Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 WATACHA napisał(a):Wydaje mi się, że to lekka przesada tyle spać.Ciekawe czy fotki sie juz wgrały? Pewnie się wgrałe... ale wz przespała ehhh Quote
WATACHA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Jak można przespać cały dzień i całe wgrywanie.Nie dość, że niegościnna to i śpioch z niej, no i ciągle z jakimiś zwłokami po mieście gania:crazyeye:.Nie jest dobrze... [quote name='wilczy zew']zatłukłam gadzinę a później zewłoka wykąpałam,wytarzała się w padlinie :angryy: :angryy: :mad: Tylko po co ona te zwłoki pierze nie potrafię zrozumieć:roll: :lol: Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 no bo jak ma z nimi po mieście ganiać to zeby chociaż nie capiły padliną... To logiczne w sumie ;) Quote
WATACHA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Saththa napisał(a):no bo jak ma z nimi po mieście ganiać to zeby chociaż nie capiły padliną... To logiczne w sumie ;) W sumie nie pomyślałam, ale z drugiej strony to po co ona te zwłoki tak po mieście ciąga?Wiadomo w taki upał pachnieć nie będą.Nie daj Boże coś zgubi, odpadnie i koniec, nie ma.A takie niekompletne to na co komu? Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ja nie wiem kurde... Ale słuchaj skoro założyć ze teraz śpi... to może lunatykuje i ciaga? Quote
WATACHA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Saththa napisał(a):Ja nie wiem kurde... Ale słuchaj skoro założyć ze teraz śpi... to może lunatykuje i ciaga? Może i tak być, ale ważne jest po czym ciąga.Jak po trawie to pół biedy, bo futro się wypierze i jak nowe.Ale jak po chodniku to przecież wytrzeć się może a tu już problem się pojawia, bo jak tu potem dobrać i dosztukować? Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Hmmm może ma taki dywanik do ciagania? Idę spac bo mnie to dumanie o spaniu wykonczylo;) Quote
wilczy zew Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='WATACHA']Ciekawe czy sama czy ze śmierdziuszkiem? "pirania" sobie wyprasza :mad: [quote name='WATACHA']W sumie nie pomyślałam, ale z drugiej strony to po co ona te zwłoki tak po mieście ciąga?Wiadomo w taki upał pachnieć nie będą.Nie daj Boże coś zgubi, odpadnie i koniec, nie ma.A takie niekompletne to na co komu?ciekawe na co komu kompletne :stupid: Quote
wilczy zew Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 (edited) jeż Edited August 16, 2012 by wilczy zew Quote
wilczy zew Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Wyszły czerwone oczy bo z wrażenia nie włączyłam opcji-redukcja czer.oczu. Quote
Saththa Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='wilczy zew'] ciekawe na co komu kompletne :stupid: Hmmmm sory ale jakbym miała już łazić ze zwłokami Mordziastej czy jakiejkolwiek innej to juz bym wolała z kompletnymi a nie nr z sama łapą... czy ogonem... albo tłowiem... ale co kto lubi :) Jęz raczej nie pigmejski wiec sie jeszcze dzieciakom nie ponudziły.... Quote
Saththa Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 wilczy zew napisał(a):jeż jest nasz europejski i dziki wiem widze;) przeciez napisałam ze nie pigmejski;) Quote
WATACHA Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='wilczy zew']"pirania" sobie wyprasza :mad: Co sobie wyprasza, przeciez to nie ja się tarzałam w padlinie :) ciekawe na co komu kompletne :stupid: Czasami lepiej nie wiedzieć. Quote
wilczy zew Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 ale jest wykąpana i ładnie pachnie [quote name='WATACHA']Czasami lepiej nie wiedzieć. :eek2: :scared: nie umiem strzyc,Mordziasta ma twardą sierść i maszynka mi się ślizga :shake: Quote
WATACHA Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='wilczy zew']ale jest wykąpana i ładnie pachnie To jakaś kiepska padlina, Mentor raz mi się kiedyś wytarzał, ale mimo niejednej kąpieli "pachniał" jeszcze ze 3 dni. :eek2: :scared: nie umiem strzyc,Mordziasta ma twardą sierść i maszynka mi się ślizga :shake: No to maszynka Ci nie potrzebna, oddaj mi Quote
wilczy zew Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 nie,na Kocyku dobrze idzie bo on ma miękkie futerko Quote
Tekla64 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 jez bardzo wkurzony wyszedl ale cudny czemu was wzielo na te zwloki? po kiego dichala ganiac z takim czyms po zyciu ... no chyba ze sie chce zlapac fajne foty Quote
Saththa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 jaks ie ma dobry szampon to moze zabić zapach;) Quote
WATACHA Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Saththa napisał(a):jaks ie ma dobry szampon to moze zabić zapach;) No tak Ty to masz praktykę, jaki polecasz? Quote
Saththa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 WATACHA napisał(a):No tak Ty to masz praktykę, jaki polecasz? Wiesz co kurde w nazwie ma 'Pet" hmmm w domu jak bede wieczorem to Ci spisze jak sie nazywa;) Gooofienko zabija cudownie :lol: Nawet jak tazzman długie kudły ma :) Quote
WATACHA Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Saththa napisał(a):Wiesz co kurde w nazwie ma 'Pet" hmmm w domu jak bede wieczorem to Ci spisze jak sie nazywa;) Gooofienko zabija cudownie :lol: Nawet jak tazzman długie kudły ma :) Tak pytałam z ciekawości, na razie nie potrzebuje bo Mentor przez te 5 lat u nas tylko raz zrobił taki numer.Może dlatego , że więcej ku temu nie było okazji.A u Leosia (choć ostatnio jest grzeczny) w razie co to tylko brodę z g.... trzeba czyścić ;).Ale w razie co wiem do kogo się zgłosić ;) Quote
wilczy zew Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 zaczipowałam Kerę,załapała się na ostatni dzień darmowego u takiego innego weta;wet nam się nie podoba,nam obu Quote
Saththa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Uuuuuuu jak słysze ze Kerze sie cos nie podoba to się zastanawiam,c zyś cała :lol: Quote
wilczy zew Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 ona u weta jest bardzo grzeczna,teraz też była ale wyraźnie mówiła że już sobie chodźmy Quote
Recommended Posts