taxelina Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 *zaba* napisał(a):No,i po krzyku.Wczoraj zdjeli szwy ,sztuk 12 :crazyeye: i mila wiadomosc: wycieli wszystko,nic nie zostalo!!:multi: Teraz tylko zapomniec o tym i wrocic na dogo :p Ale mam nadrabiania,losie!!!! No to mam nadzieje ze juz tylko lepiej bedzie!! Quote
*zaba* Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :oops: zapomnialam napisac,ze bardzo dziekuje za pamiec,pozdrowienia,zyczenia zdrowia i kciuki. Swinia ze mnie :oops: Quote
Od-Nowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 *ropuszysko* to wspaniała wiadomość :multi::multi::multi::multi::multi: kamień z serca sybko zapominaj i wracaj do nas z impetem :lol: Quote
*zaba* Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Zawitala do nas zima :cool3: fuj! Kamczyslaw jednak chyba ja polubil,bo nawet ....BIEGAL :crazyeye: :crazyeye: Niestety moj aparat do najlepszych nie nalezy i niebardzo widac,za to bieg. Zdjatka z dzisiaj Co tu tak pachnie..?? E,chyba musze to zaznaczyc..:razz: Zakopac dokladnie (choc jakies 5 metrow dalej :evil_lol:) Moj pieknot :loveu: :diabloti: :razz: Quote
*zaba* Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ciag dalszy zimy. On tu naprawde biegal :razz: Balwanek,zrobiony raniutko przez mojego synka:p No i to na razie tyle :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Wow biegający Kamel :lol: http://images35.fotosik.pl/33/6b1834f26e6696f2.jpg śliczny :loveu::loveu: Super bałwanek :) Quote
pusia2405 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ale macie śniegu:crazyeye:! No to już wiadomo, co jest w stanie Kamcia zmobilizować do ruchu;). Chyba musicie się przeprowadzić jeszcze dalej na północ:lol:. Quote
halgre Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Przyszłam w odwiedzinki i czytam jakieś smutne wiadomości...:-( Ale na szczęście skończyło się dobrze :multi::multi::multi: A co do fotek: przepiękne foty zimowe !!! Suuuper :smilecol: Dobry aparat ? Quote
Korenia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Zajebiaszcze fotki :evil_lol: Ogoniasty imponujący :cool3: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 może Kamel to syberyjski lisek. nie biegał bo mu za gorąco było :evil_lol: a teraz w swoim żywiole :loveu: fajnie go widzieć w takim dobrym nastroju... a Ciebie czytać ;) bałwan pierwsza klasa, u nas nie ma z czego lepić Quote
taxelina Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ide szukac zdjec zeby Was na stronie zaaktualizowac :D Quote
*zaba* Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 U nas nic nowego,moze zbiore sie do napisania czegos-tam jutro,lub w niedzielke. A teraz WAZNE: ERKA MIALA WYPADEK,POTRZEBNA POMOC.WATEK W BANNERKU W PODPISIE. Quote
*zaba* Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='*zaba*']U nas nic nowego,moze zbiore sie do napisania czegos-tam jutro,lub w niedzielke. A teraz WAZNE: ERKA MIALA WYPADEK,POTRZEBNA POMOC.WATEK W BANNERKU W PODPISIE. Cytuje siebie,ale o Erce to wazne,a bylo to ostatnia wiadomoscia. Fotki z dzisiejszego wieczoru. No i co ja poradze,ze to wlasnie taki jest ulubiony sport Kaczyslawa... Quote
Rudzia-Bianca Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Żabciu kochana ale się cieszę z dobrych wieści u Ciebie :multi: dopiero dziś się doczytałam że wszystko w porządku . Ale bałwana to Wam nie zazdroszczę :shake: Kamcio chyba jednak też woli kanapę :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Aa się Kamciowi nie dziwię:razz:, na takiej kanapie też bym się tak wylegiwała:lol:. Quote
*zaba* Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Zakochalam sie :-( :-( :-( Co zrobic,zeby TZ sie sgodzil??? Powiedzial,ze raz popelnil blad,bo emocjie wziely gore a efektem tego jest Filek u Rodzicow i drugi raz juz tego nie zrobi... :shake: :shake: Same zobaczcie http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-krotkowlosa-wyrzucona-z-samochodu-norka-125359/ Quote
pusia2405 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wiesz, sama nie wiem co ci poradzić:shake:. Sama przeszłam wojnę najpierw o Kropka z TZ i tatą, potem była wojna o Rudzinkę z tatą (musiała posiedzieć u nich parę miesięcy). Natomiast TZ zakochał się w Rudzince od razu:loveu:. Nie wiem dlaczego:shake:, może dlatego, że dziewczynka:roll:. Może delikatnie pokaż sunieczkę. Ona jest śliczna i ujmująca. W ogóle gdyby nie kolor to podobna do Kropka.:loveu: Ech, żeby wszystko mogło być prostsze! Quote
*zaba* Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pokazalam mu zdjecia,powiedzial,ze ladna ,no ale wszystkich nie mozemy wziac....:-( Quote
pusia2405 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wszystkich nie możecie, ale jedną malutką sunieczkę... Musisz jakoś złamać serce TZ;). A poznał jej historię? Może niech sobie poczyta wątek. Poza tym, Kamciowi będzie raźniej w domu z drugim psem niż samemu, jak wszyscy są w pracy albo w szkole:razz:. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 *zaba* napisał(a):Pokazalam mu zdjecia,powiedzial,ze ladna ,no ale wszystkich nie mozemy wziac....:-( To chyba razem z moim Tatą by się nadali :shake:. Suńka jest piękna , spróbuj o nią powalczyć . Miałaby przyjechać do Was czy zostać u Rodziców ? Quote
taxelina Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jak ja sie ciesze ze mam dwa psiaki, choc tez nie tak latwo bylo namowic na druga sunie.. Quote
Recommended Posts