Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agat21 napisał(a):
oj, to przykro..
czyli jak Płotuś stoi z finansami bez wpłat majki? damy radę?

ogólnie jestemy na plusie dzieki wpłacie anonimowej osoby.
jednak my mamy deklaracji na 290 zł (bez wpłaty majki50), takze szybko nam zniknie ten plus

dosżło 20 zł- kaa

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecane ogłoszenia dla Płotusia, meile podawałam na siebie żeby móc wszystko odrazu aktywować, w razie czego ewentualne pytania o niego będe wklejać na watek i przekierowywać. ;)

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko

Ogłoszenie nr 2060 - Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - Wielorasowe

Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania, Gdańsk - Gdynia - Sopot, Społeczność, zwierzaki, kujawsko-pomorskie

Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - Brodnica - Zwierzęta

Ogłoszenia Kupię Sprzedam

Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto

Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania Psy Szczeniaki Kundelki Bydgoszcz Kujawsko-pomorskie - Petsy

Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania w portalu 24polska.pl

Płotek jest młodym, ok. 5letnim ślicznym / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.

Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse

Płotek – niezmierzone pokłady miłości, łagodności i oddania :: (S004349) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Płotek pokłady miłości, łagodności . / Psy > Pozostałe - Brodnica

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Nie dość, że morderca, to jeszcze wciąga w swe kryminalistyczne życie Ibiska:mad:

Płotas chce do domu- komu wyłapywacza mysz??:lol:

Płotas został bossem:diabloti:. No ładnie...

Ja mam już "brygadę wyłapywaczy" - ogródek mam już skopany na zimę:crazyeye:

Posted

Czy Płotek może mieszkać w mieszkaniu/bloku? Z zachowaniem czystości chyba nie byłoby problemu? A mogłabyś Aniu wziąć Płotka na chwilę do domu zobaczyć jak się będzie zachowywał?

Posted

Przepraszam- wczoraj miałam napisac co i jak, ale miałam adopcje a potem ledwo żywa poszłam szybko spać.:oops:

Płotus w domu czuł sie onieśmielony, pochodził pomału, obwąchał-potem wlazł za fotel i tak sobie siedział;) Zawołany podszedł na głaski.
Ciężko dac gwarancję po godzinie przebywania psa w domu,że będzie ok...ale w przypadku Płotka nie widze żadnych przeciwskazań aby nie mógł mieszkac w domu. To grzeczny, spokojny, karny pies.

Posted

...są posrani, moja sąsiadka zawołała straż wiejską na mnie ,bo mam 4 psy,stara lampucera a w kościele plackiem leży. Powiedzieli jej ,że mogę mieć 5 ale 6 już nie, wtedy wkroczą:mad:nazwali mnie debilem i poczuli się biedactwa bezradni:angryy:
Dzis zrobię przelew ..

Posted

Płotuś miewa się bardzo dobrze, wesoły-zaczepia do zabawy Ibisa, zna juz teren i jest jego obrońcą:razz: Potrafi sie zjeżyć i zaszczekać:evil_lol:
Niestety ani jednego zapytania o domek....to pies ideał, nie wiedza ludzie co tracą!!!

Rozliczenie:
-hotel wrzesień -350 zł (było bez karmy)