Tekla64 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 eeee to nie jest profesjonalny zaprzeg u mnie chodzil boksre z jamnikiem lub On z bokserem i jamnik do tego rozne konfiguracje robilam byle nie przedobrzyc z ciezarem , odlegloscia i tempem to wsio da sie zrobic Quote
Saththa Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 to jak w końskim zaprzęgu :) Pierwszy idzie szybszy a jako ostatni najsilniejszy :razz: Quote
wilczy zew Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Mordziasta szelki do ciagniecia też ma ;) Zgraja nie ma na czym ciagnąc,bo śniegu nie ma :placz: Skracalam im grzywki. Nie wiem jak spojrzałam na grzywke psicy,bo ciutkę krótko wyszlo a Kocykowi spaskudzilam,stanowczo zanskrótko ale tak wiercił glowa :shake: Quote
JankaBezZiemii Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='wilczy zew']Mordziasta szelki do ciagniecia też ma ;) Zgraja nie ma na czym ciagnąc,bo śniegu nie ma :placz: Skracalam im grzywki. Nie wiem jak spojrzałam na grzywke psicy,bo ciutkę krótko wyszlo a Kocykowi spaskudzilam,stanowczo zanskrótko ale tak wiercił glowa :shake:[/QUOTE] pokaż ich skróconych :) Quote
Saththa Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']pokaż ich skróconych :)[/QUOTE] na darmo pisaninia :razz: Pokaż skróconych tak aby było widać, ok?:) Quote
JankaBezZiemii Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Saththa']na darmo pisaninia :razz: Pokaż skróconych tak aby było widać, ok?:)[/QUOTE] ja myślę że w tym roku już nastąpił przesyt zdjęc - przeciez było ich już mrowie ;) no nic - będę atakowac kotem :diabloti: Quote
wilczy zew Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']pokaż ich skróconych :)[/QUOTE] [quote name='Saththa']na darmo pisaninia :razz: Pokaż skróconych tak aby było widać, ok?:)[/QUOTE] Na focie,to nie będzie tego widać,przecież nie byli zarośnieci,tylko grzywka sięgala do truli a ja nie lubię jak pies je grzywka. Quote
ania0112 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 aaa dokąd ta grzywka była? matko to mama nasze ciacha tak, ze nawet na pysk nie opada :eviltong: Quote
WATACHA Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ja uwielbiam długie grzywki i brody:loveu:, ale nie chce mi się o nie dbać:evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='WATACHA']Ja uwielbiam długie grzywki i brody:loveu:, ale nie chce mi się o nie dbać:evil_lol:[/QUOTE] Poka pachę :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='ania0112']aaa dokąd ta grzywka była? matko to mama nasze ciacha tak, ze nawet na pysk nie opada :eviltong:[/QUOTE] Grzywka(nie mylić z brewkami) opada na nos,tak tuz przed truflą a Mordziasta miała do końca trufli a Kocykowi siegała troche za. Quote
WATACHA Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='zerduszko']Poka pachę :evil_lol:[/QUOTE] Pacha owszem ogolona, ale nogi jak u małpy:evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='WATACHA']Pacha owszem ogolona, ale nogi jak u małpy:evil_lol:[/QUOTE] ja tam wąsy zapuszczam ;) wilcza zaraz kotem pojadę - bój się uuuuuuuuuuuuuuu :ghost_2: Quote
Saththa Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 I Moze Mordziasta kociaka pogoni.... Znaczy wz zdjęcia wstawi :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 zmroziło mnie ... zobaczcie [url]http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kopenhaga-zoo-zabilo-mloda-zyrafe-to-barbarzynstwo/y0szq[/url] na ocZach tłumu i dzieci... zdjęcia robili ... matko jak w średniowieczu :shake: Quote
wilczy zew Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Ja nie rozumiem opiekunów tych dzieci,powinni je natychmiast z tamtad zabrac! Quote
Saththa Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']zmroziło mnie ... zobaczcie [URL]http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kopenhaga-zoo-zabilo-mloda-zyrafe-to-barbarzynstwo/y0szq[/URL] na ocZach tłumu i dzieci... zdjęcia robili ... matko jak w średniowieczu :shake:[/QUOTE] A nie wiemc zy to to samo... ale dzis w wiadomsociach trąbili ze lew zjadł żyrafe i mam dziwną pewnosc ze to te samą... Na oczach widzów... EDIT A no ta sama bo widze ze psiza o tym w artykule Quote
JankaBezZiemii Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='wilczy zew']Ja nie rozumiem opiekunów tych dzieci,powinni je natychmiast z tamtad zabrac![/QUOTE] to nie powinno się było w ogóle zdarzyć ... Quote
Saththa Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']to nie powinno się było w ogóle zdarzyć ...[/QUOTE] złe geny miała... Quote
JankaBezZiemii Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='Saththa']złe geny miała...[/QUOTE] złe geny to ma ten oprawca który przy dzieciach strzelił zwierzęciu w głowę a potem je pokroił Quote
wilczy zew Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']to nie powinno się było w ogóle zdarzyć ...[/QUOTE] Miesozerców trzeba czyms karmic... Quote
zerduszko Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 A słyszeliście to hasło, ze nie można było go wykastrować, bo kastracja ma skutki uboczne? Zastrzelenie chyba tez ma, ale może chodziło o to, ze tylko jeden :roll: Sprzedać tez nie, bo nie wiadomo czy by miał dobrze... no teraz ma mega dobrze :diabloti: Nie wiem co my tu robimy, pozabijać wszystkie psy, bo kastracja ma skutki uboczne, a w nowych domach moga mieć kiepskie życie. Quote
Maupa4 Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='wilczy zew']Miesozerców trzeba czyms karmic...[/QUOTE] Ale moze nie w taki sposób i na oczach ... gawiedzi ... Bo potem będzie płacz i larum wielkie jak jakies dziecko złapie pieska/kotka, da mu w łeb a potem nakarmi nim ... krokodyla i skąd taki pomysł ? i gdzie rodzice ? i kto tak wychował ? kto przyklad dał ? Quote
JankaBezZiemii Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='wilczy zew']Miesozerców trzeba czyms karmic...[/QUOTE] XXI wiek środek europy - karmić żyrafą? na oczach gawiedzi? no nie... kupię mojemu kotu chomiki a psom nie wiem - może żywe króliczki żeby miały ubaw? [quote name='zerduszko']A słyszeliście to hasło, ze nie można było go wykastrować, bo kastracja ma skutki uboczne? Zastrzelenie chyba tez ma, ale może chodziło o to, ze tylko jeden :roll: Sprzedać tez nie, bo nie wiadomo czy by miał dobrze... no teraz ma mega dobrze :diabloti: Nie wiem co my tu robimy, pozabijać wszystkie psy, bo kastracja ma skutki uboczne, a w nowych domach moga mieć kiepskie życie.[/QUOTE] jakie to szczęście że nie musiał cierpieć przez kastrację :shake: Quote
Recommended Posts