Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Nie jest az tak źle. Nie pozwolę jej się meczyć. Jestem zdecydowana na punkcje,oczywiscie skonsultuje z moim wetem.[/QUOTE]

jak chcesz to ponawiam propozycję pokonsultowania badań w Wawie ...

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']jak chcesz to ponawiam propozycję pokonsultowania badań w Wawie ...[/QUOTE]

Przepraszam,zapomnialam. Do środy powinnam dostac opis badania plynu.

Jest mozliwosc aby zamiast punkcji założyć dren,ktory bedzie odprowadzał plyn z klatki do jamy brzusznej. Po dokladnym omówieniu z wetem stwierdziłam,ze to nie dla nas,Mordziasta by sie denerwowala tym drenem.

Na zdjeciu sa dwa guzy,jeden lekko uciska tchawicę.

Posted

[quote name='wilczy zew']Przepraszam,zapomnialam. Do środy powinnam dostac opis badania plynu.

Jest mozliwosc aby zamiast punkcji założyć dren,ktory bedzie odprowadzał plyn z klatki do jamy brzusznej. Po dokladnym omówieniu z wetem stwierdziłam,ze to nie dla nas,Mordziasta by sie denerwowala tym drenem.

Na zdjeciu sa dwa guzy,jeden lekko uciska tchawicę.[/QUOTE]

no to wyślij mi to mailem i jak chcesz to pojadę do lecznicy

[quote name='malawaszka']nie lubię tu zaglądać teraz :( za każdym razem się boję... kurde jaki beznadziejny ten rok...[/QUOTE]

dopiero połowa marca jest .... już nie kracz plisss

Posted

[quote name='zerduszko']Wez tak nie pisz :([/QUOTE]

Mordziastej mowie jak wróci do zdrowia,jak wrocimy do naszego szwendania sie po dziczy,jak bedzie Kocykowi odgryzala łeb i wiele innych rzeczy. Mowie to z przekonaniem i nie jestem przy niej smutna,bo swietnie wyłapuje moje nastroje. Ale wiem,ze nie wroci do zdrowia,nie bedziemy juz razem szwendac sie lo dziczy,nie bedzie odgryzać łba Kocykowi. Takie są realia,bedzie sie czula coraz gorzej.

Posted

[quote name='ulana']WZ - jak Ci się udaje pochować te emocje przed nią?...
Kciuki trzymam i wciąż myślę o Was.[/QUOTE]

Przyniej skupiam sie na pozytywach a negatywy wychodza gdy jestem z przyjaciolmi czy na spacerze tylko z Kocykiem.

Posted

[quote name='ulana']To Kocyk też biedny teraz...[/QUOTE]

Probuje zdetronizowac Mordziasta

[quote name='AnkaG']
Trzymaj się pozytywów i ucałuj Mordziastą :)[/QUOTE]

Ucaluje jak sie obudzi.