*zaba* Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Pozszywany Kamczyslaw :p Dupcia Lapka Juz szaleje jak dawniej,goi sie jak na psie :p Quote
pusia2405 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Oj, biedny Kamcio... ściskamy Was mocno, tym bardziej, że my też po przeżyciach i w :razz:trakcie przeżyć, ech... Dobrze, że to świństwo już wycięte! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Najważniejsze ze ogon i łapka w górze :evil_lol: Miziaki dla Kamczyka . Quote
agaciaaa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Niech sie ładnie goi :) Buziaki dla dzielnego Kamcia ;) Quote
Od-Nowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 hmm sporo tych szwów :shake::placz: kiedy ściągacie? proszę Kamcia wytulić i siebie też, bo byłaś bardzo dzielna :lol: Quote
*zaba* Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Szwy sciagamy w poniedzialaek o 16 :diabloti: Juz przestalam go tulic,bo jeszcze pomysli,ze to tak ma byc na stale...:razz: Siebie utule,a co mi tam,raz nie zawsze :diabloti: Zapominam zabierac aparatu na spacerki. Czego to ja nie mam,czego to ja nie mam... ???? Aaaa!!!Sklerozy:mad: A u nas miala byc kleska zywiolowa :crazyeye:,zapowiadali obfite (!) opady sniegu okolo 16 do NAWET 20 cm ....!!!! Kto moze,niech zostawi auto w domu i takie tam.No i rano wychodze,a tu ... hehe no moze z 5cm bylo,ale juz nie ma.To dopiero kleska!!!!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 może to był jakiś serwis dla narciarzy? taka ilość śniegu, to rzeczywiście w tym sporcie klęska :diabloti::eviltong: skończyłaś się już tulić? co za dużo to nie zdrowo:cool3: dawaj zdjęcia !! dawaj!! Quote
*zaba* Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Od-Nowa napisał(a):może to był jakiś serwis dla narciarzy? taka ilość śniegu, to rzeczywiście w tym sporcie klęska :diabloti::eviltong: skończyłaś się już tulić? co za dużo to nie zdrowo:cool3: dawaj zdjęcia !! dawaj!! Oni tutaj to sa tak przewrazliwieni,ze naprawde pozostawiali auta w domach i na autostradzie bylo pusto.I dobrze,bo normalnie jade do szkoly z oszalamiajaca predkoscia 40km, a dzis bylo jak powinno na autostradzie byc :diabloti: Juz sie nie tule,coby w jaks ciag nie wpasc,bo pozniej moze byc trudno odstawic :diabloti: Zdjec nie mam :razz: Za chwilke musze wybyc,ale jak wroce, biore Kamczyslawa i aparat i idziemy na spacerek. Quote
Od-Nowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 *zaba* królowa autostrad :diabloti: szkoda,ze nie mieszkasz bliżej... to i moje byś wzięła :cool3: deszcz ze śniegiem od świtu leje. Nie chce mi się na dwór wyściubiać nosa :roll: Quote
*zaba* Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Wrocilam ze spacerku!!! Kamczyslaw zadowolony. Aparat wzielam,tylko zaraz po wlaczeniu poinformowal mnie,ze baterie to moze i sa,tylko ze umarly,po czym wzial sie i wylaczyl :mad: Deszcz ze sniegiem?? Fuj!!!!!!! Wcale Ci sie nie dziwie,ze masz problem z wyjsciem :cool3: Quote
puchu Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dobrze, że już z Kamczysławem dobrze :) U nas też paskudnie. Dzisiaj deszcz, wczoraj śnieg, mżawka ze śniegiem i wszędzie błoto. A ta zła pańcia ciąg psa po jakiś polach :shake: ;) Quote
Od-Nowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 baterie baterie.... :eviltong: szkice rób :diabloti: Quote
*zaba* Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Od-Nowa napisał(a):baterie baterie.... :eviltong: szkice rób :diabloti: Szkicowac nie umiem,ale beda zdjecia :diabloti: No niestety narazie nie bedzie:mad: Quote
*zaba* Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 zdjecia zaraz beda na nast. stronie :diabloti: Quote
puchu Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Coś się chyba chłopak rozbiegał :razz: Ty nam wiosnę pokazujesz a w Warszawie śnieg pada od dwóch dni. Mnie to akurat nie przeszkadza, ale już mi tęskno za zieloną trawą :p Quote
taxelina Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 http://images44.fotosik.pl/63/e9dfa88f049a83e9med.jpg ale pieknie wszystko olewa :P Quote
Od-Nowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 no wiosna na całego! Kamcio widać nie narzeka na sprawność po zabiegu ;) wręcz przeciwnie :cool3: może mu to przeszkadzało w bieganiu a te kwiatuchy już zupełnie mnie rozwaliły :evil_lol: Quote
*zaba* Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Wiosna,kurna pitek,wiosna :mad: :mad: O! Taka wiosna dzisiaj Quote
taxelina Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Haha widze ze macie w Dani taka wiosne dzis jak my w Szwecji :P Quote
Recommended Posts