Leyla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jak miło Płotka zobaczyć:p:p Rana go jeszcze boli?? Quote
Pianka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 " część to ja Płotek słyszałem że dogomaniacy mają bardzo wielka siłe. Bardzo was prosze pomóżcie mnie i mojemu przyjacielowi Ibiskowi" leyla- nie boli go rana, boli go serce z tęsknoty za domem, człowiekiem...... Quote
anett Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Pianka napisał(a): http://i32.photobucket.com/albums/d16/yetka/schronisko/x14.jpg boli go serce z tęsknoty za domem, człowiekiem...... :-(:-( niech już w końcu ktoś pokocha Płotka na zawsze!!!!! super, że Ibisek też może jechać do Ani - taki piękny psiak, teraz dopiero znalazłam jego wątek; od szczeniaka w schronisku:-( Quote
agat21 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Jak to dobrze, że psiaki się dogadały :multi: Nawet fajnie razem wyglądają :loveu: Quote
Ewelina.w38 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Oferowałam sie z bazarkiem dla Płotka ale może Ibiskowi kaska jest bardziej potrzebna, np. na hotelik? Jeśli tak to mogę od już zrobić. Quote
Pianka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):Oferowałam sie z bazarkiem dla Płotka ale może Ibiskowi kaska jest bardziej potrzebna, np. na hotelik? Jeśli tak to mogę od już zrobić. no Ibisek ma braki fnansowe wsparcie sie przyda;) dziękuje bardzo:loveu: doszło 20 zł- kaa Quote
Ewelina.w38 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ok. juz się biorę za robienie bazarku. Ponieważ Ibisek miałby iść w parze z Płotkiem pozwole sobie na ogłaszanie swojego bazarku również na tym wątku, ok? Quote
Pianka Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 doszło 10 zł od Gonia13 Gonia ty sie nie pomyliłaś?:eviltong: to dodatkowa wplata czy liczyć ja jako twoja dole sierpniową? pytam, bo nie wiem jak sobie mam to zaznaczyć. eh to juz jutro trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło ok. i teraz tak, Ibis też pojedzie, wsadzimy ich razem do bagażnika, jakby się spieły ze soba to Ibis wróci a Płotek pojedzie dalej. Jeśli szczęśliwie Płotek dotrze razem z Ibisem to płacimy za oba psy 500 zł (lub bez karmy 650 zł) Ale rachunki będa osobno prowadzone, żeby juz nie mieszać;) Quote
maarit Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Pianka poprzednio było 20 zł (lipiec 10 zł+10zł na paliwo). a teraz na sierpień 10 zł. Zresztą mogłam się pomotać...:evil_lol: A jak jemu tyle nie potrzeba to napewno jakąś "dziurę budżetową" pomoże choć w części załatać;) może Ibisowi... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Płotuś dojechał!! On jest cudny- taki nieśmiały i grzeczny. Podaje łapkę:loveu: Na razie jest wystraszony, ale bedzie ok. Z pewnoscią musi schudnąć:mad: Zdjęcia n szybko- jutro załozymy ładna obroże- dzis juz zbyt wiele wrażeń- Płotus na koniec schował się w budzie;) Quote
Pianka Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Płotusia:loveu: Wiedziałam, że ci sie spodoba:loveu: to takie słoneczko kochane:loveu: jeszcze kiedyś Płotek musiał jeździć na sedalinie, a dzisiaj, jak grzecznie siedział, nic nie trzeba było mu dawać:loveu: no i widze, ze jednak ta buda spokojnie starczy dla obu psów dałam pati od razu 150 zl za transport na trasie Raszyn- Brodnica jeszcze Nikus obliczy ile trzeba mu zwrócic na trasie Ruda Śląska- Raszyn Quote
Nikus Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Pianka napisał(a):Płotusia:loveu: Wiedziałam, że ci sie spodoba:loveu: to takie słoneczko kochane:loveu: jeszcze kiedyś Płotek musiał jeździć na sedalinie, a dzisiaj, jak grzecznie siedział, nic nie trzeba było mu dawać:loveu: no i widze, ze jednak ta buda spokojnie starczy dla obu psów dałam pati od razu 150 zl za transport na trasie Raszyn- Brodnica jeszcze Nikus obliczy ile trzeba mu zwrócic na trasie Ruda Śląska- Raszyn Jutro policzymy..dziś troszkę mam dość:evil_lol:...ale to nie najważniejsze jest..Ważne,że jest już tam bezpieczny...:lol:..obaj spali jak susły całą drogę..:lol::lol: Quote
Brysio Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a to szczęsciarz;) fajowe zdjęcia;) faktycznie grubasek z niego;) Quote
Ewelina.w38 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wszystkim, którzy kibicują Płotkowi oraz jego kumplowi Ibiskowi, zapraszam na bazarek z etui na okulary i komórki. Pieniądze przeznaczone będą na hotelik Ibiska. http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-z-etui-na-ibiska-do-ok-29-07-a-142225/#post12640341 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Kochani bierzcie Płoteczka-to istne cudo jest, ma tak wspaniały charakter!!!:loveu: łagodny, spokojny, grzeczny, cichy. Uwielbia mizianko i przytulaki, ale ie jest natrętny. Dobrze chodzi na smyczy. Czysty- załatwia się poza boksem. Idealny do domu z dziecmi, do bloku. Ogłaszajcie o ile się da- to pies bez wad!.....no troche przy gruby:evil_lol: Miały byc ładne foty:mad:, a przyszła wichura i ciemno się zrobiło i Płotus zaczał panikowac i schował się do budy. Quote
Pianka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 jaka śliczna obróżka:loveu: Płotunia kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: taki bez wad to nie jest:eviltong: zjada koty, króliki, myszy itp. itd.:diabloti: doszło 50 zł od mtf zalesie Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 eee ja tam tez myszy nie lubię:diabloti: przy tylu zaletach , wad nie widać;)... i ta jego łapeczka:loveu: Quote
agat21 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jaki przygruby, jaki przygruby? Chłopak jest po prostu mocnej postury i tyle. Nie żaden ułomek.. ;) Quote
Brysio Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 agat21 napisał(a):Jaki przygruby, jaki przygruby? Chłopak jest po prostu mocnej postury i tyle. Nie żaden ułomek.. ;) hehhe:eviltong: ja tez sobie tak tlumacze jesli chodzi o moją Psotkę:eviltong: Quote
Pianka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 wysyłam 150 zł do Nikusia za transport czyli zamkneliśmy się z transportem w 300 zł czyli całą deklarowaną kwotą lipcową;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Płotek juz bardziej się ośmiela na spacerach. Za Ibisem chodzi jak cień ;) Do kojca ładnie wraca - czuje sie tam bezpieczny. Dostaje karme na odchudzanie:eviltong: Quote
maarit Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Dostaje karme na odchudzanie:eviltong: Jak ta karma będzie mu pomagać to może i ja spróbuję:cool3::diabloti: Pianka czyli ja mam opłacone czerwiec, lipiec i sierpień+ 10zł na paliwo- bo za chiny sie nie mogę już połapać w tych moich wpłatach:hmmmm: Muszę zacząć sobie notować. Jakbym coś zawaliła to grzmijcie !!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts