Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieso napisał(a):
i co pomizialas ? a slepka juz w siodmym niebie.....

pooomiziałam :)

zerduszko napisał(a):
Ręka cała? :lol:

wtedy cała :eviltong: ale w tamtą niedzielę przy wyjmowaniu z pyska zdobyczy użarła mnie w opuszkę prawego kciuka :mad: boooli :placz:

Posted

WATACHA napisał(a):
W opuszek yyyyyyyyyy?Było nie zabierać reki to bysmy sobie popatrzyły na krwawe fotki.Teraz tak mało dobrych horrorów w TV;)

przecież krew się polała,opuszki są bardzo unaczynione;jeśli pies chce cię ugryź to nie zdążysz zabrać ręki

Posted

wilczy zew napisał(a):
przecież krew się polała,opuszki są bardzo unaczynione;jeśli pies chce cię ugryź to nie zdążysz zabrać ręki

Ja może nie, ale mój mąż ma taki refleks, że by pewnie zdążył.Raz chciał go złapać amstaff i mój mąż zdążył mu wsadzić butelkę w ryj którą miał w drugim ręku.

Posted

wilczy zew napisał(a):

heee?

To co Ci Kera zrobiła w takim razie?

wilczy zew napisał(a):

wtedy cała :eviltong: ale w tamtą niedzielę przy wyjmowaniu z pyska zdobyczy użarła mnie w opuszkę prawego kciuka :mad: boooli :placz:

Nie użarła a hmmm złapała?

I ja nie rozumiem jak ona mogła Cię złapać skoro to Ty ją trzymałaś za pysk... chyba no bo jak jej coś wyciagałaś to trzymac musiałaś...

Posted

Aleks89 napisał(a):
Przejrzałem wątek pobieżnie i dokładnie się oglądam czy nie jestem zawinięty w kaftan i czy mam jeszcze w drzwiach klamki.

jeszcze okna obejrzyj a najlepiej zmień lekturę

Posted

Watacha,wsadzić coś do pyska a cofnąć dłoń to dwie różne sprawy,szczęki psa są 4razy szybsze od naszych dłoni,pies często straszy zębami a my myślimy,że jesteśmy tacy szybcy

Sandra​,trzymałam za górną szczękę i za brodę ale nie chciałam ciągnąć za brodę więc kciukiem nacisnęłam na dolne siekacze(pysk był lekko uchylony) i wtedy mnie ugryzła w opuszkę tego kciuka

Posted

wilczy zew napisał(a):

Sandra​,trzymałam za górną szczękę i za brodę ale nie chciałam ciągnąć za brodę więc kciukiem nacisnęłam na dolne siekacze(pysk był lekko uchylony) i wtedy mnie ugryzła w opuszkę tego kciuka

A to ona ugryzła Cię w opuszczek tej reki która trzymałaś za dolną szczekę... Ło Matko... trzymałas i górną i dolną szczękę i ona Cie ugryzła? :mdleje: Nie mogłas jej przytrzymać? Ty to chyba rzeczywiscie lubisz:lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Watacha,wsadzić coś do pyska a cofnąć dłoń to dwie różne sprawy,szczęki psa są 4razy szybsze od naszych dłoni,pies często straszy zębami a my myślimy,że jesteśmy tacy szybcy

Ale on cofnął dłoń i na jej miejsce włożył mu do pyska butelkę .Jak nie potrafisz tego pojąć to trudno, nie będę Ci tłumaczyć bo mi się nie chce.