Saththa Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 kurde cały czas strzelaja? a ja psów nie naćpałam.... Quote
wilczy zew Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Dziewczyny żyjemy. Dzięki za troskę! Jeszcze trochę strzelają. Mordziasta nie pozwala się owijać. Mordziasta jest jak Godzilla: nic jej nie powali i nic jej nie zatrzyma. Kocyk spokojnie znosi strzały,tylko jak pod samym blokiem strzelą,to szczeka ale szybko przestaje. Quote
zerduszko Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Nareszcie :) Ilez mogą strzelać :shake: Quote
wilczy zew Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Jeszcze strzelają ale strzały są pojedyńcze i duuużym odstępem,więc wystarcza nam sama smycz. Quote
jaanka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Uff , u mnie cisza. Obym nie wypowiedziała w złą godzinę. Marzy mi się aby w przyszłym roku wydali zakaz strzelania. Edited January 2, 2014 by jaanka Quote
JankaBezZiemii Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 wilczy zew napisał(a):Jeszcze strzelają :angryy: u nas też :roll: włączyłam hej sokoły w wykonaniu Krawczyka = moje dziewczyny tak wyją że strzały nie dają rady :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 U nas gra TV ale kiepsko to działa. Naszczęście są żadkie. Quote
JankaBezZiemii Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 wilczy zew napisał(a):U nas gra TV ale kiepsko to działa. Naszczęście są żadkie. no kochana u mnie sama muza to za mało- to Ty musisz pośpiewać i tak z serca i z przytupem :diabloti: Quote
Saththa Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):no kochana u mnie sama muza to za mało- to Ty musisz pośpiewać i tak z serca i z przytupem :diabloti: o to to to u mnie to samo:) TV na fulla :) Quote
wilczy zew Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 :angryy: omal nie dostałam zawału serca :shake: Poszliśmy na skwerek,Mordziasta nawet dziarsko szła. Weszliśmy i za moimi plecami tamie głosne ssszzzszszzz...nie wiedziałam co się dzieje. Nie pamiętam kiedy tak się wystraszyłam. Po drugiej stronie ktoś odpalił ognie sztuczne. Z całej trójki ja się najbardziej wystraszyłam. Kocyk tylko przyleciał zapytać co się dzieje. Quote
ania0112 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 pewnie słyszałyście, ze największa impra sylwestrowa to w Krakowie była... ale zauważyliście, ze nie strzelali petardami? organizatorzy odpuścili bo a) giga koszty b) w krakowie duzo gołębi i po sylwestrze ogromna ilość martwych, ogłuszonych lezy na ziemi. Zamiast tego było konfetti i coś tam... generalnie Brat mówił, ze ładnie było po mimo braku wystrzałów.. fajny pomysł nie? wiadomo, ze pojedynczy ludzie też strzelali ale to już nie to samo gdy miasto odpuszcza... Quote
wilczy zew Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 U nas prywatni strzelają,dzisiaj też :angryy: Quote
zerduszko Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Tylko nie składaj tej klatki teraz, masz czas nad nią popracować. Quote
wilczy zew Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 zerduszko napisał(a):Tylko nie składaj tej klatki teraz, masz czas nad nią popracować. Klatka stoi koło mojego materaca i mam kłopoty z wygramoleniem się :oops: ale teraz nie mogę jej zlożyć,bo zostało by zle skojarzenie. Będziemy pracować ale to typ,który nigdy nie pokocha klatki. Wyszła na dwór bez strachu,bo do tej pory to wyciagałam ja jak za karę. Quote
zerduszko Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 No jasne, po tak krótkim czasie i zamykaniu jej tam na silę, to najlepiej an typ zrzucić :p Quote
wilczy zew Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Wczoraj poprosilam,obiecalam,że nie zamkne i weszła :eviltong: Quote
wilczy zew Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 AnkaG napisał(a):No bądź słowna :) Oszukanie psa,to sztuka na raz. Wczoraj postrzelali,dzisiaj tylko raz. Własnie namacałam jakiegoś guzka tam,gdzie byla operowana.... Quote
JankaBezZiemii Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 wilczy zew napisał(a):Oszukanie psa,to sztuka na raz. Wczoraj postrzelali,dzisiaj tylko raz. Własnie namacałam jakiegoś guzka tam,gdzie byla operowana.... guzkom mówimy nie :shake: Quote
Recommended Posts