wilczy zew Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Mamy szelki do flexi z mocną sprężyną trochę tu jest za luźny pasek wokół klaty,bo pańca przymierzając na psa,który się napiął :mad: uznała,że peseczkowi będzie ciasno i poluzowała Quote
malawaszka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 fajną ma tą bródkę już :loveu: szelki wyglądają na fajne Quote
wilczy zew Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 dziękujemy za bródkę,myślę ją trochę wyrównać szelki od Taks to muszą być dobre,Mordziasta się na nie boczy ale naprawdę ta flexi bardzo ciągnie :shake: szelki mają po bokach półpierścienie bo może coś pociągniemy dobrze dobrałam kolor? Quote
malawaszka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 no pasuje jej niebieski ona ma dziwny ten brzusiol wiszący Quote
wilczy zew Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 między udami ma dwie fałdki tłuszczu,walczymy z tym Quote
zerduszko Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [FONT=Verdana]wilczy zew napisał(a):[/FONT][FONT=Verdana]Tylko taki mały kąsek to przez każdy kaganiec sobie przetka.[/FONT] A próbowałaś psa prowadzać w kagańcu o którym pisze? malawaszka napisał(a):ona ma dziwny ten brzusiol wiszący Kluch mój tez ma :/ Tylko mniej. Quote
Margi Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Też popatrzyłam na ten brzuchol. A Mordziasta fajnie się prezentuje w tych szeleczkach.:lol: Quote
WATACHA Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 No bródkę ma ekstra, fajnie wygląda.No oprócz tego brzunia, bo rzeczywiście rzuca się to w oczy.I w szeleczkach też jaj ładnie :) A Ty nie widzisz, że ona coś żre na tych spacerach? Quote
wilczy zew Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 WATACHA napisał(a):A Ty nie widzisz, że ona coś żre na tych spacerach? wiele razy udaje mi się udaremnić żarcie hasłem ale czasami coś malutkiego chapsnie-to spryciara ona przyjechała z wiszącym brzuchem,chciałabym aby nie wisiał ale co mam zrobić? dziękujemy za pochwalenie bródki i szelek Quote
wilczy zew Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 zerduszko napisał(a): A próbowałaś psa prowadzać w kagańcu o którym pisze? osobiście nie ale widziałam jednego spryciarza,który coś sobie przetkał przez tę siadkę Quote
wieso Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 ten brzusio tak wyglada ze wzgledu na kolory, gdyby nie bylo tej czarnej listwy miedzy cienym a jasnym popielem to by sie tak w oko nie rzucal.....no przypatrzcie sie... Quote
WATACHA Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='wilczy zew']wiele razy udaje mi się udaremnić żarcie hasłem ale czasami coś malutkiego chapsnie-to spryciara No mojemu Leo też się czasem udaje, ale przy mężu.Ja mu mówię raz, a jak nie posłucha to mu chamsko wyjmuję z gardła tak, żeby pamiętał, że to nie jest przyjemne.Świnia jestem,wiem ,ale przy mnie już w 99% nic nie żre. ona przyjechała z wiszącym brzuchem,chciałabym aby nie wisiał ale co mam zrobić? Kurczę ja to nie wiem co Ci poradzić :( dziękujemy za pochwalenie bródki i szelek Jak jest co chwalić to chwalę ;) Quote
WATACHA Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 wieso napisał(a):ten brzusio tak wyglada ze wzgledu na kolory, gdyby nie bylo tej czarnej listwy miedzy cienym a jasnym popielem to by sie tak w oko nie rzucal.....no przypatrzcie sie... Pewnie by się mniej rzucało, ale to nie zmienia faktu, że jednak jest troszkę obwisły. Quote
wilczy zew Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Jak ona chapsnie mały kawałek to już nie ma co wyjmować z gardła,jak jest na smyczy to mamy 97% wypluć na hasło. Quote
wilczy zew Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Tak jej wisiał w schronie tak u mnie Quote
WATACHA Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Jak pójdzie dalej to jest jeszcze opcja "za tyne nóżki i trza trząchać ;)" Na tym zdjęciu powyżej "u Ciebie" nie rzuca się ten brzuch w oczy tak jak na tych parę postów wcześniej. Quote
malawaszka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 rzucał się rzucał, ona pewnie miała szczeniaki i tak jej zostało... takie coś już chyba jej się nie wchłonie - może też kwestia hormonów Quote
wilczy zew Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='WATACHA']Jak pójdzie dalej to jest jeszcze opcja "za tyne nóżki i trza trząchać ;)" chcesz aby "pirania" mnie zagryzła Na tym zdjęciu powyżej "u Ciebie" nie rzuca się ten brzuch w oczy tak jak na tych parę postów wcześniej. na focie w szelkach ma krótszą sierść i dlatego bardziej go widać Quote
wilczy zew Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='malawaszka']rzucał się rzucał, ona pewnie miała szczeniaki i tak jej zostało... takie coś już chyba jej się nie wchłonie - może też kwestia hormonów miała,wet potwierdził Quote
WATACHA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 wilczy zew napisał(a):na focie w szelkach ma krótszą sierść i dlatego bardziej go widać To jej zapuść ;) wilczy zew napisał(a):miała,wet potwierdził Niestety chyba rzadko która nie miała :( Quote
wilczy zew Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 weszka napisał(a):Elegancko się prezentuje :) dziękujemy :) WATACHA napisał(a):To jej zapuść ;) już jej zapuszczam :lol: Quote
Tekla64 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 no sa suki co to im sie nie cofa po szcyzlach i mysle ze wlasnie ona do nich nalezy jeszcze jak ma sutki duze t juz na bank szczyle wyciagly i sie nie wciaglo niestety, zwlaszcza jak nie miala przywoitego ruchi i przerw miedzy szczylami. szeleczki superowe, ja chyba bede musiala nowe dla Nikusia zamowic bo chyba mu sie obwod klaty zmienil! rozrasta sie a niby juz nie powinien Quote
Saththa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Aleście napisały;) Ja tam uważam ze dłużej by jej zeszło przeciskanie przez kaganiec i miałabys czas zareagowac. Bo towidac ze pies nochem czochra :) Szeleczki fajne;) to to co jej wisi... no taka widac jej uroda;) Quote
junoo Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 http://img96.imageshack.us/img96/3843/dsc5447w.jpg ślicznotka :) i kolorek ładny :cool3: Quote
Recommended Posts