Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak można przespać cały dzień i całe wgrywanie.Nie dość, że niegościnna to i śpioch z niej, no i ciągle z jakimiś zwłokami po mieście gania:crazyeye:.Nie jest dobrze...

[quote name='wilczy zew']zatłukłam gadzinę a później zewłoka wykąpałam,wytarzała się w padlinie :angryy: :angryy: :mad:

Tylko po co ona te zwłoki pierze nie potrafię zrozumieć:roll: :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
no bo jak ma z nimi po mieście ganiać to zeby chociaż nie capiły padliną...

To logiczne w sumie ;)

W sumie nie pomyślałam, ale z drugiej strony to po co ona te zwłoki tak po mieście ciąga?Wiadomo w taki upał pachnieć nie będą.Nie daj Boże coś zgubi, odpadnie i koniec, nie ma.A takie niekompletne to na co komu?

Posted

Saththa napisał(a):
Ja nie wiem kurde...

Ale słuchaj skoro założyć ze teraz śpi... to może lunatykuje i ciaga?

Może i tak być, ale ważne jest po czym ciąga.Jak po trawie to pół biedy, bo futro się wypierze i jak nowe.Ale jak po chodniku to przecież wytrzeć się może a tu już problem się pojawia, bo jak tu potem dobrać i dosztukować?

Posted

[quote name='WATACHA']Ciekawe czy sama czy ze śmierdziuszkiem?

"pirania" sobie wyprasza :mad:

[quote name='WATACHA']W sumie nie pomyślałam, ale z drugiej strony to po co ona te zwłoki tak po mieście ciąga?Wiadomo w taki upał pachnieć nie będą.Nie daj Boże coś zgubi, odpadnie i koniec, nie ma.A takie niekompletne to na co komu?ciekawe na co komu kompletne :stupid:

Posted

[quote name='wilczy zew']
ciekawe na co komu kompletne :stupid:

Hmmmm sory ale jakbym miała już łazić ze zwłokami Mordziastej czy jakiejkolwiek innej to juz bym wolała z kompletnymi a nie nr z sama łapą... czy ogonem... albo tłowiem... ale co kto lubi :)

Jęz raczej nie pigmejski wiec sie jeszcze dzieciakom nie ponudziły....

Posted

[quote name='wilczy zew']"pirania" sobie wyprasza :mad:

Co sobie wyprasza, przeciez to nie ja się tarzałam w padlinie :)
ciekawe na co komu kompletne :stupid:
Czasami lepiej nie wiedzieć.

Posted

ale jest wykąpana i ładnie pachnie

[quote name='WATACHA']Czasami lepiej nie wiedzieć.

:eek2: :scared:

nie umiem strzyc,Mordziasta ma twardą sierść i maszynka mi się ślizga :shake:

Posted

[quote name='wilczy zew']ale jest wykąpana i ładnie pachnie

To jakaś kiepska padlina, Mentor raz mi się kiedyś wytarzał, ale mimo niejednej kąpieli "pachniał" jeszcze ze 3 dni.

:eek2: :scared:

nie umiem strzyc,Mordziasta ma twardą sierść i maszynka mi się ślizga :shake:

No to maszynka Ci nie potrzebna, oddaj mi

Posted

WATACHA napisał(a):
No tak Ty to masz praktykę, jaki polecasz?

Wiesz co kurde w nazwie ma 'Pet" hmmm w domu jak bede wieczorem to Ci spisze jak sie nazywa;) Gooofienko zabija cudownie :lol: Nawet jak tazzman długie kudły ma :)

Posted

Saththa napisał(a):
Wiesz co kurde w nazwie ma 'Pet" hmmm w domu jak bede wieczorem to Ci spisze jak sie nazywa;) Gooofienko zabija cudownie :lol: Nawet jak tazzman długie kudły ma :)

Tak pytałam z ciekawości, na razie nie potrzebuje bo Mentor przez te 5 lat u nas tylko raz zrobił taki numer.Może dlatego , że więcej ku temu nie było okazji.A u Leosia (choć ostatnio jest grzeczny) w razie co to tylko brodę z g.... trzeba czyścić ;).Ale w razie co wiem do kogo się zgłosić ;)