3%B3w-boksera-Fidela-i-Kici[/url][/QUOTE]

Oby się udało!!!

[quote name='jola_li']Choć pisać nie mam czasu to regularnie podczytuję Kulfoniaste opowieści spokojna o jego los :-).
Miłe uczucie :-)!!![/QUOTE]

To też ważne Jolu:-) Dziękujemy!

[quote name='Ellig']Wyslalam wiadomosc na FB.[/QUOTE]

Dzieki Eluś;-)

Posted

[quote name='mgie']Nowa tablica : [url]http://tablica.pl/oferta/kulfon-nie-zalapal-sie-na-autostop-kocha-caly-swiat-ma-tylko-8-miesiecy-IDkN3D.html[/url]
Na poprzedniej 120 wejść.[/QUOTE]

Niestety telefon milczy:-(

Dzwoniła Kasia. Powiedziała, że Kulfion zaczyna się do niej bardzo przywiązywać i jak ktoś inny idzie go wyprowadzić, stoi przy bramce i wypatruje, czy ona nie idzie. jak ją zobaczy, zaczyna szaleć. Ona tez szuka mu domku, bo mówi, że jest absolutnie doskonały!

A dwie sunie, które widzialam koło niej mają Pana, który je kiedyś znalazł w lesie. To mama i córka. Mama była od razu wysterylizowana, córa nie i to właśnie ona jest szczenna. Ma jednak umówioną sterylkę i jest pod kontrolą lekarza. Szkoda, że człowiek zwlekal z tą sterylką, ale chwała, że jednak decyzuje się ją zrobić, żeby kolejne maleństwa nie miały problemów z domkami. kasia mówi, że facet bardzo o nie dba, że ganiają po okolicy, ale tam nie ma ulicy. Zawsze wracają do domu. Jedzą gotowane jedzenie i są szczęśliwe.

Posted

[quote name='Lida']Ewa, wybacz, ale nie dałam dzis rady jechać do Kulfona. Wkrótce jednak go odwiedzę.[/QUOTE]

Lida, no coś Ty:-) Odwiedzisz go, kiedy będziesz mogła:-) ja miałam dzisiaj dzień otwartych drzwi;-) Co chwilę ktoąś dzwoniłm, że właśnie do mnie jedzie i z moich planów dokończenia pracy nici:-( Zaraz siadam do pracy, ale dużo nie zrobię, bo jestem lekko zmęczona kilkoma wizytami...

Posted

[quote name='edek']Kulfon trzymam kciukasy za domek !!! Ewa bardzo się cieszę, że sunie mają Pana i to dobrego :)[/QUOTE]

Wiesz, jak ja się cieszę? Myślałam o nich cały czas:-( Mimo to będę trzymała rękę na pulsie w sprawie tej sterylki...

Posted

[quote name='mgie']Cafeanimal dla Kulfona : [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kulfon,48082[/url][/QUOTE]

Bardzo Ci kochana dziękuję:-) Czy t z cafeanimal psiaki trafiają do metra? Muszę się podszkolić i spróbować wstrzelić tak, żeby wydrukowali ogłoszenie w metrze:-)

Posted

Wysłałam zdjęcia i filmiki Kulfona do Pani, któej namiary dostałam od jednej dziewczyny z FB. W rozmowie telefonicznej Pani była Kulfonem zainteresowana. Mieszka w Krakowie, bardzo lubi spacery, chodzi po 3-4 godziny dziennie. Miała boksia, zna więc ich ADHD;-) Psiaka jednak musi zaakceptować mama, z którą Pani mieszka. Zobaczymy... Narazie napisałam dłuuugaśnego maila o Kulfim, wysłałam piękne zdjęcia i filmy. Może zakochają się w nim jak ja?
Jest w razie czego zgoda na wisytę przedadopcyjną, na kastrację i na wstępne zniszczenia w domu;-) Nic więcej nie piszę, bo boję się zapeszyć.....

Posted

[quote name='Ewa Marta']Bardzo Ci kochana dziękuję:-) Czy t z cafeanimal psiaki trafiają do metra? Muszę się podszkolić i spróbować wstrzelić tak, żeby wydrukowali ogłoszenie w metrze:-)[/QUOTE]

Tak, to właśnie z cafeanimal drukują losowo wybrane ogłoszenie.

Oby Pani podjęła słuszną decyzje :kciuki:

Posted

O matulu, ile sobie narobiłam zaległości! 2 dni zajmowałam się chrześniakiem i jestem kompletnie "wyprana intelektualnie" ;), a wczoraj siedziałam na łańcuchu przy budzie na pl. Zamkowym i przy okazji promowałam Kimuszkę...
Za wszystkie psiaki trzymam kciuki - boksia, który ma jechać do Amsterdamu, sunieczki z pola (szczególnie tę do sterylki), o i oczywiście za Kulfoniastego i jego domek - może być w Krakowie. Mam tam baaaaaaardzo zaufaną Ciocię na wizytę PA - taka "kontrol", że mucha nie siada :)

A zresztą co ja piszę, durna pałka - przecie owa Ciocia jest tu z nami!!!!:razz:

Posted

Ja!?!?!??!??????? No coś Ty! Ja jestem "niereformowalna" - idę po tematach od dołu po kolei ;)

Ciotki fundacyjne - cóż za niedopatrzenie - Kulfona wciąż nie ma na stronie SOS!!! ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Ja!?!?!??!??????? No coś Ty! Ja jestem "niereformowalna" - idę po tematach od dołu po kolei ;)

Ciotki fundacyjne - cóż za niedopatrzenie - Kulfona wciąż nie ma na stronie SOS!!! ;)[/QUOTE]

Oj kochane, bardzo bym prosila o umieszczenie go na stronce...
Niestety dom w Krakowie nie wypalił:-( Mama koniecznie chce sunię. Zapytałam dziewczyę, od której mam kontakt, czy moge przekazać namiar na fundację SOS bokserom, bo ona zdaje się ma jakies psiaki pod opieką. Może nawet sama działa w bokserach:-) Jak się dowiem, to dam znać. Pani zależy na suni boksi:-)

Zapłaciłam dzisiaj za ogłoszenia, które zrobiła mgie. Zaraz wpiszę to w rozliczenia.

Posted

[quote name='Nutusia']Ja!?!?!??!??????? No coś Ty! Ja jestem "niereformowalna" - idę po tematach od dołu po kolei ;)

[/QUOTE]Nie chodzi o watki tylko o promcje adopcji na "Zerwijmy lancuchy":):):):)

Posted

Sunie boksie do adopcji są, a pewnie! ;)
A Kulfoniasty trafi na swojego człowieka - mam nadzieję, że równie zakręconego jak on sam. A wtedy to już będzie miłość po grób! :)

Posted

Kulfon w piątek będzie miał wizytę:-) A ja szukam kogoś, kto pomógłby mi i zrobil wizytę przedadopcyjną w Świdrze koło Otwocka, najchętniej przed piątkiem, bo jakby wszystko było ok (a tak brzmi - dom z ogrodem, mąż, żona i 15-letni syn), to może w piątek Kulfon miałby szansę pojechać do nowego domu? Tfu... tfu... nie zapeszam!!!

Posted

Kulfon, trzymam kciuki!!! Mam samochód w naprawie do czwartku włącznie i nie mam jak dojechac do hoteliku. Kurcze, czy zdążę cię jeszcze zobaczyć?

Posted

[quote name='Ewa Marta']Kulfon w piątek będzie miał wizytę:-) A ja szukam kogoś, kto pomógłby mi i zrobil wizytę przedadopcyjną w Świdrze koło Otwocka, najchętniej przed piątkiem, bo jakby wszystko było ok (a tak brzmi - dom z ogrodem, mąż, żona i 15-letni syn), to może w piątek Kulfon miałby szansę pojechać do nowego domu? Tfu... tfu... nie zapeszam!!![/QUOTE]

Wyszukałam, że z Otwocka jest Agmarek.