wilczy zew Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Jestem dumna z Mordziastej bo rano dostała 2 zastrzyk a wieczorem czipa i przy żadnym nie zareagowała,moja twardzielka :loveu: Quote
wilczy zew Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 podeślij do nas,bo my już mamy dooooość Quote
Margi Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 A u nas okrutnie lało i cos tam ze dwa razy walnęło. Quote
Saththa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ale Ty mi nie odsyłaj tego co u Ciebie ejst;) Bo jutro ma byc upał unas a podwójnie to ja nie zniose, a dziś dobrze ze tak w aucie w trasie lepiej ebdzie mi:) Quote
Saththa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 nieeee o 15 po pracy:) Chwilowo w pracy do 14 siedze ;) Potem gnam na poczte, do domu po rzeczy i Tazza wracam do pracy po TZta i wtedy gnam :lol: Quote
malawaszka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 hahaha to chyba była zapowiedź, że wz dopiero będzie bez internetu :hmmmm: Quote
Saththa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 wilczy zew napisał(a):jestem bez internetu zerduszko napisał(a):To dobra jesteś skoro tu piszesz :) wilczy zew napisał(a):właśnie wychodzę zerduszko napisał(a):A co to ma z brakiem netu? ;) malawaszka napisał(a):hahaha to chyba była zapowiedź, że wz dopiero będzie bez internetu :hmmmm: Haaaaaaaaaaaaaaaaaa - pacłam :evil_lol: Quote
Margi Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No chyba pacła ,bo od kiedy WZ wyszła to się nie odzywa :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 zerduszko napisał(a):Pacłaś Wz? ;) Margi napisał(a):No chyba pacła ,bo od kiedy WZ wyszła to się nie odzywa :evil_lol: Eeeeeeeeeee nie no:) Całą soba pacłam o podłogę ;) Quote
wilczy zew Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 na żeberkach Mordziasta nie ma sadła ale między udami ma dwie fałdki tłuszczu :oops: musi to zgubić Quote
wilczy zew Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Między poduszkami przednich łapecek Mordziastej zrobiły się filce :oops: sierść wystawała a łapecki są niedotykalskie. Mordziasta była niezadowolona ale wycięłam :multi: Quote
wilczy zew Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='wieso']pokaz....................[/QUOTE] co mam pokazać :hmmmm: Quote
wieso Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='wilczy zew']co mam pokazać :hmmmm:[/QUOTE] Mordziasta była niezadowolona ale wycięłam [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/threads/213603-Pies-kt%C3%B3ry-mnie-kocha%C5%82-i-reszta-bandy/images/smilies/new_multi.gif[/IMG] Quote
wilczy zew Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 wycięty filc wyrzuciłam,nie mam zdjęć z wycinania bo nie mam trzeciej ręki a poza tym jeszcze focenia by nie zniosła Quote
Recommended Posts