Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa napisał(a):
świetne!!
łza się w oku kręci jaką długą przedreptał drogę.
zyskał nowych przyjaciół, dom, kilogramy i fuuuuutrrrooooo :diabloti:

jak on tam strasznie w kagańcu wygląda!!!!:-o:evil_lol:

Musial byc w kagancu,to na promie do Niemiec bylo.

A tyle zdjec wstawilam i przeszly niezauwazone ???:razz: :razz:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja goladam i komentowalam :D

wiem :loveu:
dlatego zrobilam cytat wyzej wymienionej Nowce,bo o filmiku napisala,a o zdjeciach ciiicho.A tak to slysze,ze malo zdjec...:razz::razz:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
:megagrin: nic nie powiem!! jak mnie tu gonią zamknę się w sobie i nie wyjdę!!

:eviltong::eviltong::eviltong:

czekam na próby obłaskawienia :diabloti:

Nie zamykaj sie,no bo co zrobisz jak nie daj Bog sie zatnie i juz nie wyjdzisz, nigdy :smhair2: ?? :razz: :diabloti:
Ale jakbys sie tak zaciela i tutaj zostala ....,eee to nie takie glupie by bylo..:p

Acha,mialy byc proby oblaskawienia...
No wiec yyyy eeee :PROXY5: ... ALE MASZ LADNE SUCZKI !! :modla: :niewiem: :megagrin:

Posted

obawiam się,że komplementu pewnej Pani z dziś nie przebijesz :diabloti::diabloti::diabloti:

odmłodziła mnie o ponad 10 lat!!
myślała,że przyszła do niej dziewczynka po liceum :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Od-Nowa obawiam się,że komplementu pewnej Pani z dziś nie przebijesz :diabloti::diabloti::diabloti:

odmłodziła mnie o ponad 10 lat!!
myślała,że przyszła do niej dziewczynka po liceum :multi::multi::multi::multi::multi:

No to blado wypadlam przy tej pani :oops:
No nic,mam nadzieje,ze mimo to zajzysz do nas jeszcze :diabloti:

agaciaaa Świetny filmik, pięknie pokazuje przemiane Kamcia :loveu:

Noo,zmienil sie i fizycznie i psychicznie :loveu: :loveu:

Rudzia-Bianca Żabciu świetna historia Kamcia w pigułce ,
żeby tak każdy schroniskowiec mógł się na kanapach wylegiwać - piękny byłby świat .
Miziaki dla słodziaka :loveu:

Masz racje,pieknie by bylo.. ,ale to niestety tylko marzenia :-(
Kamel wymiziany :loveu:

Posted

zurdo napisał(a):
http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/190220098.jpg
widzisz Kamczysław, jak bym na miejscu była u boku twojego mogłabym ci służyć swoim ryjem długim, bo ten twój to wybacz ale jakiś sprasowany jest... ale ty widzę wolisz inne suczki ładne... więc cię tylko chłodno pozdrawiam

Nie wiem dlaczego chlodno mnie pozdrawiasz :razz:. Przeciez to nie moja wina,ze one ladne sa,ale przeciez wiesz,ze TY jestes bliska sercu memu!! Juz nie bede tu przypominal o jakims kudlaczu co jak samochod sie nazywa i podobno ma byc mezem Twoim! Tyle razy Ci pisalem,ze pasowalibysmy do siebie,a Ty nic!! Juz zapomnialas jak pisalas o moich slicznych uszach...??
Ja jednak tej hodowli z ta wysterylizowana panienka nie zalozylem,jakos pomysl sie nie przyjal,wiec...

Posted

*zaba* napisał(a):
No biegal,biegal. Moze truchtal bedzie bardziej odpowiednie,ale na jednym zdjeciu ledwo go zlapalam :)

Szaleje chłopak :evil_lol:

Posted

z komplementami czy bez to nie ważne ;) zawsze chętnie tu zaglądam :p

Dumna jestem z odludka Kamka,że się przemógł i poszedł pobiegać z kolegami czy koleżankami.... co wywołuje fale zazdrości u niektórych :razz:
No cóż... niejedna by chciała takiego kawalera :evil_lol:
Za flacika dziękuję jak zawsze :cool3:

i żeby nie było - wszystkie zdjęcia widziałam! i te teraz i poprzednie tYż :diabloti:

Posted

deer_1987 Eh zazdroszcze takich wspolnych psowych zabaw..

A ja sie ciesze,ze pomogly Kamciowi i juz nie reaguje tak ostro na mijajace nas psy.Fajna sprawa.

puchu Szaleje chłopak

No ja bardzo prosze o nienasmiewanie sie z mojego sportsmena :diabloti:

Od-Nowa z komplementami czy bez to nie ważne ;-) zawsze chętnie tu zaglądam :p

Dumna jestem z odludka Kamka,że się przemógł i poszedł pobiegać z kolegami czy koleżankami.... co wywołuje fale zazdrości u niektórych :razz:
No cóż... niejedna by chciała takiego kawalera :evil_lol:
Za flacika dziękuję jak zawsze :cool3:

i żeby nie było - wszystkie zdjęcia widziałam! i te teraz i poprzednie tYż :diabloti:

Tez jestem z niego dumna!! Szkoda,ze nie mozemy czesciej na takie spacerki psie chodzic.A zazdroscic nie ma czego,bo widzialam jak Twoje panienki bawia sie tez z innymi psami :)
No i cieszem siem,ze zdjecia wszystkie obejzane som :diabloti:

Dzis bylismy tez na spacerku,aparat wzielam pstryknelam dwie fotki w aucie i to by bylo na tyle.Nie wiem co sie dzieje z tym aparatem,dlaczego tak loi te baterie?? :mad:
Fotki beda na nieco pozniej.