Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halgre58, oj tak,napewno cos jeszcze chetnie by zjadl,bo on taki zabiedzony jest.Nauczyl sie chodzic z miska i jak udajemy,ze tego nie widzimy,rzuca ja na podloge obok dywanu i jeszcze lapa poprawia,coby napewno bylo slychac :mad:

deer_1987, e,przeciez odpakowywanie,to najlepsza zabawa..:razz:

Od-Nowa, dostal smaczek psi,byl bardzo twardy,myslalam (o naiwnosci!),ze na troche mu wystarczy.Nie dostal zabawek,bo nie umie sie bawic,najlepsza zabawka,to stara skarpetka przewiazana po srodku.Pileczka,piszczalka i pileczka na lince leza i czekaja.Choc do piszczalki troche sie przekonal,bo jak dostal i zlapal w zeby i zapiszczala,to rzucil i uciekl na miejsce.
Oczywiscie o obrozkach pamietam.
A swieta? Wczoraj byl pierwszy dzien swiat i moje urodziny,a ja w pracy.No coz,ktos musi im pomagac.
Tesknie za swietami w Polsce juz chyba 4 lata nie bylam,moze w przyszlym roku...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zaraz będzie Wielkanoc, więc może szybciej się uda do domu wyjechać? ;)
Kamczysław też by przyjechał? :cool3:

wszystkiego dobrego z okazji 20-tych urodzin :cool3::evil_lol::loveu:

Posted

Od-Nowa zaraz będzie Wielkanoc, więc może szybciej się uda do domu wyjechać? ;-)
Kamczysław też by przyjechał? :cool3:

wszystkiego dobrego z okazji 20-tych urodzin :cool3::evil_lol::loveu:

Na Wielkanoc tez nie mozemy przyjechac.Od czasu jak zaczelam szkole zycie mam zaplanowane przez nich do 01.11.09.:mad:
Dziekuje za zyczonka,a skad wiesz,ze to 20-te??:diabloti:

agaciaaa Spełnienia marzeń z okazji urodzin! :Rose:

http://images42.fotosik.pl/43/a420eabaa79ac29amed.jpg taaak, rozpakowywanie to najlepsza zabawa :lol:

Marzen...,oj mam takie malenkie jak Noreczka,ale..:shake: chyba sie nie spelni.
Ale mimo to pieknie dziekuje :loveu:
Kamczyslaw to chetnie by rozpakowal wszystkie prezenty.On w jakis amok wtedy wpada i szarpie,drze,pluje kawalkami papieru co mu w pysiu zostaly i szal ma w oczach.Szkoda,ze aparat tego nie uchwycil :razz:

Posted

[quote name='Od-Nowa']skąd wiedziałam,że 20-te? bo 18 miałaś ze 2 lata temu :evil_lol::diabloti::cool1:
A ja goopia pytam :evil_lol:

Kamczyslaw wczoraj

Nie po oczach!!!!

A zaraz idziemy na spacerek to moze jakas fotke strzele,choc ziiimno jest okrutnie :angryy:

Posted

No i po spacerku.Zimno i na dodatek zaczal padac deszcz,fuj.
Fotek kilka:

W oczekiwaniu na rzut patyczka

Ostre hamowanie,tylko ogon pomknal dalej

Patyka szarpanie

Pojde sobie z nim troche dalej

Moj ci on

Posted

Kamczyslaw i jego trofeum

Fuj,mokry, usliniony zostawie,niech sama sobie gryzie

Nic innego nie znalazlem,moze pancia cos ma??

Nic nie miala,to odmaszerowalem,lewa,lewa

I tak wygladaja Kamczyslawa spacery,pobiegnie raz,no w porywach dwa razy i to wszystko :mad:

Posted

*zaba* napisał(a):
Bo ja sie lubie znecac nad zwierzetami :diabloti: :diabloti:

To jak ten sadysta,ktory przyszedl do zoologicznego i pyta:
-sa papuzki nierozlaczki?
-sa,odpowiada sprzedawca
-to poprosze jedna :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre!! :cool3::lol:

Posted

Zabciu spóźnione sto lat urodzinowe :loveu:

Nauczyl sie chodzic z miska i jak udajemy,ze tego nie widzimy,rzuca ja na podloge obok dywanu i jeszcze lapa poprawia,coby napewno bylo slychac :mad:

Mój Wauzik tak robił , przenosił michę i tłukł się nia do czasu kiedy czegoś do niej nie dostał , apetyt miał słodziak zawsze duży dlatego szokiem była dla mnie postawa niejadka Bianki .

Biana tez dostała smaczek , duży jak na nią smaczek i dała mu radę znacznie szybciej niż przypuszczałam :evil_lol:

Posted

sama, nieprzymuszona tyle zdjęć spacerowych dała :crazyeye::evil_lol: no nie wierzę!!
i Kamcio nawet jakby aportuje patyczki!!!!!
trenowali ostro :diabloti:

fajnie go widzieć poza kanapą:cool1::cool3: choć i na kanapie jest prześliczny :loveu:

Posted

NUTELLASTELLA Wśród zieleni prezentuje się znakomicie! :cool3::cool3::loveu:

A przepraszam bardzo,a gdzie sie on prezentuje nieznakomicie?? :mad: :evil_lol:

Od-Nowa sama, nieprzymuszona tyle zdjęć spacerowych dała :crazyeye::evil_lol: no nie wierzę!!
i Kamcio nawet jakby aportuje patyczki!!!!!
trenowali ostro :diabloti:

fajnie go widzieć poza kanapą:cool1::cool3: choć i na kanapie jest prześliczny :loveu:

No dac,to jeszcze przygadywac beda!! :mad:
Uratowalo Cie to ostatnie zdanie :razz: :evil_lol:
A trenowanie Kamcia,to wyzwanie ponad moje nerwy,niestety.Dziad jeden biegac nie bedzie i koniec.

Rudzia-Bianca Zabciu spóźnione sto lat urodzinowe :loveu:

Dziekuje :loveu:

deer_1987 Ale on leniwy cos :P

Gatunek: Leniwiec pospolity :razz:

Kupilam tej kupie klakow pileczke,bo jakos tak smutno mi sie zrobilo...Ma taka normalna gumowa i taka na sznurku i sie nimi nie bawi,wiec kupilam taka smieszna...

I ... tez sie nie bawi,jak rzucilam,to podbiegl,powachal i poszedl sobie :angryy: :mad:

Posted

*zaba* napisał(a):
Kupilam tej kupie klakow pileczke,bo jakos tak smutno mi sie zrobilo...Ma taka normalna gumowa i taka na sznurku i sie nimi nie bawi,wiec kupilam taka smieszna...

I ... tez sie nie bawi,jak rzucilam,to podbiegl,powachal i poszedl sobie :angryy: :mad:

A może nie odpowiadają mu takie zabawki.
Może nie lepiej zrobić mu coś samemu albo kupić mu coś najprostszego, popularnego ? ... ;)

Posted

[quote name='*zaba*']Najlepiej bawi sie stara,przewiazana skarpetka.
Ale chcialam,zeby dupsko ruszyl i pobiegal troche,pileczke jednak mozna dalej rzucic niz skarpetke.

Kup w sklepie, czy w kiosku gdzieś piłeczkę tenisową i włóż ją do ulubionej skarpetki psiuni i na pewno będzie się bawić... :cool3:;)

Posted

eee, bo on intelYgentny jest przecież. Sam się nie będzie bawił musi mieć towarzysza co na czworaka mu pokaże co i jak :evil_lol:
może dzieci zrobią mamie taką sesje zdjęciową :razz::cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Eh.. nie docenia ze pancia sie stara i kupuje zabawki..

Moja Amy ma chyba z 20 zabawek, jak nie więcej... a bawi się jedną, uszytą przeze mnie z futerka :P