Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia takie dodatkowe wpłaty to ja sobie pisze tylko przy wpłatach znaczy w rozliczeniu:lol:

a osobno jeszcze sobie notuje, kto wpłaca swoją miesieczną dole, czyli na dzień dzisiejszy wygląda to tak

osoby deklarujace miesieczne kwoty
od czerwca
Magdalena-15 zł-obecnie 30 zł
kaa- 20 zł- obecnie 40 zł
agat21-10 zł- obecnie 20 zł
anett- 25 zł- obecnie 50 zł
Lu_Gosiak- 10 zł- obecnie 10 zł
ketunia- 50 zł- obecnie- 50 zł
Leyla- 100 zł- obecnie 200 zł
majka50- 10 zł- obecnie 10 zł
mtf zalesie (przez pół roku)-50 zł- obecnie 100 zł
Gonia13- 10 zl- obecnie 30 zł

przy tobie jest napisane, że deklarujesz 10 zł, a wpłaciłaś już 30 czyli za 3 miesiące czerwiec, lipiec i sierpień:p
a dodatkowe wpłaty wpisuje tylko w rozliczeniu. Przy takiej rozpisce widze, kto ładnie wpłaca a kto nie:mad::lol:

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudne wieści:happy1: bałam się, żeby Płotek nie oberwał od Ibiska jak to taka sierotka:oops: jak dobrze, że chłopaki się zgadzają!!
Super Aniu relacje i zdjęcia, dziękujemy!
A Płotuś taki kochany, grzeczny, przytulak:loveu::loveu: aż serce się ściska!!

Posted

Nie będę już wypisywac jaki to cudowny pies:diabloti:...Lepiej do rzeczy: ranka juz sie ładnie goi, na spacery wychodzimy już z uśmiechem na mordce, nawet sobie Płotek bryka:p, wspaniale zachowuje czystość.
Niestety u nas codzienie burze i bidula ma troche stresów. Boi sie aparatu, bo jak lampa błyska , to sobie kojarzy z burzą....dlatego zdjęcia kiepskie.

Tłumaczymy,ze nie ma sie co bac aparatu;)

I łapeczka:loveu:

I brykamy:p

Posted

pogoda straszna, w Legnicy dachy pozrywało taka nawałnica przeszła! Biedne psiaki, te w domu boją się burz a te w schroniskach jeszcze deszcz zalewa:shake:
Dobrze ze Płotek z Ibiskiem pod taką opieką:cool3:

Posted

Pianka napisał(a):
Gonia takie dodatkowe wpłaty to ja sobie pisze tylko przy wpłatach znaczy w rozliczeniu:lol:

a osobno jeszcze sobie notuje, kto wpłaca swoją miesieczną dole, czyli na dzień dzisiejszy wygląda to tak

osoby deklarujace miesieczne kwoty
od czerwca
Magdalena-15 zł-obecnie 30 zł
kaa- 20 zł- obecnie 40 zł
agat21-10 zł- obecnie 20 zł
anett- 25 zł- obecnie 50 zł
Lu_Gosiak- 10 zł- obecnie 10 zł
ketunia- 50 zł- obecnie- 50 zł
Leyla- 100 zł- obecnie 200 zł
majka50- 10 zł- obecnie 10 zł
mtf zalesie (przez pół roku)-50 zł- obecnie 100 zł
Gonia13- 10 zl- obecnie 30 zł

przy tobie jest napisane, że deklarujesz 10 zł, a wpłaciłaś już 30 czyli za 3 miesiące czerwiec, lipiec i sierpień:p
a dodatkowe wpłaty wpisuje tylko w rozliczeniu. Przy takiej rozpisce widze, kto ładnie wpłaca a kto nie:mad::lol:

Ja ma dług?? przecież miesiąc temu wpłacałam ,to teraz następne 100 wg mnie:crazyeye:

Posted

Leyla napisał(a):
Ja ma dług?? przecież miesiąc temu wpłacałam ,to teraz następne 100 wg mnie:crazyeye:

czemu dług?
jest napisane, że wpłaciłaś juz 200 zł czyli za czerwiec i lipiec. A sierpien się jeszcze nawet nie zaczął.

Posted

Płotuś rano i wieczorem- w porze śniadania i kolacji biega bez smyczy:cool3: Trzyma się blisko bo jedzonko czeka;) Ibis w tym czasie jest na długiej lince, bo we dwójkę to by mi się dali zaraz na zwiedzanie okolicy:mad:
Płotek bardzo sie trzyma Ibiska- fajnie sie bawią, Płotkowi pychol sie smieje wtedy:p
Może uda się zrobic zdjęcia takiej zabawie.

Płotus mógłby trafic do domu gdzie byłby jakis inny psiak- łagodny- bo widac ,że bardzo lubi towarzystwo innych psiaków.
Rewelacyjnie zachowuje czystość!
W ogóle jest grzeczny i kochany i wspaniały i cudowny:loveu:

Jak z jego ogłoszeniami wyglada sprawa?

Posted

Pianka napisał(a):
czemu dług?
jest napisane, że wpłaciłaś juz 200 zł czyli za czerwiec i lipiec. A sierpien się jeszcze nawet nie zaczął.

ufff ,źle zrozumiałam;) sorry:oops:

Posted

mtf zalesie napisał(a):
plotek trafil do hoteliku w lipcu /?/- ja liczylam ze czerwcowa rata jest za pobyt lipcowy ,w lipcowa za sierpien.czy sie myle- ale do polowy czerwca byl chyba w schronisku

przeciez pisałam kilka razy, że transport jest platny i wpłaty czerwcowe ida na zapłacenie transportu, wpłaty lipcowe juz na hotel:razz:

Posted

[quote name='anett']Pianka możesz wrzucić link do allegro Płotka to tekst trochę ściągnę:oops: i kilka ogłoszeń Płoteczkowych:loveu::loveu: zrobię;)
na allegro to sama poezja

trzeba by inny napisac tekst:oops:

a allegro sie skończyło wczoraj
STRACIŁ WSZYSTKO! BITY GRYZIONY PŁOTEK. POMÓŻ! (689015945) - Aukcje internetowe Allegro

inna wersja tekstu
STRACIŁ WSZYSTKO! BITY, NIECHCANY PŁOTEK. POMÓ! (676394446) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Trzeba zrobic Płotkowi dobre allegro- wypisac jego zalety, bo to pies rodzinny, łagodny i spokojny:loveu:. Napisac ze jest gotowy do adopcji, ze przebywa w hotelu, jest czysty, zaszczepiony itp.
Tekst w tej chwili jest tez zbyt długi.
Postaram się zrobic dzis mu jakies fotki , które można by wykorzystać do ogłoszeń.;)