Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny żyjemy. Dzięki za troskę!

Jeszcze trochę strzelają.

Mordziasta nie pozwala się owijać.

Mordziasta jest jak Godzilla: nic jej nie powali i nic jej nie zatrzyma.

Kocyk spokojnie znosi strzały,tylko jak pod samym blokiem strzelą,to szczeka ale szybko przestaje.

Posted (edited)

Uff , u mnie cisza. Obym nie wypowiedziała w złą godzinę.
Marzy mi się aby w przyszłym roku wydali zakaz strzelania.

Edited by jaanka
Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
no kochana u mnie sama muza to za mało- to Ty musisz pośpiewać i tak z serca i z przytupem :diabloti:

o to to to u mnie to samo:) TV na fulla :)

Posted

:angryy: omal nie dostałam zawału serca :shake: Poszliśmy na skwerek,Mordziasta nawet dziarsko szła. Weszliśmy i za moimi plecami tamie głosne ssszzzszszzz...nie wiedziałam co się dzieje. Nie pamiętam kiedy tak się wystraszyłam. Po drugiej stronie ktoś odpalił ognie sztuczne. Z całej trójki ja się najbardziej wystraszyłam. Kocyk tylko przyleciał zapytać co się dzieje.

Posted

pewnie słyszałyście, ze największa impra sylwestrowa to w Krakowie była... ale zauważyliście, ze nie strzelali petardami? organizatorzy odpuścili bo a) giga koszty b) w krakowie duzo gołębi i po sylwestrze ogromna ilość martwych, ogłuszonych lezy na ziemi. Zamiast tego było konfetti i coś tam... generalnie Brat mówił, ze ładnie było po mimo braku wystrzałów.. fajny pomysł nie? wiadomo, ze pojedynczy ludzie też strzelali ale to już nie to samo gdy miasto odpuszcza...

Posted

zerduszko napisał(a):
Tylko nie składaj tej klatki teraz, masz czas nad nią popracować.

Klatka stoi koło mojego materaca i mam kłopoty z wygramoleniem się :oops: ale teraz nie mogę jej zlożyć,bo zostało by zle skojarzenie. Będziemy pracować ale to typ,który nigdy nie pokocha klatki.

Wyszła na dwór bez strachu,bo do tej pory to wyciagałam ja jak za karę.