Pianka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 agat21 napisał(a):oj, to przykro.. czyli jak Płotuś stoi z finansami bez wpłat majki? damy radę? ogólnie jestemy na plusie dzieki wpłacie anonimowej osoby. jednak my mamy deklaracji na 290 zł (bez wpłaty majki50), takze szybko nam zniknie ten plus dosżło 20 zł- kaa Quote
Magdalena Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 moja wpłata dotrze ale z poslizgiem :oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Płotuś bardzo dobrze. Duzo biega- chyba nawet zrzucił przez to z kilogram i nie wyglada juz jak pulpet:diabloti: Pare dni temu zamordował krecika...także wszystko gra jak nalezy- jest w swoim żywiole:evil_lol: Niestety cisza w sprawie adopcji.... Quote
kaa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Obiecane ogłoszenia dla Płotusia, meile podawałam na siebie żeby móc wszystko odrazu aktywować, w razie czego ewentualne pytania o niego będe wklejać na watek i przekierowywać. ;) Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Ogłoszenie nr 2060 - Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Ogłoszenia Najpewniej.pl - Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - Wielorasowe Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania, Gdańsk - Gdynia - Sopot, Społeczność, zwierzaki, kujawsko-pomorskie Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - Brodnica - Zwierzęta Ogłoszenia Kupię Sprzedam Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania Psy Szczeniaki Kundelki Bydgoszcz Kujawsko-pomorskie - Petsy Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania w portalu 24polska.pl Płotek jest młodym, ok. 5letnim ślicznym / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania :: (S004349) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Płotek pokłady miłości, łagodności . / Psy > Pozostałe - Brodnica Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 wow:crazyeye::loveu: Dzięki!!! Quote
kaa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A o naszego Płotusia ktoś pytał? :roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Niestety nie.... Płotas jest tez wrzucony na moja strone hotelowa i do nas na strone schroniskową. Quote
anett Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):........ Pare dni temu zamordował krecika... A to Płocisko:mad: a tak mu niewinnie z oczu patrzy...:loveu: Quote
Pianka Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Doszły takie wpłaty 100 zł- Leyla 25 zł- anett 15 zł- magdalena 50 zł- mtf_zalesie Quote
maarit Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Płotas ty kilerze:diabloti: za kreta można pójśc siedzieć!:crazyeye: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Nie dość, że morderca, to jeszcze wciąga w swe kryminalistyczne życie Ibiska:mad: Płotas chce do domu- komu wyłapywacza mysz??:lol: Quote
maarit Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Nie dość, że morderca, to jeszcze wciąga w swe kryminalistyczne życie Ibiska:mad: Płotas chce do domu- komu wyłapywacza mysz??:lol: Płotas został bossem:diabloti:. No ładnie... Ja mam już "brygadę wyłapywaczy" - ogródek mam już skopany na zimę:crazyeye: Quote
agat21 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 No to piękne mordercze oblicze pokazało "niewiniątko" :mad: Płotas.. nie pozbawiaj życia istot mniejszych i słabszych od siebie - co z Ciebie za rycerz :cool1: Quote
anett Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Czy Płotek może mieszkać w mieszkaniu/bloku? Z zachowaniem czystości chyba nie byłoby problemu? A mogłabyś Aniu wziąć Płotka na chwilę do domu zobaczyć jak się będzie zachowywał? Quote
Pianka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Moze mieszkac w domu u nas czasami mieszkał sobie w biurze:razz: doszło 50 zł- ketunia Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 anett nie ma problemu-sprawdzę, choć tak jak Pianka napisała Płotus bedzie dobrym mieszkańcem w domu. To jest spokojny pies, nie niszczący -dobrze chodzi na smyczy na spacery. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przepraszam- wczoraj miałam napisac co i jak, ale miałam adopcje a potem ledwo żywa poszłam szybko spać.:oops: Płotus w domu czuł sie onieśmielony, pochodził pomału, obwąchał-potem wlazł za fotel i tak sobie siedział;) Zawołany podszedł na głaski. Ciężko dac gwarancję po godzinie przebywania psa w domu,że będzie ok...ale w przypadku Płotka nie widze żadnych przeciwskazań aby nie mógł mieszkac w domu. To grzeczny, spokojny, karny pies. Quote
kaa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 No Płotuś, jesteś wzorowym psiakiem tylko domku nie widać:roll:. Quote
anett Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kaa']No Płotuś, jesteś wzorowym psiakiem tylko domku nie widać:roll:.[/quote] bo ludzie są beznadziejni, w większości:shake: Quote
Leyla Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ...są posrani, moja sąsiadka zawołała straż wiejską na mnie ,bo mam 4 psy,stara lampucera a w kościele plackiem leży. Powiedzieli jej ,że mogę mieć 5 ale 6 już nie, wtedy wkroczą:mad:nazwali mnie debilem i poczuli się biedactwa bezradni:angryy: Dzis zrobię przelew .. Quote
anett Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Aniu dzięki bardzo za testy Płotkowe:lol::lol: oby w końcu do Płotka uśmiechnął się los... po tych wszystkich przejściach taki cudny psiak:loveu: Quote
reksio7 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Smutna historia tego psa, aż płakać sie chce :placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Płotuś miewa się bardzo dobrze, wesoły-zaczepia do zabawy Ibisa, zna juz teren i jest jego obrońcą:razz: Potrafi sie zjeżyć i zaszczekać:evil_lol: Niestety ani jednego zapytania o domek....to pies ideał, nie wiedza ludzie co tracą!!! Rozliczenie: -hotel wrzesień -350 zł (było bez karmy) Quote
Pianka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Karma dojedzie jak przyjedzie do ciebie Kumpel:cool3: ok. zaraz przelewam 350 zł doszło do mnie 20 zł- kaa 20 zł- gonia13 100 zł- leyla Quote
Recommended Posts