agaciaaa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wow, Kamcio biega za patykiem!!! :multi: :lol: http://images49.fotosik.pl/44/d010e3267c458b3amed.jpg śliczny :loveu: Quote
*zaba* Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ufff i po tej diabelskiej nocy!! Kaczyslaw troche szczekal,biegal od okien do drzwi,ale tuz przed sama polnoca zrobilismy gosno muzyke,ktora zagluszyla wybuchy,zaluzje opuszczone na oknach,wiec blyskow widac nie bylo i jakos przetrwalismy. Biedne te schroniskowe,im nie mial kto pomoc :shake: Raz jeszcze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK!! Quote
Rudzia-Bianca Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Hej Zabciu , też się cieszę że już mamy spokój na rok z fajerwerkami, chociaz najbardziej tchórzliwy na świecie pies Biana nic sobie z nich nie robi . Pozdrowienia dla Kamczysława:loveu: Quote
zurdo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ać Kamczysław, jakiś Ty odważny... I za sporta się wziąłeś... Brawo, brawo! Paczcie, to mój chłopak :) Samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku dla całej rodziny, a Pańci spóźnione STO LAT! Dwudziestka... Ehhh piękny wiek :D Pozdrawiamy M&T Quote
Od-Nowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 no co tu taka cisza? jak noworoczne postanowienia?:cool3: Quote
*zaba* Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :loveu: Pieknie dziekujemy za zyczenia :loveu: Kamel biegajacy za patykiem to rzadkosc jak szostka w totka :evil_lol: Cisza,bo jakos w innej galerii nabawilam sie kompleksow... :razz: A co postanowien noworocznych,to ...brak.Juz nie robie,bo i tak nigdy nic mi z tego nie wychodzilo :razz: Quote
Od-Nowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jakich kompleksów??!! :razz: Kamel ma za to urodę lwa salonowego i wcale biegać nie musi :lol: proszę przestać się zakompleksiać i Kamcia kochać jakim jest :calus: Quote
*zaba* Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Rowniez witamy :p Dyc ja tego kloca kocham!!! Co ja poradze,ze jego ulubionym sportem jest lezenie do gory kolami..:razz: Ale dzis bylismy na spacerku ze .... skarpetka :oops:,no i troche pobiegal.Jak na Kamcia mozliwosci,to te 15 min to juz wyczyn,ze hoho!:crazyeye: Zdjecia robilam,co by nie bylo,ze bajki opowiadam. No, tylko fotosik cos sie obrazil :mad: Moze pozniej sie uda... Quote
*zaba* Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Moze tym razem sie uda... No rzuc wreszcie! Pobiegl tak szybko,ze tylko hamowanie zlapalam :evil_lol: Mam,mam!Moja! Moja skarpetka,to musi mna pachniec... Oddaj!!!!!! Quote
modliszka84 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 A jam taki sposób na bieganie Sońki: idziemy do parku czy gdzieś tam na pola, TZ bierze psa pod pachę i idzie jakieś 500 czy więcej metrów, ja stoję w miejscu, potem puszcza psa i pies leci do mnie ile sił w nogach :evil_lol: Ewentualnie odchodzi z nią dalej, ja się chowam np gdzieś za drzewo, a Sonia biega wszędzie i mnie szuka. A jaka jest radość jak znajdzie :cool3: Quote
*zaba* Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 C.D. Kto tam idzie? Zagapilem sie a skarpetka poszybowala,ale znalazlem Znudzilo mi sie,ide sobie.. Zartowalem! Poczekaj juz biegne do ciebie!! No i to koniec na dzis :eviltong: Quote
*zaba* Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 modliszka84 napisał(a):A jam taki sposób na bieganie Sońki: idziemy do parku czy gdzieś tam na pola, TZ bierze psa pod pachę i idzie jakieś 500 czy więcej metrów, ja stoję w miejscu, potem puszcza psa i pies leci do mnie ile sił w nogach :evil_lol: Ewentualnie odchodzi z nią dalej, ja się chowam np gdzieś za drzewo, a Sonia biega wszędzie i mnie szuka. A jaka jest radość jak znajdzie :cool3: No tak,tylko ja sama z Kaciem chodze :-( Chociaz tez czasem sie mu chowam.Kiedys go podgladalam,biegal,szukal i nie mogl mnie znalezc.Zastanawialam sie co zrobi,a on kochany wrocil i usiadl tam gdzie byl,kiedy mu zniknelam i czekal. A moze jakies nowe fotki Sonieczki??? :razz: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Spacer ze skarpetką :lol: Przynajmniej Kamcio troche pobiegał ;) http://images27.fotosik.pl/309/44ded9418a40b637med.jpg ten jego ogon :loveu: Quote
taxelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://images37.fotosik.pl/45/fadaafb394f83f69med.jpg Ale udana zabawa ze skarpetka :P Quote
Od-Nowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 pomysł z zabawką wypali w stu procentach :multi::multi::multi::multi: to może rób tak jak przy frisbee - zawsze pozostawiaj niedosyt! na następnym baw się z nim trochę ale nie za długo. i zabawkę schowaj gdy jest nią jeszcze bardzo zainteresowany. na następnym spacerze tak samo. po jakimś czasie będzie dostawał świra na punkcie skarpety :diabloti: no i jak on pięknie biega :multi::multi::multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ależ u Was zielono :roll: Spacer z skarpetką to jest to :) Miziaki dla Kamcia :loveu: Quote
*zaba* Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kto mi podpowie czym mam smarowac lapki Kamcia,bo poduszeczki jakies takie szorstkie i popekane sa.Tu sypia sola,maja na tym punkcie fiola,tony soli na drogach i chodnikach.Te popekane poduszeczki to chyba efekt tej soli wlasnie...:angryy: Quote
Korenia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Można wazeliną, ale są też specjalne kremy do psich łapek ;) Quote
Od-Nowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 oj biedne łapska :roll: wiem,że wazelinka daje rade. po spacerze łapy umyć i zasmarować. można zapakować w synkowe skarpetki :cool3: są jakieś wieści w sprawie obróżek? :razz: Quote
*zaba* Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 dziekuje za podpowiedzi,bedziemy smarowac i mam nadzieje,ze lapki beda mialy sie lepiej. o obrozkach pamietam,niestety one byly tylko w jednym sklepie i doopa.W zoologicznym sa,ale po 150 kr.,wiec odpadaja.:razz: Pamietam caly czas i napewno zakupie jak tylko sie pojawia. Quote
Od-Nowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ja sobie radzę z problemem soli inaczej :cool3: mam super śniegowce i chodzę z psami w nieudeptanym śniegu a nie po wydeptanych chodnikach ;) dzięki,że pamiętasz o obróżkach ;) Quote
*zaba* Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Tylko tutaj sol sypia nawet jak nie ma sniegu.Tylko jest zapowiedz temperatury od -1,a tu juz sypia,tak zapobiegawczo,wiec nie ma rady,po soli sie chodzi,jak tylko wyjdzie sie z domu :angryy: Kilka dzisiejszych zdjatek.Oczywiscie spacery sa ze skarpetka :oops: Quote
halgre Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='*zaba*']Kto mi podpowie czym mam smarowac lapki Kamcia,bo poduszeczki jakies takie szorstkie i popekane sa.Tu sypia sola,maja na tym punkcie fiola,tony soli na drogach i chodnikach.Te popekane poduszeczki to chyba efekt tej soli wlasnie...:angryy: Cześć :multi: Ja kupiłam w aptece wazelinę kosmetyczną, bo u nas też chodniki i ulice całe w soli ...:mad: Quote
Recommended Posts