JankaBezZiemii Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='wilczy zew']Nie jest az tak źle. Nie pozwolę jej się meczyć. Jestem zdecydowana na punkcje,oczywiscie skonsultuje z moim wetem.[/QUOTE] jak chcesz to ponawiam propozycję pokonsultowania badań w Wawie ... Quote
wilczy zew Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [url]http://m.youtube.com/watch?v=J1wS8z3R62Q[/url] Quote
wilczy zew Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']jak chcesz to ponawiam propozycję pokonsultowania badań w Wawie ...[/QUOTE] Przepraszam,zapomnialam. Do środy powinnam dostac opis badania plynu. Jest mozliwosc aby zamiast punkcji założyć dren,ktory bedzie odprowadzał plyn z klatki do jamy brzusznej. Po dokladnym omówieniu z wetem stwierdziłam,ze to nie dla nas,Mordziasta by sie denerwowala tym drenem. Na zdjeciu sa dwa guzy,jeden lekko uciska tchawicę. Quote
malawaszka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 nie lubię tu zaglądać teraz :( za każdym razem się boję... kurde jaki beznadziejny ten rok... Quote
JankaBezZiemii Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='wilczy zew']Przepraszam,zapomnialam. Do środy powinnam dostac opis badania plynu. Jest mozliwosc aby zamiast punkcji założyć dren,ktory bedzie odprowadzał plyn z klatki do jamy brzusznej. Po dokladnym omówieniu z wetem stwierdziłam,ze to nie dla nas,Mordziasta by sie denerwowala tym drenem. Na zdjeciu sa dwa guzy,jeden lekko uciska tchawicę.[/QUOTE] no to wyślij mi to mailem i jak chcesz to pojadę do lecznicy [quote name='malawaszka']nie lubię tu zaglądać teraz :( za każdym razem się boję... kurde jaki beznadziejny ten rok...[/QUOTE] dopiero połowa marca jest .... już nie kracz plisss Quote
wilczy zew Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']no to wyślij mi to mailem i jak chcesz to pojadę do lecznicy dopiero połowa marca jest .... już nie kracz plisss[/QUOTE] Jak bede miala to wysle. Quote
furciaczek Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ja zaglądam z nadzieja na bardziej optymistyczne wiadomości...wierze ze się doczekam. Quote
wilczy zew Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='furciaczek']Ja zaglądam z nadzieja na bardziej optymistyczne wiadomości...wierze ze się doczekam.[/QUOTE] Dobrych wiesci,to raczej nie bedzie. Quote
wilczy zew Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='zerduszko']Wez tak nie pisz :([/QUOTE] Mordziastej mowie jak wróci do zdrowia,jak wrocimy do naszego szwendania sie po dziczy,jak bedzie Kocykowi odgryzala łeb i wiele innych rzeczy. Mowie to z przekonaniem i nie jestem przy niej smutna,bo swietnie wyłapuje moje nastroje. Ale wiem,ze nie wroci do zdrowia,nie bedziemy juz razem szwendac sie lo dziczy,nie bedzie odgryzać łba Kocykowi. Takie są realia,bedzie sie czula coraz gorzej. Quote
Tekla64 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 realia,zycie a nasze oczekiwania..... czemu nie moze byc inaczej Quote
furciaczek Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ehhh to życie jest momentami porypane :( Quote
wilczy zew Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Jestesmy umowione na punkcje jutro o 9. Moze uda sie na zywca. Quote
JankaBezZiemii Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='wilczy zew']Jestesmy umowione na punkcje jutro o 9. Moze uda sie na zywca.[/QUOTE] dżizes... trzymam kciuki ... Quote
ulana Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 WZ - jak Ci się udaje pochować te emocje przed nią?... Kciuki trzymam i wciąż myślę o Was. Quote
wilczy zew Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 [quote name='ulana']WZ - jak Ci się udaje pochować te emocje przed nią?... Kciuki trzymam i wciąż myślę o Was.[/QUOTE] Przyniej skupiam sie na pozytywach a negatywy wychodza gdy jestem z przyjaciolmi czy na spacerze tylko z Kocykiem. Quote
AnkaG Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ja myśląc o was myślę też o Kajci ... ech taki los ... Trzymaj się pozytywów i ucałuj Mordziastą :) Quote
wilczy zew Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 [quote name='ulana']To Kocyk też biedny teraz...[/QUOTE] Probuje zdetronizowac Mordziasta [quote name='AnkaG'] Trzymaj się pozytywów i ucałuj Mordziastą :)[/QUOTE] Ucaluje jak sie obudzi. Quote
wilczy zew Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Dostala usypiacza,takiego na polowe swej wagi a ścięlo ja szybciej niz zawsze. Po dostala maly wybudzacz i dotarlysmy do domu. Teraz śpi. Wet ściagnal 700ml płynu. Quote
JankaBezZiemii Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Mordziula się teraz na pewno lepiej poczuje - niech spi jak najdłużej Quote
malawaszka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 bosze przegapiłam wszystko :shake: Dobrze, że znowu będzie jej lepiej! Oby jak najdłużej znowu było bez płynu!!!!!!!!!!!!!! :modla: Quote
zerduszko Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Dobrze, ze juz po wszystkim, trzymajcie sie :) Quote
Recommended Posts