Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eeee to nie jest profesjonalny zaprzeg u mnie chodzil boksre z jamnikiem lub On z bokserem i jamnik do tego rozne konfiguracje robilam byle nie przedobrzyc z ciezarem , odlegloscia i tempem to wsio da sie zrobic

Posted

Mordziasta szelki do ciagniecia też ma ;)
Zgraja nie ma na czym ciagnąc,bo śniegu nie ma :placz:

Skracalam im grzywki. Nie wiem jak spojrzałam na grzywke psicy,bo ciutkę krótko wyszlo a Kocykowi spaskudzilam,stanowczo zanskrótko ale tak wiercił glowa :shake:

Posted

[quote name='wilczy zew']Mordziasta szelki do ciagniecia też ma ;)
Zgraja nie ma na czym ciagnąc,bo śniegu nie ma :placz:

Skracalam im grzywki. Nie wiem jak spojrzałam na grzywke psicy,bo ciutkę krótko wyszlo a Kocykowi spaskudzilam,stanowczo zanskrótko ale tak wiercił glowa :shake:[/QUOTE]

pokaż ich skróconych :)

Posted

[quote name='Saththa']na darmo pisaninia :razz:

Pokaż skróconych tak aby było widać, ok?:)[/QUOTE]

ja myślę że w tym roku już nastąpił przesyt zdjęc - przeciez było ich już mrowie ;)

no nic - będę atakowac kotem :diabloti:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']pokaż ich skróconych :)[/QUOTE]

[quote name='Saththa']na darmo pisaninia :razz:

Pokaż skróconych tak aby było widać, ok?:)[/QUOTE]

Na focie,to nie będzie tego widać,przecież nie byli zarośnieci,tylko grzywka sięgala do truli a ja nie lubię jak pies je grzywka.

Posted

[quote name='ania0112']aaa dokąd ta grzywka była? matko to mama nasze ciacha tak, ze nawet na pysk nie opada :eviltong:[/QUOTE]

Grzywka(nie mylić z brewkami) opada na nos,tak tuz przed truflą a Mordziasta miała do końca trufli a Kocykowi siegała troche za.

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']zmroziło mnie ...

zobaczcie

[URL]http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kopenhaga-zoo-zabilo-mloda-zyrafe-to-barbarzynstwo/y0szq[/URL]

na ocZach tłumu i dzieci... zdjęcia robili ...

matko jak w średniowieczu :shake:[/QUOTE]

A nie wiemc zy to to samo... ale dzis w wiadomsociach trąbili ze lew zjadł żyrafe i mam dziwną pewnosc ze to te samą... Na oczach widzów...

EDIT
A no ta sama bo widze ze psiza o tym w artykule

Posted

A słyszeliście to hasło, ze nie można było go wykastrować, bo kastracja ma skutki uboczne? Zastrzelenie chyba tez ma, ale może chodziło o to, ze tylko jeden :roll: Sprzedać tez nie, bo nie wiadomo czy by miał dobrze... no teraz ma mega dobrze :diabloti: Nie wiem co my tu robimy, pozabijać wszystkie psy, bo kastracja ma skutki uboczne, a w nowych domach moga mieć kiepskie życie.

Posted

[quote name='wilczy zew']Miesozerców trzeba czyms karmic...[/QUOTE]

Ale moze nie w taki sposób i na oczach ... gawiedzi ...
Bo potem będzie płacz i larum wielkie jak jakies dziecko złapie pieska/kotka, da mu w łeb a potem nakarmi nim ... krokodyla i skąd taki pomysł ? i gdzie rodzice ? i kto tak wychował ? kto przyklad dał ?

Posted

[quote name='wilczy zew']Miesozerców trzeba czyms karmic...[/QUOTE]

XXI wiek środek europy - karmić żyrafą? na oczach gawiedzi? no nie...

kupię mojemu kotu chomiki a psom nie wiem - może żywe króliczki żeby miały ubaw?

[quote name='zerduszko']A słyszeliście to hasło, ze nie można było go wykastrować, bo kastracja ma skutki uboczne? Zastrzelenie chyba tez ma, ale może chodziło o to, ze tylko jeden :roll: Sprzedać tez nie, bo nie wiadomo czy by miał dobrze... no teraz ma mega dobrze :diabloti: Nie wiem co my tu robimy, pozabijać wszystkie psy, bo kastracja ma skutki uboczne, a w nowych domach moga mieć kiepskie życie.[/QUOTE]

jakie to szczęście że nie musiał cierpieć przez kastrację :shake: