Od-Nowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 *zaba* koleżanka jednak potrzebuje ten lek o którym CI kiedyś pisałam. przez ten czas stosowała inną kuracje , która nie przyniosła skutku. Czy znalazłabyć czas,żeby go kupić? tak szczerze i prosto z mostu poproszę? muszę tylko ponownie zdobyć jego nazwę bo nie pamiętam... Quote
*zaba* Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Dziekuje za pamiec i odwiedziny :p Kamczyslawa chyba jakis skurcz wczoraj zlapal.Sie przestraszylam,bo lezal,wstawal i tak dziwnie,nienaturalnie,w przyspieszonym tempie kladl sie znow,ale tak jakos sie splaszczal na podlodze i dziwnie sie oblizywal.....Jak go wolalam,to wlasnie tak po kroczku szedl i sie kladl,wzielam go na siku i na dworze kustykal na 3 nogach,prawa tylna mial podkurczona.Biedak nawet sobie siknac nie mogl normalnie,bo przewaznie na tej nodze stoi a druga podnosi.Tym razem kucnal tylko jak dziewczynka :-(.Zaraz wrocilismy,masowalam mu ta nozke,a ona tak drzala.Dzis biega bez problemu,swoje trzy rundki za patykiem odbebnil i jak na razie jest ok. Nie wiem co mu sie wczoraj stalo. Nowka,napisze do tej kolezanki,bo ten lek jest w Niemczech,ja w Danii,tylko podaj mi nazwe,bo ja wyczyscilam skrzynke i nie mam. Postaram sie powpadac do zaprzyjaznionych galerii,bo az wstyd :oops:,ale czasu jakos mi malo. Zaliczylam juz smierc jednego z naszych staruszkow.Dobrze,ze to nie ja bylam wtedy jak dziewczyny przyszly a on juz nie zyl.Mial 90 lat,ehhh:-( Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Dzisiaj tez dobrze, nie wroci, skurcz? Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jak to mozliwe ze Was nie mam na stronie w przyjacielach? Sherry i Niunia Quote
Od-Nowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 dziękuję! jutro koleżanka da mi puste opakowanie to dokładnie spiszę co i jak ;) co do pracy.... no cóż powiedzieć... jesteś tam gdzie się wszystko dla niektórych kończy... być tego świadkiem... niewyobrażalne... Pewnie i przyjdzie taki dzień w pracy,że będziesz obecna przy tym. Wierzę,że nie zabraknie Ci sił kochana. Quote
agaciaaa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Przykro mi z powodu staruszka.. no cóż, taka praca. Mam nadzieje, że Kamciowi nic nie jest :) i liczę na jakieś fotki :razz: Quote
*zaba* Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 To bylo cos jednorazowego najprawdopodobniej.Na razie (tfu,tfu) nic sie nie dzieje,zachowuje sia normalnie,po domu biega z ulubiona zabawka - szmatka :cool1: . Co do pracy...wiem z czym jest zwiazana i wiem z czym musze sie liczyc,ale sa tez dobre strony.Taki np. usmiech i podanie trzesacej sie dloni znaczy duzo. Tylko od cholery nauki jest! Szczerze mowiac nie myslalam,ze bedzie az tyle :razz: . Wracajac do Kamcia,hehe juz wiem co zrobic,zeby biegal... Krotka smycz i ... w droge za pancia :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 szatański plan :diabloti: Kamcino nie wygłupiaj się!! na artretyzm za wcześnie!:eviltong: Quote
pusia2405 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Kamczysław, nie denerwuj pańci:mad:. Masz być zdrowy! Ja myślę, że Kamciowi, byłoby lepiej na kolanach a nie na jakimś sznurku na czterech łapach:razz:;). Quote
taxelina Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/11121186-post680.html Quote
*zaba* Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/11121186-post680.html No ja nie wiem,pewnie dlatego,ze nas nie dodalas...?? :cool3: Tak wiec czekamy na zagoszczenie u Was :p Quote
*zaba* Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Od-Nowa napisał(a):szatański plan :diabloti: Kamcino nie wygłupiaj się!! na artretyzm za wcześnie!:eviltong: Plan moze i szatanski,ale biegac bedzie napewno,a jak przyspiesze to sie nawet latac nauczy :evil_lol: Quote
*zaba* Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 pusia2405 napisał(a):Kamczysław, nie denerwuj pańci:mad:. Masz być zdrowy! Ja myślę, że Kamciowi, byłoby lepiej na kolanach a nie na jakimś sznurku na czterech łapach:razz:;). Kamus,tfu,tfu juz ok,ale sie przestraszylam niezle. Problem w tym,ze Kamel nie lubi na kolanka,hehe :p,wiec nie pozostanie mu nic innego jak cztery swoje lapy :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Kamciu nie strasz nas kochany , mam nadzieję że to nic poważnego . *zaba* praca ciężka na pewno , ale dasz radę Kochana . Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ciekawe jakby się taka dyscyplina psiego sportu nazywała... *zaba*joring nie brzmi dobrze... może frogjoring :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='*zaba*']Wracajac do Kamcia,hehe juz wiem co zrobic,zeby biegal... Krotka smycz i ... w droge za pancia :diabloti: http://images34.fotosik.pl/387/237564b5929476bd.jpg Świetny pomysł :diabloti: kiedy zaczynacie? :lol: Quote
*zaba* Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Oj ciotki kochane,czasu na wszytko mi brakuje,a jeszcze mamy malowanie:angryy: Rudzia-Bianca Kamciu nie strasz nas kochany , mam nadzieję że to nic poważnego . *zaba* praca ciężka na pewno , ale dasz radę Kochana . Kamyr jak narazie bez problemow,moze to tylko jakis skurcz go zlapal..? A w pracy musze dac rade,choc czasem to trudne :shake: Od-Nowa ciekawe jakby się taka dyscyplina psiego sportu nazywała... *zaba*joring nie brzmi dobrze... może frogjoring :diabloti: hehe,no moze byc..Jak zwal ,tak zwal,grunt,zeby pomoglo :diabloti: agaciaaa Świetny pomysł :diabloti: kiedy zaczynacie? :lol: Gdyby bylo troche cieplej to juz by Kamcio fruwal :evil_lol: Moze na wiosne?? Hehe juz go widze :evil_lol: deer_1987 Jaka u Was pogoda? Zimno!!!!!!!!!:placz: Wczoraj rano bylo 1,5 !!!!!!!!! Ja chce do Australii :placz: Kamczyslaw zagubiony przez to malowanie.Nie wszedzie wolno mu wejsc,jakies dziwne zapachy,ehhh... Dzisiaj rano wlazl mi na lozko,potwor jeden,bez pytania i gluchego udawal jak kazalam mu zlezc.Jak juz pisalam,u nas zimno,a Kamel chyba tez za zimnem nie przepada,bo nie chce na dlugie spacerki chodzic.Ciagnie do domu i szczesliwy kladzie sie na podusi,no ien jego wzrok.. Jak widzialam fotki Liruka latajacego to oczy mi wyszly,co potrafia psy,a ten ... :mad: Quote
taxelina Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 E tam u nas -3 dzis rano. i caly dzien pomiedzy - 1 a +1.. Quote
Bartiśkowa_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Witamy się u was i zaczynamy nadrabiać :lol: Quote
halgre Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dzieńdoberek ... wdepłam w odwiedzinki ...:multi: Quote
Od-Nowa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 no jak malowanie? skończyliście? trzeba fotos kamciowi wyszykować na nowym tle :lol::cool3: Quote
pusia2405 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 O rany, jak ja nie lubię remontów:cool3:. I jeszcze pogodę macie też nieciekawą. U nas też jakoś tak zimno i wietrznie... Pozdrowienia dla Kamcia;)! Quote
Recommended Posts