*zaba* Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 halgre58, oj tak,napewno cos jeszcze chetnie by zjadl,bo on taki zabiedzony jest.Nauczyl sie chodzic z miska i jak udajemy,ze tego nie widzimy,rzuca ja na podloge obok dywanu i jeszcze lapa poprawia,coby napewno bylo slychac :mad: deer_1987, e,przeciez odpakowywanie,to najlepsza zabawa..:razz: Od-Nowa, dostal smaczek psi,byl bardzo twardy,myslalam (o naiwnosci!),ze na troche mu wystarczy.Nie dostal zabawek,bo nie umie sie bawic,najlepsza zabawka,to stara skarpetka przewiazana po srodku.Pileczka,piszczalka i pileczka na lince leza i czekaja.Choc do piszczalki troche sie przekonal,bo jak dostal i zlapal w zeby i zapiszczala,to rzucil i uciekl na miejsce. Oczywiscie o obrozkach pamietam. A swieta? Wczoraj byl pierwszy dzien swiat i moje urodziny,a ja w pracy.No coz,ktos musi im pomagac. Tesknie za swietami w Polsce juz chyba 4 lata nie bylam,moze w przyszlym roku... Quote
Od-Nowa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 zaraz będzie Wielkanoc, więc może szybciej się uda do domu wyjechać? ;) Kamczysław też by przyjechał? :cool3: wszystkiego dobrego z okazji 20-tych urodzin :cool3::evil_lol::loveu: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Spełnienia marzeń z okazji urodzin! :Rose: http://images42.fotosik.pl/43/a420eabaa79ac29amed.jpg taaak, rozpakowywanie to najlepsza zabawa :lol: Quote
*zaba* Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Od-Nowa zaraz będzie Wielkanoc, więc może szybciej się uda do domu wyjechać? ;-) Kamczysław też by przyjechał? :cool3: wszystkiego dobrego z okazji 20-tych urodzin :cool3::evil_lol::loveu: Na Wielkanoc tez nie mozemy przyjechac.Od czasu jak zaczelam szkole zycie mam zaplanowane przez nich do 01.11.09.:mad: Dziekuje za zyczonka,a skad wiesz,ze to 20-te??:diabloti: agaciaaa Spełnienia marzeń z okazji urodzin! :Rose: http://images42.fotosik.pl/43/a420eabaa79ac29amed.jpg taaak, rozpakowywanie to najlepsza zabawa :lol: Marzen...,oj mam takie malenkie jak Noreczka,ale..:shake: chyba sie nie spelni. Ale mimo to pieknie dziekuje :loveu: Kamczyslaw to chetnie by rozpakowal wszystkie prezenty.On w jakis amok wtedy wpada i szarpie,drze,pluje kawalkami papieru co mu w pysiu zostaly i szal ma w oczach.Szkoda,ze aparat tego nie uchwycil :razz: Quote
Od-Nowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 skąd wiedziałam,że 20-te? bo 18 miałaś ze 2 lata temu :evil_lol::diabloti::cool1: Quote
*zaba* Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Od-Nowa']skąd wiedziałam,że 20-te? bo 18 miałaś ze 2 lata temu :evil_lol::diabloti::cool1: A ja goopia pytam :evil_lol: Kamczyslaw wczoraj Nie po oczach!!!! A zaraz idziemy na spacerek to moze jakas fotke strzele,choc ziiimno jest okrutnie :angryy: Quote
*zaba* Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No i po spacerku.Zimno i na dodatek zaczal padac deszcz,fuj. Fotek kilka: W oczekiwaniu na rzut patyczka Ostre hamowanie,tylko ogon pomknal dalej Patyka szarpanie Pojde sobie z nim troche dalej Moj ci on Quote
*zaba* Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Kamczyslaw i jego trofeum Fuj,mokry, usliniony zostawie,niech sama sobie gryzie Nic innego nie znalazlem,moze pancia cos ma?? Nic nie miala,to odmaszerowalem,lewa,lewa I tak wygladaja Kamczyslawa spacery,pobiegnie raz,no w porywach dwa razy i to wszystko :mad: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 *zaba*, jak śmiesz psiakowi po oczach fleszem... :lol::cool3:;) http://images28.fotosik.pl/308/b3b1b73841abb77dmed.jpg Quote
*zaba* Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']*zaba*, jak śmiesz psiakowi po oczach fleszem... :lol::cool3:;) http://images28.fotosik.pl/308/b3b1b73841abb77dmed.jpg Bo ja sie lubie znecac nad zwierzetami :diabloti: :diabloti: To jak ten sadysta,ktory przyszedl do zoologicznego i pyta: -sa papuzki nierozlaczki? -sa,odpowiada sprzedawca -to poprosze jedna :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 *zaba* napisał(a):Bo ja sie lubie znecac nad zwierzetami :diabloti: :diabloti: To jak ten sadysta,ktory przyszedl do zoologicznego i pyta: -sa papuzki nierozlaczki? -sa,odpowiada sprzedawca -to poprosze jedna :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre!! :cool3::lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Zabciu spóźnione sto lat urodzinowe :loveu: Nauczyl sie chodzic z miska i jak udajemy,ze tego nie widzimy,rzuca ja na podloge obok dywanu i jeszcze lapa poprawia,coby napewno bylo slychac :mad: Mój Wauzik tak robił , przenosił michę i tłukł się nia do czasu kiedy czegoś do niej nie dostał , apetyt miał słodziak zawsze duży dlatego szokiem była dla mnie postawa niejadka Bianki . Biana tez dostała smaczek , duży jak na nią smaczek i dała mu radę znacznie szybciej niż przypuszczałam :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 sama, nieprzymuszona tyle zdjęć spacerowych dała :crazyeye::evil_lol: no nie wierzę!! i Kamcio nawet jakby aportuje patyczki!!!!! trenowali ostro :diabloti: fajnie go widzieć poza kanapą:cool1::cool3: choć i na kanapie jest prześliczny :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wśród zieleni prezentuje się znakomicie! :cool3::cool3::loveu: Quote
*zaba* Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 NUTELLASTELLA Wśród zieleni prezentuje się znakomicie! :cool3::cool3::loveu: A przepraszam bardzo,a gdzie sie on prezentuje nieznakomicie?? :mad: :evil_lol: Od-Nowa sama, nieprzymuszona tyle zdjęć spacerowych dała :crazyeye::evil_lol: no nie wierzę!! i Kamcio nawet jakby aportuje patyczki!!!!! trenowali ostro :diabloti: fajnie go widzieć poza kanapą:cool1::cool3: choć i na kanapie jest prześliczny :loveu: No dac,to jeszcze przygadywac beda!! :mad: Uratowalo Cie to ostatnie zdanie :razz: :evil_lol: A trenowanie Kamcia,to wyzwanie ponad moje nerwy,niestety.Dziad jeden biegac nie bedzie i koniec. Rudzia-Bianca Zabciu spóźnione sto lat urodzinowe :loveu: Dziekuje :loveu: deer_1987 Ale on leniwy cos :P Gatunek: Leniwiec pospolity :razz: Kupilam tej kupie klakow pileczke,bo jakos tak smutno mi sie zrobilo...Ma taka normalna gumowa i taka na sznurku i sie nimi nie bawi,wiec kupilam taka smieszna... I ... tez sie nie bawi,jak rzucilam,to podbiegl,powachal i poszedl sobie :angryy: :mad: Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 *zaba* napisał(a):Kupilam tej kupie klakow pileczke,bo jakos tak smutno mi sie zrobilo...Ma taka normalna gumowa i taka na sznurku i sie nimi nie bawi,wiec kupilam taka smieszna... I ... tez sie nie bawi,jak rzucilam,to podbiegl,powachal i poszedl sobie :angryy: :mad: A może nie odpowiadają mu takie zabawki. Może nie lepiej zrobić mu coś samemu albo kupić mu coś najprostszego, popularnego ? ... ;) Quote
*zaba* Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Najlepiej bawi sie stara,przewiazana skarpetka. Ale chcialam,zeby dupsko ruszyl i pobiegal troche,pileczke jednak mozna dalej rzucic niz skarpetke. Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='*zaba*']Najlepiej bawi sie stara,przewiazana skarpetka. Ale chcialam,zeby dupsko ruszyl i pobiegal troche,pileczke jednak mozna dalej rzucic niz skarpetke. Kup w sklepie, czy w kiosku gdzieś piłeczkę tenisową i włóż ją do ulubionej skarpetki psiuni i na pewno będzie się bawić... :cool3:;) Quote
Od-Nowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 eee, bo on intelYgentny jest przecież. Sam się nie będzie bawił musi mieć towarzysza co na czworaka mu pokaże co i jak :evil_lol: może dzieci zrobią mamie taką sesje zdjęciową :razz::cool3: Quote
Korenia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Moja Amy też sie nie lubi bawić takimi zabawkami - ale za to lubi wszelkiego rodzaju pluszowymi :) Może spróbuj pluszowych ? Quote
taxelina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Eh.. nie docenia ze pancia sie stara i kupuje zabawki.. Quote
Korenia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 deer_1987 napisał(a):Eh.. nie docenia ze pancia sie stara i kupuje zabawki.. Moja Amy ma chyba z 20 zabawek, jak nie więcej... a bawi się jedną, uszytą przeze mnie z futerka :P Quote
*zaba* Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wszystkim nas odwiedzajacym zyczymy wszystkiego co najlepsze! Quote
Recommended Posts