Monika z Katowic Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Płotuś! Buziaczki ogromne! :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 U Płotka po staremu. Duzo biega , zwiedza sobie wszystkie zakamarki i krzaczki. Grzeczny i kochany:p Niestety zero zapytań adopcyjnych... Wyślę go pewnej Pani...ona szuka mniejszego psiaka, ale może akurat.. Quote
Pianka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Wpłaty ostatnie 30 zł- Monika z Katowic 10 zł-agat21 100 zł- leyla 15 zł- Magdalena Mamy małego plusa finansowego dzięki tej karmie i zniżce w hotelu:eviltong: co myślicie w takim razie o wystawieniu wyróżnionego allegro za tą nadwyżke? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jestem jak najbardziej za! Niech ludzie zobacza Płotaska! Quote
Monika z Katowic Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tak - allegro dla PŁOTASKA! Czas do domu piesku!:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Oj przydałby się domek dla Płotaska- widac,że czuje się u mnie dobrze, ale wiem,że zasługuje na swoje własne miejsce. Ma rozbrajające spojrzenie:) Ostatnio udało mi sie go odwołac gdy zobaczył kota!!! Faktem jest,ze kot siedział w bez ruchu heh , ale to zawsze jakis sukces:) Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Płotas nie lubi kotów? No to prawdziwy pies! Mój czworonóg Fredzio, będąc ostatnio na podwórku, NADEPNĄŁ NA KOTA CZAJĄCEGO SIĘ W TRAWIE. Fredzio kota nie zauważył, a ślepy nie jest... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Płotas to tak w ogóle powinien się nazywać Kopacz:) Ostatnio dostał amoku kopania wszedzie gdzie się da:) Kochany słodziak z niego! Gdzies tam jestem:) Quote
Monika z Katowic Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zdjęcia artystyczne! Płotek jest superrrr! Quote
Leyla Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Płotuś domku jeszcze nie ma, ale na szczęście jest szczęsliwy i wesoły :)) DZIĘKI Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jakoś ostatnio trudno o adopcję... PŁOTEK! Może w nowym roku będzie lepiej? Dzięki Bogu, że jesteś właśnie u Ani. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Za hotel w listopadzie za Płotasa - 250zł. Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ale masz tanio w listopadzie, PŁOTECZKU! :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mam zapytanie o Płotasa...domek koło bydgoszczy, ma biegac cały czas po ogrodzie , a na noc ma kojec i ciepła bude. Mieszka tam tez sunia basseta...na podwórku był psiak ze schroniska ale odszedł na nowotwór...bardzo podobny do Płotka. Pani bardzo miło sie o psiaku wypowiada. Mam podesłac więcej fotek. Oby się udało!! Quote
Monika z Katowic Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Oby się PŁOTASOWI udałoooooooooo! :) Quote
kaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Aniu jeszcze ich o ogrodzenie dopytaj , co by się Płotek sam od nich nie wyprowadził 1.80 m. to dla niego żaden problem.:shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ogrodzeni jest solidne. U mnie Płotas nie przejawia żadnych skłonnosci do ucieczek, raczej do kopania:) No nic...najpierw niech się zdecyduja na niego....wysłałam fotki i czekam. Quote
kasienka001 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 i Płotka znalazłam :) bo linki na stronie hoteliku nie działają (wiem to nowe dogo) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Nooo -muszę od nowa powstawiac, a jakos nie mam siły sie zabrac za to....tylko nam roboty z tym nowym dogo porobili... Quote
Pianka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Ja bym widziała bardziej Płotka w domu, nie w budzie. On taki przylepka jest. Jakby miał mieszkać w budzie to ktoś musiałby z nim często przebywać. Uciekac nie powinien, już po powrocie z adopcji nie uciekał. raz tylko mu sie zdarzyło [przeskoczyć, jak poszłam do sklepu i go nie zabrałam. Biedny Płotek stwierdzil, że nie może być tak, że go zostawiam i sobie ide:lol: Ania a czy my nie mieliśmy szczepić Płotasa w listopadzie na wściekliznę? Jakoś mi się przypomina nasza jedna rozmowa w której było mówione że ma aktualne do 17 listopada. takie wpłaty mam 50 zł- ketunia 25 zł- anett 15 zl- Magdalena 30 zł- Monika z Katowic Ludki gdybym kogoś kiedyś nie wpisała to krzyczcie, przez przypadek oglądając konto znalazłam wpłatę Lu_Gosiak z 5 listopada której nie wpisałam:oops: Nie wiem jak to sie stało:oops: W 1 poście jest lista deklarujacych i kto ile wpłacił. Jesli ktoś dokładał sie do transportu to liczymy deklaracje od czerwca, jesli nie to od lipca. Od lipca do listopada każdy musialby mieć 5 wpłat (od czerwca 6). Nie liczymy jeszcze grudnia bo się nie skończył;) Jakby się coś nie zgadzało to piszcie skopiuje tą liste dla ułatwienia osoby deklarujace miesieczne kwoty od czerwca lub lipca (czerwiec wpłaty na transport, a od lipca juz na hotel) Magdalena-15 zł-obecnie 105 zł kaa- 20 zł- obecnie 120 zł agat21-10 zł- obecnie 50 zł anett- 25 zł- obecnie 150 zł Lu_Gosiak- 10 zł- obecnie 50 zł ketunia- 50 zł- obecnie- 300 zł Leyla- 100 zł- obecnie 600 zł majka50- 10 zł- obecnie 20 zł- majka wypisała sie z deklaracji mtf zalesie (przez pół roku)-50 zł- obecnie 200 zł Gonia13- 10 zl- obecnie 60 zł od października Monika z Katowic- 30 zł- obecnie 95 zł kwota deklarowana to 280 zł przez pół roku- 330 zł Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dom i tak ucichł.....ehhh:( Muszę zobaczyc rzeczywiście w ksiązeczkę...mam remont mieszkania i wszystko w kartonach poupychane. Ale nie ma problemu i tak z Ibsem w tym tyg do weta , to pojada razem:) Quote
Monika z Katowic Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Płoteczku kochany! Gdzie ten domek? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Kasienka001 była dziś u nas z rodziną...z małych chłopczykiem, z którego zrobilismy testera do psów hehe:) Płotus ładnie sie spisał-był wystraszony, ale dał się pogłaskac i przytulic. Podawał łapeczkę:) Quote
Recommended Posts