Ania+Milva i Ulver Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Płotek dostał tablety na odrobaczenie- Ibisek musiał dostac , wiec on też bo razem siedzą. Pratel: - 10 zł Płotek kopie we wszystkich kretowiskach:cool1: Potem taki umazany czarny przylatuje na głaski i sie cieszy:lol: To fantastyczny psiak- uwielbiam go!! Mógłby się odezwac jakiś mądry domek... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Chciałam porobic jakies zdjęcia do ogłoszeń...ale z nim ciężko bardzo...napstrykane chyba z 50, a wybrałam tylko pare...i tak kiepskie:cool1: Dawaj juz ten smakołyk:evil_lol: Co tam masz... Daj jeszcze;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Siad Trochę jestem niecierpliwy;) Siad -zostań:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wpłynęło + 10 zł od Pianki za odrobaczenie. Dzięki:p Jesteśmy na 0;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Zrobiłam Płotusiowi allegro zwykłe też...im więcej tym lepiej;) Idealny, spokojny pies dla całej rodziny. Płotek (715787678) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Pianka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Płotek ma allegro przeciez, cały czas mu robie. usuń twoje, bo nam potem obu ktoś usunie. Nie moga byc dwa takie same. hmm a czemu u Płotka sie zrobiło tak pusto:mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ok usunę...choć myślałam,że tylko cegiełkowe usuwają...z prywatnymi jeszcze mi sie nie przydazyło:cool1: Ale faktem jest,że ciotki nam się gdzies tu zapodziały...bo nam moderator wątek zamknie:evil_lol: Quote
Pianka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Ale faktem jest,że ciotki nam się gdzies tu zapodziały...bo nam moderator wątek zamknie:evil_lol: haha śmiesze:mad: allegra usuwają, ostatnio osunęli allegro Brysio na którym miała naszego Lotka, tylko dlatego, że miała napisane, że przed licytacją trzeba sie skontaktować:roll: wystarczy, że ktoś złośliwy zgłosi allegro:shake: Quote
anett Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ciotki się pewnie gdzieś plażują:roll: A jak tam odzew z ogłoszeń? żadnych telefonów o Płotkowy ideał:loveu:? Quote
agat21 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 no trochę się urlopowało... :oops: czasem trzeba Płotuś wygląda coraz piękniej :loveu: Quote
Pianka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 doszło 50 zł- ketunia 10 zł- Gonia13 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No o Płotasa nikt nie pyta...ale w koncu znajdzie sie ktos kto i jego pokocha. Jak dla mnie to moze sobie siedzieć u nas i czekać:eviltong: Ja jest pora jedzenia to łazi na dwóch tylnych łapkach -tak prosi- przeciez jest mocno wygłodzony:evil_lol: Cos nam to odchudzanie słabo idzie:lol: Dzis porwał cała paczkę smakołyków-ale na komendę zostaw pohamował się i dał sobie zabrać:p Quote
kaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Płotuś pokaż swoją piękną mordkę Na pewno znajdzie swojego ludzia, tylko pewnie w swoim czasie. Cieszę się że ma taką super opiekę. :lol:, Płotek też pewnie nie narzeka, że musi czekać. Quote
Gosiapk Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Rany! Płotek już trzeci rok na dogo :placz: Quote
anett Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Gosiapk napisał(a):Rany! Płotek już trzeci rok na dogo :placz: ale teraz już bezpieczny i szczęśliwy u Ani:lol::lol: znajdziemy mu super domek! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Rozliczenie: -250zł hotel sierpień Quote
agat21 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kochana mądra mordka! :multi: Coraz posłuszniejsza dzięki Ani :loveu: Zostawić całą paczkę smakołyków? To bohaterstwo prawdziwe! :lol: Quote
Basia i Barni Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Pianka nie tęsknisz za Płotusiem ? Ktoś dzwonił? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Doszła wpłata za hotel Płotka +250zł:p ------------------- Płotus zadomowił sie juz na całego- szczeka na inne psy, biega wszedzie i zagląda, rozkopuje teren;) Potencjalny ewentualny dom z ogrodem trzeba uprzedzic o kopaniu:cool1: Czasem Płotek wkurza się na Ibisa w boksie i sie jeży i burczą na siebie. Quote
anett Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ślicznie Płotek wygląda:loveu: taki uśmiechnięty pychol:loveu: hmm ale nad linią to trzeba jeszcze popracować:lol: Quote
Pianka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 doszło 10 zł-Lu_Gosiak 10 zl- agat 21 majka50 napisała mi, ze nie będzie już wpłacać na Płotka. przypomnę, ze od września płacimy za karme Quote
anett Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Pianka napisał(a): majka50 napisała mi, ze nie będzie już wpłacać na Płotka. przypomnę, ze od września płacimy za karme niech żyje odpowiedzialność i przyzwoitość:cool2: po raz kolejny pogratulować majeczko:klacz::grab: Czy można wysłać karmę do Ani? bez karmy płacimy 400zł, tak? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Byłoby 400 gdyby siedział sam, w zwiazku z tym ze siedzi z Ibiskiem i nie ma super swobody;) to jak bez karmy to 350. to samo sie tyczy ibisa. Spytajcie ile by kosztowało przesłanie karmy, bo mimo wszystko moze byc bardziej opłacalne niz dopłata w hotelu. Quote
kaa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witaj Płotuś, moje pieniążki przekazane,;) po niedzieli dostaniesz w prezęcie ogłoszenia :razz: Quote
agat21 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 oj, to przykro.. czyli jak Płotuś stoi z finansami bez wpłat majki? damy radę? Quote
Recommended Posts