_Dunaj_ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Cały czas trzmam kciuki za suńkę i nie tylko, za Was też, bo musicie temu wszystkiemu sprostać Quote
Maryna Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Podpisuję się.Nieustająco trzymam kciuki Quote
zmiloscidopsow Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 U nas już dużo, dużo lepiej... Quote
_Dunaj_ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 To bardzo, bardzo dobrze, cały czas trzymam kciuki Quote
Blancia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 I niech tak już będzie. Kciuki nadal mocno zaciśnięte. Quote
zmiloscidopsow Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Już wszystko ok. Dostaje leki, kroplówki no i zdjęcie szwów za tydzień. Poza tym ok. Quote
_Dunaj_ Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 To świetnie, ciesze sie. Przyznam, że wiadomość o suni bardzo mnie zasmuciła i choć włąsciwie się nie znamy, tyle co można na forum wyczytac, ale poczułam tak jakby to mój pies lub kogoś bliskiego zachorował. Pozdrawiam całe ludzio-psie stadko Quote
Maryna Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Cudne wiadomości!!Mam nadzieję,że Lucki też dobrze??:-)) Quote
zmiloscidopsow Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Lucky też ma się super. Łapa już prawie w 100% ok. W sobotę będziemy już rezygnować z opatrunku. Teraz zajmujemy się sierścią, doprowadzamy go do ładu. Może umówimy się z Anią od Szanty na spacer w następnym tygodniu to się Lucky wybiega i wybawi za ten cały czas. No i w końcu jakieś zdjęcia będą. Lucky dzielnie czeka na swój domek. Quote
_Dunaj_ Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Bo Lucki to bardzo dzielny pies:lol: Quote
nika28 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 zmiloscidopsow napisał(a): Lucky dzielnie czeka na swój domek. Jeśli ogłoszenia będą potrzebne, to pomogę :) Cieszę się bardzo że łapka się goi :) Quote
_Dunaj_ Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Dzień dobry słonecznie witam i nowe wieści pytam Quote
Maryna Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Piękny dzień,dobry na spacerki i focenie:-)) Quote
Magolek Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jak tam samopoczucie Rioszki i Luckiego? Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę. :) Dzień jest rzeczywiście piękny, cudna złota jesień. Quote
zmiloscidopsow Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Szkoda, że lato takie piękne nie było. Szkoliłam w weekendy i nie pamiętam aby w jakiś weekend nie padało, a teraz przyszła jesień i słońce świeci tak, że aż oczy bolą. Przyznaje się, że cieszy mnie to bardzooo. W zeszłym roku kilka najgorszym (czyt.najchłodniejszych) miesięcy spędziłam we Włoszech (mieszkałam tam troszkęęę) i nie ukrywam, że tam chodziłam w krótkim rękawku w środku zimy i jak wróciłam do Polski to po prostu wpadłam w depresyjny nastrój. Moim marzeniem jest tam wrócić, no ale cóż.... wygrana w totka by się przydała :). Wracając do tematu, u Luckiego super. Mam nadzieję, że w poniedziałek pogoda dopisze i porobię jakieś zdjęcia. Quote
_Dunaj_ Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 W poniedziałek ma byc ładnie, a lato piekne tej jesieni Quote
tu_ania_tu Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 a ja niedawno z Italii wróciłam i niezmiernie się cieszę, ze dzięki takiemu pięknemu latu tej jesieni az takiego szoku termicznego nie przezyłam i w nastrój depresyjny nie wpadałam..... Czas chłopaka ogłaszać. Magda czy coś w tym ogłoszeniu trzeba zmienić http://allegro.pl/dogi-adopcje-dog-niemiecki-lucky-i1839202860.html ? @nika28 porobisz mu ogłoszenia jak Magda foty nowe będzie miała? Quote
nika28 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='tu_ania_tu'] @nika28 porobisz mu ogłoszenia jak Magda foty nowe będzie miała?[/QUOTE] Jasne, jak będą nowe zdjęcia, to ruszam z ogłoszeniami :) A tekst ? Dawać ten ? : Lucky ma 3 lata, jest psem rodowodowym. Był trzymany na łańcuchu, bez budy, bez żadnej możliwości schronienia się, został odebrany przez organizację pro zwierzęcą i przekazany Stowarzyszeniu. Lucky był chudziutki, wszędzie miał odgniecenia i narośle, miał problemy z chodzeniem, tylne łapy odmawiały mu posłuszeństwa, miał zapalenie uszu i spojówek. Lucky mieszka obecnie we wspaniałym domu tymczasowym, który obserwuje jego zachowanie i czuwa nad leczeniem. Chłopak już znacznie przytył, został odrobaczony, zaszczepiony, wykastrowany, oczy i uszy są już wyleczone, usunięta została większość narośli, Lucky został również prześwietlony w kierunku dysplazji. Przyczyną problemów z chodzeniem również była wielka narośl na łapie oraz brak ruchu. Łapka goi się, chłopak dostaje jeszcze antybiotyki i w szybkim tempie wraca do formy :) Lucky okazał się rewelacyjnym, rodzinnym psiakiem, bardzo pozytywnie nastawionym do wszystkich i wszystkiego, w domu jest bardzo grzeczny, bez problemu zostaje sam, dogaduje się z innymi psami, lubi dzieci. Nie wiemy tylko jak zareaguje na koty. Telefon: 609-616-736 Quote
tu_ania_tu Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 no własnie chciałabym by Magda sie wypowiedziała, czy coś dodać czy może ująć. Quote
tu_ania_tu Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Lucky zaprasza do swojego marketu http://www.dogomania.pl/threads/215489-33-fanty-dla-doga-Luckiego.-Paski-filmy-świeczniki.-Stow.DogiAdopcje-do-13.10-g-21?p=17736738#post17736738 Quote
zmiloscidopsow Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Z ogłoszeniem wszystko ok. Jutro zrobię zdjęcia i wrzucę. Nie wiem jednak czy jakieś takie super będą, ale no cóż... czuję presję, więc się postaram :). Quote
Recommended Posts